• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet canım benim 🥺 inşallah…iki tane kızım var ♥️♥️ bir tane de boş gebeliğim oldu.böyle birşey de ilkkez duydum.beklemek çok zor 😥
Evet Allah bağışlasın hepsini size inşallah üzülmeyin vardır onun bi bildiği bende ilk kez duymuştum insan başına gelmeyince bilmiyor işte 😔

Kızlar bişey söylicem ben ilk gebeliğimde Prof doktora gittim bulantılarımdan maf oldum ölüyorum diye ağlandım bana dedi ki bak kızım canın ne çekiyor kola mı? Git kola iç yok gazlıymış yok sağlıklıymış düşünme bebek zaten kandan besleniyor bebeğin senin kanından kola mı içecek hayır böyle bişey yok. Senin kendini en pohpohlaman gereken zaman ve canın ne istiyorsa onu ye sen mutlu oldukça bebeğinde olur demişti psikolojik olarakta çok rahatlatmıştı konuşmasıyla söyliyim dedim canınız bişey çekiyorsa sağlıksız diye düşünüp yememezlik yapmayın tabiki dikkat edicez sürekli sağlıksız beslenmicez ama bu bulantılı dönemlerde özellikle canımız ne çekiyorsa onu yemeliyiz 🤗
aynı şeyi benim doktorum da söyledi hatta kola örneğini verdi bende bulantılardan dolayı sadece kuru ekmek ve hamur işi yiyebiliyorum çok sağlıklı bir beslenme değil ama başka bir şeyi midem kabul etmiyor, günde 3 ogun tatlı yiyen ben tatlı görmeye bile tahammül edemez oldum🤔

Kızlar bişey söylicem ben ilk gebeliğimde Prof doktora gittim bulantılarımdan maf oldum ölüyorum diye ağlandım bana dedi ki bak kızım canın ne çekiyor kola mı? Git kola iç yok gazlıymış yok sağlıklıymış düşünme bebek zaten kandan besleniyor bebeğin senin kanından kola mı içecek hayır böyle bişey yok. Senin kendini en pohpohlaman gereken zaman ve canın ne istiyorsa onu ye sen mutlu oldukça bebeğinde olur demişti psikolojik olarakta çok rahatlatmıştı konuşmasıyla söyliyim dedim canınız bişey çekiyorsa sağlıksız diye düşünüp yememezlik yapmayın tabiki dikkat edicez sürekli sağlıksız beslenmicez ama bu bulantılı dönemlerde özellikle canımız ne çekiyorsa onu yemeliyiz 🤗
Valla bende geçen akşam aslında yememem gereken şeyi yedim cok az yazmiyayim zararlı çünkü ☺️ bi yanim huzursuz yediğim için ama napayım çekti canim, bi kere daha başka bişey yedim sonra çıkarttım hemen miğdem fena oldu

İşte benim doktorda erken yumurtlamışsındır deyip 8 mayıstı sat 30 nisana çekti çok kızdım içimden niye oynuyorsun ki
Test zamanlarını vs yeni tarihe göre ayarladıkları için çekiyorlar. Benim gerçek son regl tarihime göre şu an 1 hafta ileride olmam gerek. Yeni tarihe göre NIPT testimi yaptırdım, 2’li testin ultrason kısmına randevuyu da yeni tarihe göre verdi.
Aynen ne gerek var çekmeye ki
kokoreç çekiyo onu napcaz 😪

Kola falan önemli değil de sakatat başka sorunlara sebep olabiliyor. Ben de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi. Can çekmesinden bir şey olmaz bebeğe, diğer türlü riske atmaya gerek yok.

Test zamanlarını vs yeni tarihe göre ayarladıkları için çekiyorlar. Benim gerçek son regl tarihime göre şu an 1 hafta ileride olmam gerek. Yeni tarihe göre NIPT testimi yaptırdım, 2’li testin ultrason kısmına randevuyu da yeni tarihe göre verdi.

Kola falan önemli değil de sakatat başka sorunlara sebep olabiliyor. Ben de çok seviyorum ama tutuyorum kendimi. Can çekmesinden bir şey olmaz bebeğe, diğer türlü riske atmaya gerek yok.
evet saglıksız neyse de zararlı başka bişey. sahil yerindeyiz buram buram kokusu geliyo ama sabredicez yapacak bişey yok

Bence gazlı içecekler hamilelerin en zayıf noktası😁içimiz yanıyor ve kolayı hiç sevmeyen ben bile kola istiyorum ama bir yudum sadece tadına bakabiliyorum😣😁

Bence gazlı içecekler hamilelerin en zayıf noktası😁içimiz yanıyor ve kolayı hiç sevmeyen ben bile kola istiyorum ama bir yudum sadece tadına bakabiliyorum😣😁
Ben kendim evde limonata yapiyorum sogul soguk iciyorum tavsiye ederim😅

Ayy kim yazdı onu bende keşke hamile kalmadan yeseydim diyorum ve işkembe çorbası düşünmemeye çalışıyorum ama Bayadır yemiyorum cok canim cekiyor ama zararlı bide böbrek ciğer de mi zararlı ben onları da seviyorum kurban da gelir mutlaka ortaya allahim ne kadar çok sakatat yiyormusum😂

Ben onu da içiyorum midem elverdiği sürece soğuk şeyler o kadar canım çekiyor ki midem bulanmiyor kolay kolay

Güzel annelerim kötü deneyimlerimizden bahsetmesek aslında iyi olur bence, elbette herşey olucağına varır ama güzel düşünelim güzel olsun, Allahın izniyle ins hepimiz sağlıkla alırız kucagimiza hepimiz💞
Evet ben de çok etkileniyorum bu yazılanlardan iyi şeylerden bahsedelim iyi olsun, lütfen kötü deneyimleri paylaşmayalım 🙏🏻

Kızlar gerçekten bulantı ve sıcak mahvediyor bende artık zararlı falan vazgeçtim hiç açılmadan ağzına bişeyler atmak lazım o anı kaçırırsan tüm gün yiyemiyorsun ağzım zehir gibi oluyor bende yiyebildiklerimi ve iyi gelenleri yazayım fikir olsun gün içerisinde sürekli dut kurusu ,ekşi elma, erik, tuzlu domates, semiz otu ve bol tuzlu katı yoğurt yiyorum aralarda da erişte makarna veya mercimek çorbası varda yayla çorbası içiyorum yağsız inş bunlardan sıkılmadan bulantılarım geçer de yediklerim azıcık azıcık ama iyi geliyor şükür

Kızlar gerçekten bulantı ve sıcak mahvediyor bende artık zararlı falan vazgeçtim hiç açılmadan ağzına bişeyler atmak lazım o anı kaçırırsan tüm gün yiyemiyorsun ağzım zehir gibi oluyor bende yiyebildiklerimi ve iyi gelenleri yazayım fikir olsun gün içerisinde sürekli dut kurusu ,ekşi elma, erik, tuzlu domates, semiz otu ve bol tuzlu katı yoğurt yiyorum aralarda da erişte makarna veya mercimek çorbası varda yayla çorbası içiyorum yağsız inş bunlardan sıkılmadan bulantılarım geçer de yediklerim azıcık azıcık ama iyi geliyor şükür
Çok şükür beslenebiliyorsun canım. İnşallah çabucak geçer bulantıların 🤲 eşim yanımdayken ben de çokk rahatım bulantısız ve güçlü. Ama eşim gidince dağılıyorum😪 çarş yine gidiyor 1 hafta olmayacak napacağım onsuz bilmiyorum İnşallah gücüm yerinde olur

Çok şükür beslenebiliyorsun canım. İnşallah çabucak geçer bulantıların 🤲 eşim yanımdayken ben de çokk rahatım bulantısız ve güçlü. Ama eşim gidince dağılıyorum😪 çarş yine gidiyor 1 hafta olmayacak napacağım onsuz bilmiyorum İnşallah gücüm yerinde olur
Allah yardımcın olsun canım daha varmış gitmesine yanında olmasının tadını çıkar 1 hafta çabucak geçsin inş hem eşin geldiğinde bebiş de 1 hafta büyümüş olacak inş zor günleri böyle böyle atlatacağız

en vişne erik kayısı şeftali ne bulursam kaynatıp rondolayıp buzluga atıyorum buz poşetlerine. her sabah isteidklerimden bikaç parça çıkarıp bardaga koyuyorum ustune su. hergun doğal meyvesuyu içebiliyorum onun dısında haftada bir limonata yapıyorum. hergun bir tane soda içiyorum 1 bardak süt 1 bardak kefir

Back