• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Öyle yapicam. Eşim bunu bir türlü anlamıyor biliyor musun. Benim kalkabileceğimi sanıyor. Diğerinde hiç birşey olmamış gibi her şeye devam ettim. Çevremde Kimse olayın ciddiyetini anlamiyor
insanlarda anlamasını bekleme maalesef bu konuda herkes farklı davranıyor sabah bi arkadaşımla konuşuyordum ,gerçekten beslenemiyorum sürekli iş güç bişeylere yetişmeye çalışıyorum yoruldum kimse seni düşünmez sen kendini düşüneceksin dedi
sihirli bir söz gibi geldi kendime geldim

ben de tatildeyim canım yani annemdeyim ama denize giriyoruz yazlık yer. otele gideceksn oteller covide göre düzenlemeler yaptılar sen de önlem alırsan açılk hava eniz çok iyi bile gelir bence.
güneş kremi Solante Pregna aldım ben hamileler için özel güneş kremi tavsiye derim
Hangi ildesiniz

Öyle yapicam. Eşim bunu bir türlü anlamıyor biliyor musun. Benim kalkabileceğimi sanıyor. Diğerinde hiç birşey olmamış gibi her şeye devam ettim. Çevremde Kimse olayın ciddiyetini anlamiyor
Anlamaz onlar zaten sen ondan anlayış bekleme doktor demediği için ciddiye almıyorlar onunda etkisi var ayakta bile durma sen anlayacağı dilden anlar

Merhabalar güzel anneler :) Aranıza ben de katılayım. Şubat annesi olacağım ben de inşallah. Sizlere sormam gereken bir şey var. Çok merak ediyorum. 10 haftayı geçtik. ama bugüne kadar bir defa bile bulantım olmadı. Kalp atışlarını dinledik 2-3 hafta önce her şey yolunda dedi doktor. Ama hiç hamilelik belirtim yok. yani ne bulantı, ne baş dönmesi vs. hiç bir şey yok. Sadece biraz yorgunluk hali var o kadar. Durumu benim gibi olanlar var mı aranızda?
Bizde 9 haftalık olduk bende aynı durumdayım 🙈

canım tostta iyi oluyor bende bi kaç gündür tost yiyorum
Önceden yiyordum ama ekmekten tiksindim malesef ekmeğin arkasında tozlu kısım çok midemi bulandırıyor ekmek poşetinin kokusu bile midemi bulandırmaya yetiyor

Bugün bende çok kötüyüm yaaa iki gündür iyiyidim bugün çok arttı bulantım
Sabah iki tane prilam attim yinede hala bulanıyor benim bugunde dun fenaydim hic bisey yiyemedim

Merhaba hanımlar. Cumamız mübarek olsun. 2 gün önce tahlil sonuçları için doktoruma gittim fakat raporlu olduğu için başka bir doktora gösterdim sonuçları. Sonuçlarım temiz çıkmış şükür sadece kanaman olursa hemen gelmelisin iğne yapılacak dedi kan uyuşmazlığı için. Bulantılarım ilaçla kontrol altında akşama doğru başlıyor sadece. Ama halsizlik halâ hat safhada kafamı kaldıramıyorum. Birde bayram arası,herkes gibi kalkıp temizlik hazırlık yapmak istiyorum ama olmuyor 🥺

Merhaba hanımlar. Cumamız mübarek olsun. 2 gün önce tahlil sonuçları için doktoruma gittim fakat raporlu olduğu için başka bir doktora gösterdim sonuçları. Sonuçlarım temiz çıkmış şükür sadece kanaman olursa hemen gelmelisin iğne yapılacak dedi kan uyuşmazlığı için. Bulantılarım ilaçla kontrol altında akşama doğru başlıyor sadece. Ama halsizlik halâ hat safhada kafamı kaldıramıyorum. Birde bayram arası,herkes gibi kalkıp temizlik hazırlık yapmak istiyorum ama olmuyor 🥺
Ay boşver cnm temizliği eşin yapsın olduğu kadar, Allahın izniyle su 3 aylık süreci atlatalım yavaş yavaş yaparız sıkıntımız olmazsa, benimde senin gibi miğde bulantilarim akşamları cok yoğunlaşıyor, bazen de sabahtan başliyor..

Selam canlar, bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda 🙏🧿 10+1 olmuş, kolları bacakları büyümeye başlamış, ilk hamileliğim olduğu için her seferinde şok olup ağlıyorum ultrasonda 🙈☺️ iki hafta sonra ikili tarama testine çağırdı, cinsiyet konusunda hiç ipucu vermiyo bile, inşallah hepimiz için her şey yolunda gider hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize ☺️☺️🙏 Şubat nasıl gelecek?

Kizlar bir arkadas korono kapti hamile entube edildi dua edin lutfen ve dikkat edin cok insanla muhattap olmayin gezmeyin bence sıkıntı ya herkes salmis durumda maskesiz dolasan var, birinci doz aşıyı oldum diye korunacagini sanan var🤦‍♀️
Allah şifa versin tez zamanda iyileşir inşallah hem kendine hem bebeğine bişey olmadan 🙏🙏🙏

Eklentiler

• 1517fba5-2fa9-4bf0-8930-429ccba2509a.jpg
    1517fba5-2fa9-4bf0-8930-429ccba2509a.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 58
  • 41f504d5-4eb8-4a46-b900-00ddbc770880.jpg
    41f504d5-4eb8-4a46-b900-00ddbc770880.jpg
    65,2 KB · Görüntüleme: 59
Merhabalar güzel anneler :) Aranıza ben de katılayım. Şubat annesi olacağım ben de inşallah. Sizlere sormam gereken bir şey var. Çok merak ediyorum. 10 haftayı geçtik. ama bugüne kadar bir defa bile bulantım olmadı. Kalp atışlarını dinledik 2-3 hafta önce her şey yolunda dedi doktor. Ama hiç hamilelik belirtim yok. yani ne bulantı, ne baş dönmesi vs. hiç bir şey yok. Sadece biraz yorgunluk hali var o kadar. Durumu benim gibi olanlar var mı aranızda?
Ben de senin gibiyim canım, ilk haftalar sadece kasık ağrısı oldu zaman zaman 7.haftaya doğru geçti, meme hassasiyeti var bir de bayağı büyüdüler ve uçları acıyor 😃

Back