• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim arkadaşımın doktoru sigara içmesine müsade ediyordu doktorlar gerçekten çok ilginç akıl sır ermiyor, içmesen daha iyi olur ama o bir fanusun içinde tam korumalı günde 4-5 tane içebilirsin demiş çok ilginç gelmişti bana
çok yanlış buluyorum bu tutumu. ben de tiryakiydim ama içinde bir can taşıyorsun bu kadar rahat yaşamaya da gerek yok. bu kadar umursamaz bir doktorum olsun istemezdim. küçücük kaç canın vebalini alıyor.

Birakamayan tiryakilerin strese girmesindense kontrollu icmesini tercih eden doktorlar oluyor ama gunde 4-5 fazla bi miktar, bu sekilde hastayi yureklendirmek yanlis 🤦🏻‍♀️

Benim canim surekli tatli istiyor ama doktora gore seker yasak, haftada 1 kere sadece sutlu tatliya izin verdi, meyveyi de asiri kontrollu tuketmeyi oneriyor 🥴 Bu kadar bunaltmanin alemi yok 🤷

Katiliyorum, ortasi en iyisi, cok sukur oyle bir doktor da buldum onunla dev edecegim ☺️
Ya banada beslenme listesi verdi doktor ama okumadım bile bulantı çeken ben, kiloyu alan ben, doğuran ben, doğumdan sonra veren ben herkesin kilosuna kimse karışamaz diyerekten kendime özgürlük ilan ettim canım ne çekerse yiyorum 😂

çok yanlış buluyorum bu tutumu. ben de tiryakiydim ama içinde bir can taşıyorsun bu kadar rahat yaşamaya da gerek yok. bu kadar umursamaz bir doktorum olsun istemezdim. küçücük kaç canın vebalini alıyor.
Evet bende bıraktım 5 haftalıkken kızımda da bırakmıştım bencede doğrusu bırakmaktır

Merhaba değeriniz nasıl artmıştı, bende hamileyim daha önce 1 dış 2 kimyasalım olduğu için doktor hep beta aldı benden pıhtılaşmam var, genelde 2 kata yakın arttı bazen fazlası arttı Bi kez %30 Bi artış oldu, bir de keseyi gördükten sonra kanamam oldu progestan aldım gecti çok şükür, kese hala duruyor bayram sonrası kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah durumunuzu merak ettim benim beta da da az artma olduğu için
Merhaba, ben tedaviyle hamile kaldım, o yüzden karşılatırma yapmak çok sağlıklı olmayabilir. Zaten akıbetim de belli değil henüz,bayramdan sonra benim de kontrolüm var, bol bol dua edelim, inşallah hayırlı haberler alırsınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba, ben tedaviyle hamile kaldım, o yüzden karşılatırma yapmak çok sağlıklı olmayabilir. Zaten akıbetim de belli değil henüz,bayramdan sonra benim de kontrolüm var, bol bol dua edelim, inşallah hayırlı haberler alırsınız🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız 🤲🏻

İnşallah ikimiz de hayırlı haberler alırız 🤲🏻
Ben kimyasalda çok düşük değerlerle başlamıştım 30 su değerim iki defa geçirdim her ikisinde de öyleydi ve 1 hafta sonra kanama başladı zaten artık kesenizde görünmüş kimyasal şansınız yok. İnşallah güzel bi gebeliktir hayırlı haberler alın hepiniz inşallah 🙏

Amin canim acemi izmirde olcak bahriyeli normal iş gibi olacak onun babalık izni de olur ama uzak bir yere duserse acemiden sonra normal dogum olursa dogumdan sonra anca gelebilir sezeryan olursa gelir diye düşünüyorum ins gelebilir ya bebis 6 aylik oldugunda bitiyor askerligi🙁
Allah yardımcın olsun canım sürekli seyirde mi peki sen yanına gidemezmisin bu süreçte yani anne çok iyi yanında olması bu süreçte es daha farklı oluyor malesef hic biri birbirinin yerini tutmuyor

Ayy kim yazdı onu bende keşke hamile kalmadan yeseydim diyorum ve işkembe çorbası düşünmemeye çalışıyorum ama Bayadır yemiyorum cok canim cekiyor ama zararlı bide böbrek ciğer de mi zararlı ben onları da seviyorum kurban da gelir mutlaka ortaya allahim ne kadar çok sakatat yiyormusum😂
Böbreği bilmiyorum ama ciğer yüksek a vitamini içerdiği için zararlıymış, özellikle ilk 3 ay. Bir porsiyon için diyorlar bunu, belki birkaç tane Arnavut ciğeri büyüklüğünde tadımlık yenilebilir. İşkembeye şöyle bir çözüm önereceğim. Biraz etli kemiği kaynatıp suyuna terbiyeli çorba yapın. İçine etini, sarımsak sirkesini koyunca işkembeye biraz benziyor 🙈
Benim eşim 1 yil uzun donem askere gidiyor bayramdan sonra taa uzaklara😟
Allah kavuştursun.
hala doktor ve hastane seçemedim,
ankarada olup karar veren var mı
şimdilik geçici süreliğine şehir hastanesine gidiyorum :işsiz:
Medicana veya Bayındır’ı öneririm özeli düşünüyorsanız.
Benim arkadaşımın doktoru sigara içmesine müsade ediyordu doktorlar gerçekten çok ilginç akıl sır ermiyor, içmesen daha iyi olur ama o bir fanusun içinde tam korumalı günde 4-5 tane içebilirsin demiş çok ilginç gelmişti bana
Tamam anne strese girmesin de bebeğe bunu yaşatmaya kimsenin hakkı yok. Alkol ve sigaraya az da olsa izin veren doktorları anlamıyorum hiç.

Ya kızlar özellikle evde kalıp yatmak zorunda olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Çok sıkılıyorumm hergünüm aynı değişen tek şey takvim yaprakları resmen imdat diye bağırcam artık birde tatil beldesinde oturuyorum heryer cıvıl cıvıl millet deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyor sıcakta yat yat maf oldum ben ya 🥲

Bu saatler geçmiyor kac gündür kızlar ya uyku desem uyuyamıyorum bulantidan durdukça daha beter bulanıyor allahim bu günler hiç geçmeyecek gibi geliyor boğuluyorum düşündükçe

Ya kızlar özellikle evde kalıp yatmak zorunda olanlar nasıl vakit geçiriyorsunuz? Çok sıkılıyorumm hergünüm aynı değişen tek şey takvim yaprakları resmen imdat diye bağırcam artık birde tatil beldesinde oturuyorum heryer cıvıl cıvıl millet deniz kum ve güneşin tadını çıkarıyor sıcakta yat yat maf oldum ben ya 🥲
Buna cevap veremeyecek kadar bunalimdayim desem film dizi izlemek olabilir ama beynim almıyor artık kitap okuyamıyorum gözlerim bozuk almıyor kafam gözlükle takip oku derken olmuyor örgü yapacaktim hava çok sıcak bende kalım şeyler oruyorum daha beter yandım örecegim diye you tube de belgesel tarzı şeyler izliyorum çok aglamakliysa halim eskiden çok güldüğüm filmleri acıyorum kesit şeklinde başka aklıma hic bisey gelmiyor yapacak

Merhabalar,
Kanama alanı olan arkadaşlar durumunuz nedir?
Bende de mevcut ve doktor çok negatif konuşuyor. Progestan iğne yapıyoruz her gün.
cumartesi kanama alanı büyümüş dedi kesenin arkasında imiş ve kanama olursa bebeği de süpürebilir çok küçük olduğu için dedi.
Şükür Bebekte büyümüş kalbi dinledik ama kanama alanı neden büyüdü anlamıyorum ve inanılmaz huzursuzum..

Merhabalar,
Bende de mevcut ve doktor çok negatif konuşuyor. Progestan iğne yapıyoruz her gün.
cumartesi kanama alanı büyümüş dedi kesenin arkasında imiş ve kanama olursa bebeği de süpürebilir çok küçük olduğu için dedi.
Şükür Bebekte büyümüş kalbi dinledik ama kanama alanı neden büyüdü anlamıyorum ve inanılmaz huzursuzum..
Benim kanama alanim yok basta vardi ama kanamam hic kesilmedi size doktor değiştirmenizi öneririm çünkü negatiflik stres seni daha çok etkiler zaten bunun kesin bi ilaci tedavisi yok bebek saglikliysa devam ediyor değilse sonlanır bir şekilde ama senin bebeğinin seninle olması için moral almana ihtiyacın var ilk hamileleigmde de böyleydi hatta daha azdı kanamam ama doktorum cok negatifti seninki.gibi beni korkutur sonrada cok pimpirik yapıyorsun ölürse ölecek derdi günlerce ağlardım benim yüzümden mi oluyor diye sonuç olarak sağlıkla doğdu bebeğim ama o yaşadığım günlerden hiç bisey anlamadım o kadar yatmaya ilaca igneye rağmen de 9 ay ara ara hep oldu kanamam şimdilik azaldı gibi bunda doktorum farklı ve baştan beri yapılması gereken her şeyi yaptı ben çok korktuğumda bi defa düşebilir lafını duydum sadece ağzından hic şimdiye kadar olumsuz konuşmadı bana elimizden geleni yapacağız sende bende başka çözümü yok ne olacaksa da dedi her zaman için yat sürekli sadece tuvalete kalk bi süre iğne çok etkili diyorlar ama iğne olurken de vardı kanamam insallah geçer

Buna cevap veremeyecek kadar bunalimdayim desem film dizi izlemek olabilir ama beynim almıyor artık kitap okuyamıyorum gözlerim bozuk almıyor kafam gözlükle takip oku derken olmuyor örgü yapacaktim hava çok sıcak bende kalım şeyler oruyorum daha beter yandım örecegim diye you tube de belgesel tarzı şeyler izliyorum çok aglamakliysa halim eskiden çok güldüğüm filmleri acıyorum kesit şeklinde başka aklıma hic bisey gelmiyor yapacak
Evde pislik içinde 😔 şu günleri atlatsak hayırlısıyla sağ Salim ya hepimiz akıl sağlığımız yerinde kalarak ama 😅 çok zor günler ama sonu güzel inşallah

Merhabalar,
Valla bende de yoktu 7. Haftada gitmiştim 9 da gittim doktor kanama alanı var dedi progestan fitil verdi haftaya gel dedi ama bayram tatili girdi öbür haftaya gidicez artık inşallah geçmiştir ben herhangi bi kanama yaşamadım henüz çok şükür inşallah rahim kanamayı içine alıyordur çok tedirginim bende sürekli yatıyorum 1 haftadır

Evde pislik içinde 😔 şu günleri atlatsak hayırlısıyla sağ Salim ya hepimiz akıl sağlığımız yerinde kalarak ama 😅 çok zor günler ama sonu güzel inşallah
Cok katılıyorum dediklerine tam temizliğin ortasında çıktım evden 1 ayı geçti gidemedjm daha evimi temiz bıraktım eşya almaya gittiğimde kendi kendine pislenmisti tekrar garibim 😂 o yüzden bosver varsa imkanın temizlik için birilerini bul canim ama yapmak imkansız zaten şu durumda o yüzden elinde olmayan şeylere kafanı takma

Cok katılıyorum dediklerine tam temizliğin ortasında çıktım evden 1 ayı geçti gidemedjm daha evimi temiz bıraktım eşya almaya gittiğimde kendi kendine pislenmisti tekrar garibim 😂 o yüzden bosver varsa imkanın temizlik için birilerini bul canim ama yapmak imkansız zaten şu durumda o yüzden elinde olmayan şeylere kafanı takma
İmkanım varsa temizlikçi bulamıyorum hep aldığım bayanlar vardı şok yoğunlarmış 1.5 ay sonrasına gün verdiler bana 😔 evde öyle pis ki gördükçe tüylerim ürperiyor evi yerlere bakmadan yürüyorum düşcem bi gün evde yerlere bakmadan yüriyim derken bide dubleks heryer maf olmuş durumda eve gelip temizlik yapacak kadınlarında aşlah yardımcısı olsun 😂

İmkanım varsa temizlikçi bulamıyorum hep aldığım bayanlar vardı şok yoğunlarmış 1.5 ay sonrasına gün verdiler bana 😔 evde öyle pis ki gördükçe tüylerim ürperiyor evi yerlere bakmadan yürüyorum düşcem bi gün evde yerlere bakmadan yüriyim derken bide dubleks heryer maf olmuş durumda eve gelip temizlik yapacak kadınlarında aşlah yardımcısı olsun 😂
Bende aynı oluyorum kimi deneyip beğensem kadın anında unleniyor ablam çok yoğunum su gün gelemem oluyor valla. Bundan sonra alismamiz lazım galiba bu duruma hamilelik ileriki günlere hazırlıyor beni diye düşünüyorum böyle durumlarda şahsen 2 cocukla cok temiz bi ev kalmayacak sanki ortada 😂😂

Bende aynı oluyorum kimi deneyip beğensem kadın anında unleniyor ablam çok yoğunum su gün gelemem oluyor valla. Bundan sonra alismamiz lazım galiba bu duruma hamilelik ileriki günlere hazırlıyor beni diye düşünüyorum böyle durumlarda şahsen 2 cocukla cok temiz bi ev kalmayacak sanki ortada 😂😂
Evet öyle görünüyor olsun ya alalım kucağımıza da kirlenen kirlensin temizleyebiliriz en azından. Tek derdimiz bunlar olsun evet sıkılıyoruz bunalıyoruz tabiki ama max 1 ay sonra rahatız hepimiz hamileliğin tatil moduna geçiyoruz o zaman 😍🤗

Allah yardımcın olsun canım sürekli seyirde mi peki sen yanına gidemezmisin bu süreçte yani anne çok iyi yanında olması bu süreçte es daha farklı oluyor malesef hic biri birbirinin yerini tutmuyor
Canim nasil oluyor hangi birime veriliyor hic bilmiyoruz esim muhendis mekanik bir yerlere verirler herhalde gemide olmaz.nerde olduğunu bilmediğim için bisey diyemiyorum izmirden sonra nereye gidecek belli değil.o yüzden bisey dusunemiyorum suan. Manevi desteği ayrı cok farkli eşin cok kötüydüm bi ara hep beni o çekti bir kere bile nazlaniosun dediğini duymadim.ama iste ne olur ne biter suan yorum yapamiyorum

Back