- 13 Nisan 2021
- 501
- 1.117
- 28
- 31
Allah yardımcın olsun canım yaşadığını bir sen bilirsin . Ama gerekeni söylemişler yat dinlen . İlgilenilmiyorsa iyi bir doktorla anlaş canım . İnşallah güzel günler görürsün yakın takip eden bir doktorun olur inşallah doktor çok önemli çünküGünaydın kızlar. Gece kanamam oldu Doktorumu aradı eşim birşey olmaz normal dedi. Devlet hastanesine gittik.Orada ebe kahverengi az kanama diye önemsemedi. Beni pimpirikli sorun arayan biri gördü. Burada bir sürü kişiden okudum kanama varsa oksapar ve coraspini kestirdi doktorum diye. Bunu anlatmaya çalıştım. Kan aldılar. Doktora yönlendirdi doktor ultrosondan baktı hem ikiz riskli hem tüp bebek haklisiniz endişe etmekte dedi. Bebeklerin günlerini söyledi 9+2 9+1 diye birinde belli belirsiz kana alanı var gibi dedi. Koraspinin sonucu kanıtlanmıştır böyle durumda kan sulandırıcı ne varsa bırakılır dedi. 24 saat kanama olmazsa ilaçlarına geri devam et dedi. Tam çıktım kanama başladı tekrar tekrar kırmızı kan boşalıyor. Hemşireye söyledim. Istersen yatış yapalim ama yapacak birşey yok dinlenmekten başka vs dedi. Daha önceki kaybım böyle kanama olmuştu ve 2 hafta sonra öldü.Bu insanlar neden böyle ağlamaktan içim çıktı benim doktorum neden böyle umursamaz bir kere bile bebeklerin gününü söylemedi. böyle oksapar bırak demedi diğerinde kanama olduğunda ben burdan okudum bu endişemi söylediğimde devletteki hemşire nerden biliyorsun kendi doktorun ne derse o falan gibi çıkıştı ama devletteki doktor aynı şeyleri söyledi ve çok ilgilendi. Üzülmekten bıktım artık. Sağlıklı yaşayan gelişmiş bebekleremi bu ilgisizlikten kaybedemem. Kanama devam ediyor yatıyorum. Hep yatıcam diğerinde yatmamıştım. Tüp bebek doktorunu arıycam gerekirse gidicem .Dünyayı yıkmak istiyorum çaresizce oturmak istemiyorum