• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Geçiyordu benim şu an 12 içindeyiz ama tekrar geldi ya anlayamadim
Ya korktum simdi, benim 16. Haftamda yeğenlerimin sünneti var ins o zamana kadar biter bulantilar, bide aksam sunnet, ben akşamları daha kötü oluyorum, baya zorlanırim geçmezse

Aksamlari benim de öyle oluyor ya bulantı ilacını 11 11 buçuk gibi içiyorum saati geçince iyice fenalasiyorum, acaba sağlıklı bebeklerimize faydalı neler var atıştırmalık olarak bide bulantı önleyici, ne cok sey istedim 😀
yulafı denediniz mi. mide kazınmalarım artınca bir süre acıkmayayım dinleneyim😁 diye yapıyorum. süt muz ceviz meyve badem herşey eklenerek yapılabilir.ama mide bulantın varmıs o da olmaz sanırım.

Ya korktum simdi, benim 16. Haftamda yeğenlerimin sünneti var ins o zamana kadar biter bulantilar, bide aksam sunnet, ben akşamları daha kötü oluyorum, baya zorlanırim geçmezse
Senin oyle olmaz belki dusunme oyle açık havadaysa bide rahat olursun

Merhaba güzel anne adayları, bir kaç gündür takipteyim. 8+2 günlük hamileyim. 5+4 de kahve lekelenme ile doktora gittim kese cevresinde kanama alanı var arar ara artarak ara ara lekelenme şeklinde devam ediyor haftada iki gün pruluton igne ve sabah akşam progestan kullanıyorum 3 hafta olacak sadece yatıyorum, doktor bekleyeceğiz diyor her hafta yüreğim ağzımda doktora gidiyorum daha önce 8 haftalik bir düşüğün olmuştu. Benim gibi olanlar var mi geçici bir durumudur bu?
Ben 7. Haftadan beri devam ediyordu kanamam sadece bu hafta azaldı kanama alani yoktu sadece farklı olarak basta baya çoktu sürekli yattım sadece hastane için çıktım dışarı hala daha yatmaya devam ediyorum inşallah böyle azalarak biter biraz büyüdüklerinde

Ben 7. Haftadan beri devam ediyordu kanamam sadece bu hafta azaldı kanama alani yoktu sadece farklı olarak basta baya çoktu sürekli yattım sadece hastane için çıktım dışarı hala daha yatmaya devam ediyorum inşallah böyle azalarak biter biraz büyüdüklerinde
inşallah zaten kan gibi değilde bazen kahve bazen siyaha yakın bi şekilde devam ediyor doktor içerdeki kanama alanını attığımi söyledi. Iyi olsunlar da gerekirse yatarız.

Kızlar bişey sorcam aklıma takıldı, ben cuma kontrole gittim, bi önceki kontrolde 8+3tü bu kontrol günü 10+3 e denk geliyordu ama ultrasonda 10+0 yazıyo şimdi dikkatimi çekti, doktor gelişimi gayet güzel dedi ama böyle olması gelişimin geriden geldiği anlamına mı geliyo bilemedim ki şimdi 🤔

Benim belliydi kalbi durmuştu doktordan geldim 2-3 gün sonra idrarımı kahverengi yaptım anlayamadım başta gece tekrar Aynısı oldu gene anlayamadım sabah idrarla birlikte kahverengi az miktarda kanama olduğunu anladım o kahverengiliğin 1-2 saat sonra çok az lekelenmeler başladı derken işte kalbi durmuş bebeğimin. Zaten kesesi ufaktı doktor bu
İhtimali vermişti ama ben genede son dakikaya kadar ölmediğini hamilelik lekelenmeli olduğuna inandırmıştım kendimi doktor kalbi atmıyor diyene kadar.
Çok üzüldüm canın başın sağ olsun, peki neden böyle olduğu araştırıldı mı ? 🥺

yulafı denediniz mi. mide kazınmalarım artınca bir süre acıkmayayım dinleneyim😁 diye yapıyorum. süt muz ceviz meyve badem herşey eklenerek yapılabilir.ama mide bulantın varmıs o da olmaz sanırım.
Kuruyemis meyve süt hepsi miğdemi alt üst ediyor malesef, ama normalde yapardım bende severdim yulafi

Senin oyle olmaz belki dusunme oyle açık havadaysa bide rahat olursun
Evet cnm açık havada olucak, İnş dediğin gibi sıkıntı yaşamam, İnş seninki de bian önce biter

Kuruyemis meyve süt hepsi miğdemi alt üst ediyor malesef, ama normalde yapardım bende severdim yulafi
Ay çikolatalı top top Mısır gevrekleri varya onlara sardım çok Ülker çikolatalı gofret ıslak kek canım günde 3-5 kez tatlı çekiyor yedikten sonra bulantım olsa bile yiyip o an oh be yedim diyorum o kadar canım istiyor

Çok üzüldüm canın başın sağ olsun, peki neden böyle olduğu araştırıldı mı ? 🥺
Kesesi bebeğe göre daha küçüktü canım bebe büyüdükçe keseye sığmayıp kalbi duruyor netten baya araştırmıştım başına gelenlerin yazdıklarını okumuştum doktor bi sağlıklı doğumum olduğu için üzerinde durmamıştı ama ben çok yıkılmıştım

Kızlar bişey sorcam aklıma takıldı, ben cuma kontrole gittim, bi önceki kontrolde 8+3tü bu kontrol günü 10+3 e denk geliyordu ama ultrasonda 10+0 yazıyo şimdi dikkatimi çekti, doktor gelişimi gayet güzel dedi ama böyle olması gelişimin geriden geldiği anlamına mı geliyo bilemedim ki şimdi 🤔
İllaki oynama oluyor günler arasında bende 9+3 de gittim doktor 10+4 haftalık dedi bende ben son adet tarihimi çok net biliyorum programdan takip ediyordum dememe rağmen haftasıyla oynadı son adet tarihimi geriye çekti sinirlendim içimden çünkü illa farklılık oluyor bazen geriden geliyorlar bazen 10 gün ileriden gidiyorlar ama ben genede hep kendi son adet tarihime göre hesaplıyorum şuan 10+1 im ultrasona göre 11+2 falan olması lazım ama ona takılmıyorum sende takılma canım

Aksamlari benim de öyle oluyor ya bulantı ilacını 11 11 buçuk gibi içiyorum saati geçince iyice fenalasiyorum, acaba sağlıklı bebeklerimize faydalı neler var atıştırmalık olarak bide bulantı önleyici, ne cok sey istedim 😀
Kızlar bişey söylicem ben ilk gebeliğimde Prof doktora gittim bulantılarımdan maf oldum ölüyorum diye ağlandım bana dedi ki bak kızım canın ne çekiyor kola mı? Git kola iç yok gazlıymış yok sağlıklıymış düşünme bebek zaten kandan besleniyor bebeğin senin kanından kola mı içecek hayır böyle bişey yok. Senin kendini en pohpohlaman gereken zaman ve canın ne istiyorsa onu ye sen mutlu oldukça bebeğinde olur demişti psikolojik olarakta çok rahatlatmıştı konuşmasıyla söyliyim dedim canınız bişey çekiyorsa sağlıksız diye düşünüp yememezlik yapmayın tabiki dikkat edicez sürekli sağlıksız beslenmicez ama bu bulantılı dönemlerde özellikle canımız ne çekiyorsa onu yemeliyiz 🤗

Benim de şuan 8+4 ve kontrolüme daha 10gun var cok tedirginim ya kalbi durursa diye.ben de netten araştırdım çoğunluk olumsuz sonuçlanmış ama yine Allah tan ümit kesilmez…
Kürtaj olurken 8 haftaya yakındı canımKesesi bebeğe göre daha küçüktü canım bebe büyüdükçe keseye sığmayıp kalbi duruyor netten baya araştırmıştım başına gelenlerin yazdıklarını okumuştum doktor bi sağlıklı doğumum olduğu için üzerinde durmamıştı ama ben çok yıkılmıştım

İllaki oynama oluyor günler arasında bende 9+3 de gittim doktor 10+4 haftalık dedi bende ben son adet tarihimi çok net biliyorum programdan takip ediyordum dememe rağmen haftasıyla oynadı son adet tarihimi geriye çekti sinirlendim içimden çünkü illa farklılık oluyor bazen geriden geliyorlar bazen 10 gün ileriden gidiyorlar ama ben genede hep kendi son adet tarihime göre hesaplıyorum şuan 10+1 im ultrasona göre 11+2 falan olması lazım ama ona takılmıyorum sende takılma canım
Onlara takılmamak gerekiyor sürekli değişir o doğuncaya kadar bi kac gün oynadığı sürece sorun yok benimkiler ilk aylar uçuyorlar sürekli önden önden çıkıyor oda ben erken yumurtluyorum ondan büyük görünüyor hep sat a göre son haftalar normale dönüyorlar

Benim de şuan 8+4 ve kontrolüme daha 10gun var cok tedirginim ya kalbi durursa diye.ben de netten araştırdım çoğunluk olumsuz sonuçlanmış ama yine Allah tan ümit kesilmez…
Sizin miydi kesesi biraz ufak olan 😔 Allahım bebeğinizi size bağışlasın canım inşallah sen güzel sonuçlananlardan olursun 🤍

Onlara takılmamak gerekiyor sürekli değişir o doğuncaya kadar bi kac gün oynadığı sürece sorun yok benimkiler ilk aylar uçuyorlar sürekli önden önden çıkıyor oda ben erken yumurtluyorum ondan büyük görünüyor hep sat a göre son haftalar normale dönüyorlar
İşte benim doktorda erken yumurtlamışsındır deyip 8 mayıstı sat 30 nisana çekti çok kızdım içimden niye oynuyorsun ki

Kızlar bişey söylicem ben ilk gebeliğimde Prof doktora gittim bulantılarımdan maf oldum ölüyorum diye ağlandım bana dedi ki bak kızım canın ne çekiyor kola mı? Git kola iç yok gazlıymış yok sağlıklıymış düşünme bebek zaten kandan besleniyor bebeğin senin kanından kola mı içecek hayır böyle bişey yok. Senin kendini en pohpohlaman gereken zaman ve canın ne istiyorsa onu ye sen mutlu oldukça bebeğinde olur demişti psikolojik olarakta çok rahatlatmıştı konuşmasıyla söyliyim dedim canınız bişey çekiyorsa sağlıksız diye düşünüp yememezlik yapmayın tabiki dikkat edicez sürekli sağlıksız beslenmicez ama bu bulantılı dönemlerde özellikle canımız ne çekiyorsa onu yemeliyiz 🤗
kokoreç çekiyo onu napcaz 😪

Back