• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar yaaa ben iki gündür sabah çok erken uyanıp iki tane prilam içiyorum 10 dakika yatıp çok hafif şeyler yiyorum sonra midem baya yatışıyor ve arkasından sık sık leblebi meyve çorba gibi hafif şeyler yiyorum çok şükür iyiyim iki gündür yine bulanıyor ama öğürüp durmuyorum kesinlikle kahvaltıyı erken yemek lazım şiddetle denemenizi tavsiye ederim aç kalınca çok bulanıyor sonra hiç yiyemiyorsun yemedikçe de bulantı ile kusma geliyor

Benim bi süredir suratımda koca koca sivilceler çıktı sizde de var mı normalde pek çıkmaz bide neredeyse yağlı hiç bir şey yemediğim halde

Allah razi olsun canimmm inssAllah. Benim kontrol bayramdan sonraya kaldi bayram iznindeymis doktor
Sağlık olsun cnn ben devlete gidiyordum randevuyu 4 ağustosa verdi yani temmuz ayinda hic gitmemis olacaktim bende ozelde devamli gittigim doktor vardi ona aldim randevuyu içim rahat etsin ededim hemde kanama alani ne durumda diye merak ediyorum insllah kanama alanim geçmiştir diye umuyorum

hamile kıyafetlerinde hamilleik öncesi ne beden giyitorsan o bedeni alıyosun canım ben ilk hamillikte 36 beden almıatım. 4 ay giydim. 5. ay 38 beden hamile pantolonlarına geçtim çünkü ben 22 kilo aldım beni pek örnek alma. sen normalde ne beden giyiyorsan onu alabilirsin
Tamam cnm sağol önerilerin için, valla su bulantilarim geçsin dunyayi yeme planım var acaip kilo alicam gibi hissediyorum ☺️

Yok oyle deil benim canim ilk gebeligimde süt kesigi seklinde olmustu idrar yollari iltihabi denmisti. Bu seffaf arada beyaz renk sulu akinti. Sorayim en iyisi doktora
O bende de var ya ama bi yandan da progestan fitil kullanıyorum ya odur diye düşünüyorum ama kullanmadığım zamanda oluyor. Hamileliğin bu dönemlerinde akıntı artışı illaki oluyor koku sarımsı yeşilimsi renk kesik kıvam vs yoksa normaldir bence endişe etmeyin ama genede içinizin rahat etmesi için sorun doktorunuza

Benim bi süredir suratımda koca koca sivilceler çıktı sizde de var mı normalde pek çıkmaz bide neredeyse yağlı hiç bir şey yemediğim halde
O bana kızımdayken olmuştu hatta bir arkadaşım senin kızın olacak güzelliğini alır kız çocukları annenin demişti de hadi be ordan ne alaka demiştim dünya güzeli kızım oldu 😇😂 Tabi Allah bilir orası ayrı da hormonlarla alakalıdır malum gebelikte hormonlar tavan yapıyor ben darphin in yüz yıkama jelini kullanmıştım o zaman bitkisel olduğu için pahalıydı ama etkisini görmüştüm

O bana kızımdayken olmuştu hatta bir arkadaşım senin kızın olacak güzelliğini alır kız çocukları annenin demişti de hadi be ordan ne alaka demiştim dünya güzeli kızım oldu 😇😂 Tabi Allah bilir orası ayrı da hormonlarla alakalıdır malum gebelikte hormonlar tavan yapıyor ben darphin in yüz yıkama jelini kullanmıştım o zaman bitkisel olduğu için pahalıydı ama etkisini görmüştüm
Vallahi iki oğlum var tabiki öncelikli sağlıklı olması ama bi kızım olmasını çok isterim hayırlısıyla 😍😍 bende böyle devam ederse doğal içerikli bi ürün arayışına girişeyim bari

Ayy hadi inşallah, benimde kızım olduğu için birde oğlum olsa mis gibi olur ikisinide tadarım diyorum ama bakalım hayırlısı artık Allah hepimizin gönlüne göre versin ☺️

Tsh yüksekliği yasayan varmi anneler ? Benim 2.70 dün gittigim doktor gebelerde 2.50 olsun isteriz dedi kafami karistirdi

Ben basindan beri cok sivilcelendim ☹️ progesteron sevep oluyormus, doktorum oyle dedi, ilaclari birakinca gececek insallah. Zaten sivilceye cok yatkinim, mayin yarlasi gibi oldum daha once kimsede gormemistim bu kadar ☹️ basta uzuldum ama son hafta epey azaldi benimki ☺️

Tsh yüksekliği yasayan varmi anneler ? Benim 2.70 dün gittigim doktor gebelerde 2.50 olsun isteriz dedi kafami karistirdi

canım benimde değerim öyleydi 1 ay sonra yine test istedi doktorum yine aynı çıktı böyle. Ama ilaç başlamayı gerektirecek bir durum değil dedi bu değer için. Genelde 3 üzerini başlatıyorlarmış. Ama yinede ara ara takipleriz değerini dedi.

Evet canim benimde 2.77 çıktı gün aşırı ac karnima tiroid ilaci iciyorum. Ama baska gittigim doktor da o kadar yuksek degil neden ilsc verdilerki dedi 😂ama ben kullanmaya devam ediyorum yukselirse daha sıkıntı cunku düşmesi zor oluyor

Ben basindan beri cok sivilcelendim ☹️ progesteron sevep oluyormus, doktorum oyle dedi, ilaclari birakinca gececek insallah. Zaten sivilceye cok yatkinim, mayin yarlasi gibi oldum daha once kimsede gormemistim bu kadar ☹️ basta uzuldum ama son hafta epey azaldi benimki ☺️
Aaa ilacın öyle bi etkisi mi varmış çok ilginç ne yapalım artık bebişler için sivilcelerimizi de seveceğiz 😊

Ben hamileliğimi öğrendiğimde 6 idi canım hemen ilaç dozunu artırdık 4 hafta içinde önce 2,5 a sonra 1,4 e düştü. Düzenli bi endokrin ya da dahiliye doktoru ile takip etmek gerekiyomuş doğuma kadar. Ama ilaç ile halloluyo endişe etme.

Ben ilk gebeligimde gebeliğimi ogrendigimde tsh 15 ti 3 ay icinde normal degere dusurmustuk ilacla. Doğru kontrollerle

Aaa ilacın öyle bi etkisi mi varmış çok ilginç ne yapalım artık bebişler için sivilcelerimizi de seveceğiz 😊
Fitil olarak almıyor musunuz ilacı aşırı yan etkisi olan bir ilaç ben bir kere ağızdan aldım yer yerinden oynadı o nasıl baş dönmesi yapmak.. ben fitil olarak aldığım için sivilcelenmedim hiç

Back