- 2 Haziran 2021
- 75
- 70
- 3
- 36
SAOL CANIM BENIM BENDE ERKEKE HISSEDIYORUMM :)Kuzum erkek hissettim ilk baktığımda gönlünden ne geçiyorsa rabbim nasip etsin cnm
Canım ben de sabah 2 akşam 1 alıyordum ama prilam beni pert ediyordu halsizliğime halsizlik katıyordu hem de bulantıma çok faydası olmuyordu. Bir haftadır sabah 1 tane alıyorum ayılıp bayılmalarım geçti biraz az da olsa ayakta hareket edebiliyorum ilacın yan etkileri kötü. Aşırı halsizliğin de oluyorsa ondan olabilirSabah iki tane prilam attim yinede hala bulanıyor benim bugunde dun fenaydim hic bisey yiyemedim
Canım 11 14 haftalar arası bakılıyor aslında ama randevu bulmak zor ben bu ayın 29 una randevu aldım ama 10+2 oluyorum erken mi acaba sonra gel der mi ki. 1 hafta sonrasına randevu bulmaya çalışsam 29 undakini iptal mi etsem ki.arkadaşlar 2li testi kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Evet canım uykudan gözümü açamıyorum bu saate kadar resmen sürekli uykum geliyor aslında iyi çünkü bulanirken vakit geçmiyor uyuyamam genelde uyutuyor beni dayanamadığım zaman zoferi yarisindan bölüp alıyorumCanım ben de sabah 2 akşam 1 alıyordum ama prilam beni pert ediyordu halsizliğime halsizlik katıyordu hem de bulantıma çok faydası olmuyordu. Bir haftadır sabah 1 tane alıyorum ayılıp bayılmalarım geçti biraz az da olsa ayakta hareket edebiliyorum ilacın yan etkileri kötü. Aşırı halsizliğin de oluyorsa ondan olabilir
Uyu canım imkanın varken eşin çalışıyorsa benim oğluşla eşim evde olduğu için seslerinden uyuyamıyorum zaten uyumak da istemiyorum hiç zaten tam dalamıyorum da gece 3 te uykuyu almış şekilde kalkıyorumEvet canım uykudan gözümü açamıyorum bu saate kadar resmen sürekli uykum geliyor aslında iyi çünkü bulanirken vakit geçmiyor uyuyamam genelde uyutuyor beni dayanamadığım zaman zoferi yarisindan bölüp alıyorum
bnde ayni sen gibi sayılırım 10+6 olacak randevuda iptal edip 12 . haftada mı alsam diyorum net çıkması için kafam çok karışık bnmdeCanım 11 14 haftalar arası bakılıyor aslında ama randevu bulmak zor ben bu ayın 29 una randevu aldım ama 10+2 oluyorum erken mi acaba sonra gel der mi ki. 1 hafta sonrasına randevu bulmaya çalışsam 29 undakini iptal mi etsem ki.
Aman bakarlar onlar kendilerine sen kendine ve karnındaki bebişlerine bak sadece onlar iyi olsun sen iyi ol gerisi önemli değil herkes idare etmenin yolunu bulurDiğerinde yatmadım doktor yat demedi diye. Bu sefer kendim yapicam ne yaparsam.Yatıcam birtane 10 yaşında oğlum var eşim de ne yaparsa yapsın. Baksınlar kendilerine.
Haklısın canım çok üzücü biliyorum ama kendini yıpratma ben yıprattım sonrasında tekrar çocuk isteyince süreç uzuyor kafaya taktığın için Allah hepimize güzel yazılar yazsın kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah vardır onun bi bildiğiİnşallah canım
Ben de çok ağlıyorum,hayırlısı diyorum tabiki herşeyden önce ama engel olamıyorum kendime ,içimde minicik bi kalp atıyor ve onun duracak olması ihtimali çok üzüyor
Evet öyle genelde böyle davranırım ama eşim çok canımı sıkıyorinsanlarda anlamasını bekleme maalesef bu konuda herkes farklı davranıyor sabah bi arkadaşımla konuşuyordum ,gerçekten beslenemiyorum sürekli iş güç bişeylere yetişmeye çalışıyorum yoruldum kimse seni düşünmez sen kendini düşüneceksin dedi
sihirli bir söz gibi geldi kendime geldim
Yeni doktordan randevu aldım. Umarım iyi olurAman bakarlar onlar kendilerine sen kendine ve karnındaki bebişlerine bak sadece onlar iyi olsun sen iyi ol gerisi önemli değil herkes idare etmenin yolunu bulur
Ben de öyleyim çok endişelendim bu durumdan hatta. Benim ikiz olmasına rağmen bulantım tiksintim yok. Şu an kanamam var O endişeyi bıraktım buna odaklandım.Hamilelik = endişe oldu benim içinMerhabalar güzel anneler :) Aranıza ben de katılayım. Şubat annesi olacağım ben de inşallah. Sizlere sormam gereken bir şey var. Çok merak ediyorum. 10 haftayı geçtik. ama bugüne kadar bir defa bile bulantım olmadı. Kalp atışlarını dinledik 2-3 hafta önce her şey yolunda dedi doktor. Ama hiç hamilelik belirtim yok. yani ne bulantı, ne baş dönmesi vs. hiç bir şey yok. Sadece biraz yorgunluk hali var o kadar. Durumu benim gibi olanlar var mı aranızda?
Ben gecen gittimgimde 10+1 idik ikili test vakti gelmis dedi bende baska doktora gidicen deyince yapmadjCanım 11 14 haftalar arası bakılıyor aslında ama randevu bulmak zor ben bu ayın 29 una randevu aldım ama 10+2 oluyorum erken mi acaba sonra gel der mi ki. 1 hafta sonrasına randevu bulmaya çalışsam 29 undakini iptal mi etsem ki.
13.hafta duygusal iniş çıkışlar biraz daha azalıyormuş heralde biraz daha rahatlarızEvet öyle genelde böyle davranırım ama eşim çok canımı sıkıyor
Ben hala folik asit kullanıyorum ama içeriği baya zengin mom vital pre ismiArkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Ben bu hafta yapacak sanıyordum, 12. Hafta yapılacak dedi doktor iki hafta sonraya randevu verdi canımarkadaşlar 2li testi kaçıncı haftada yaptıracaksınız
Ben de regenesis Max kullanıyorum sabah tok alıyorumArkadaşlar vitamin&mineral takviyesi ne verdi doktorunuz? Hangi haftadan itibaren ne kullanıyorsunuz?
Canım bazen de şu durum oluyor misal 13. Haftada gittin bebek 2 hafta önden gidiyor 15. Hafta gibi görünüyor ozaman da yapılamıyor günü geçtiği için 10+ da yapılıyormuş seninkide tarih olarak çok uygun 11 oluyorsun o tarihlerde gidelim bencebnde ayni sen gibi sayılırım 10+6 olacak randevuda iptal edip 12 . haftada mı alsam diyorum net çıkması için kafam çok karışık bnmde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?