• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Elimde değil ki, herşey Allahtan biliyorum ama endişeye engel olamıyorum. İnşallah inşallah sağlıkla alalım hepimiz, hep dua ediyorum, Allahım bebeği için endişe içinde olan kullarını selamete eriştir, ferahlık ver diye🙏🏻 Allah kimseyi evladıyla sınamasın😞
Haklısın ama iyi düşünmek zorundayiz, benim bi kaybım var sürekli yüreğim ağzımda her doktor kontrolüne giderken cok kotu oluyorum ama iyi düşünmek zorundayız

Haklısın ama iyi düşünmek zorundayiz, benim bi kaybım var sürekli yüreğim ağzımda her doktor kontrolüne giderken cok kotu oluyorum ama iyi düşünmek zorundayız
Allah acını hafifletsin canım, bebişin sağlıkla doğsun unuttursun sana çektiğin acıları. Benim de hep yüreğim ağzımda, ağrım olsa niye ağrıyor diyorum, geçince niye ağrımıyor bişey mi var diyorum, sürekli bir endişe. Allah yardımcımız olsun🙏🏻

Allah acını hafifletsin canım, bebişin sağlıkla doğsun unuttursun sana çektiğin acıları. Benim de hep yüreğim ağzımda, ağrım olsa niye ağrıyor diyorum, geçince niye ağrımıyor bişey mi var diyorum, sürekli bir endişe. Allah yardımcımız olsun🙏🏻
Biliyorum cnm bilmem mi bazen miğde bulantim hafifleyince bile acaba bişey oldu mu diye aklımdan geçiyor hemen ama hepsi vesvese bunların, iyi düşünücez Allahın izniyle kavusucaz ins bebeklerimize

Allah razi olsun amin canım benim çok teşekkür ederim bizim burada birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde inşallah hepsi iyi olacak evet benimde gönlümden kız geciyor ama nedense erkek hissediyorum bakalım ne olacak sende sıkma canını ki benim pek farkım yok senden😁 ama merak etme herşey güzel olacak inşallah 💖💖
Ben direk erkek hissediyorum seninkini nereden malum oluyorsa bana ama sanki 3 oğlun olacak gibi geliyor sen yazdıkça 😂😉

Düşük önleyici ilaç 💊
Ilacin oyle bi etkisi olduğunu hiç bilmiyordum bence o yapıyla ilgili benim direk çıkıyordu 4. Ayda su an çok hafif var çıktı mi bir anda çıkıyor zaten

İlk gittigimde baya görünüyordu İlaçtan 1 hafta sonra gittigimde az bişey kalmıştı onu da sıkıntı görmedi doktor. Bu bir hafta içinde benim kahverengi akıntım olmustu. O kanları atar yada emer demişti benim attı o şekilde
Siz ilacı yuttunuz mu fitil olarak mı aldınız

Bende de var kanama alanı canım lavoboda hafif kan gördüm doktor progestan 200 verdi birkaç hafta önce onu kullanıyorum bende.
Bana 100 mg günde 3 vermiş, fitil olarak alıyorum siz hap olarak mı içiyorsunuz ay napacağımı şaşırdım ya

Senden de Allah razı olsun, dua her derdin ilacı tabi🙏🏻 Sakıncası yoksa bir şey sorabilir miyim canım kayıpların olduğunda bir belirtin var mıydı, kanama ağrı vs, anladın mı bir problem olduğunu, ben günlerdir bunu düşünüp duruyorum, birşey olsa anlar mıyım diyorum😞
Benim bulantı tam gaz devam etti ama 13. Haftada kalbi Durmuş ben 16 da öğrendim ama sanırım 13. Haftaydi bende çok az bı kanama oldu koronanin ilk çıktığı dönemdi herşey yasaktı pandemi yüzünden pek hastaneye de gidemedim kanamadan dolayı çok korktum ama nedense bulnti falan devam ediyor ve kanamada çok az olduğu için ben gitmedim hastaneye sonra 16. Haftada akintimin içinde bir damla kadar kan vardı hemen hastaneye koştum öldüğünü öğrendim bide o dönem bebek öldüğü için aşağı düşmüştü sanırım hep alt tarfftaydi ben bı ağırlık hissettim demekki öldüğü için öyle olmuştu bide karnım hiç büyümedi benim bilmiyorum ya aptallık edip hastaneye gitmedim gitseydim belki böyle olmazdi ama o yüzden şimdi daha dikkatli ve temkinliyim inşaallah hiç birimiz bir daha yaşamayız öyle şeyler biraz karışık yazdım umarım anlarsın🤭 bide 9 haftalık kaybım var ama onda hiç kalp atışı alamadım zaten son haftada göğüs hassasiyetide bittigi için bu bebegim hiç yaşamayacagini anladım öylede oldu

Senden de Allah razı olsun, dua her derdin ilacı tabi🙏🏻 Sakıncası yoksa bir şey sorabilir miyim canım kayıpların olduğunda bir belirtin var mıydı, kanama ağrı vs, anladın mı bir problem olduğunu, ben günlerdir bunu düşünüp duruyorum, birşey olsa anlar mıyım diyorum😞
Ama korkma inşallah hiç birşey olmaz içini hep ferah tut bide birşey diyeyim snaa ben o kayıptan sonra psikolojik olarak çok yıprandım 9 haftalık olan bebeğimin kalp atışını alamamanin sebebini ona bağlıyorum hep umutsuz davrandım çok mutsuzdum dış gebelikmi boş gebelikmi kalbi atmazsa diye hep kendimi üzdüm o yüzden bebek hiç yasamadi o yüzden kızlar mutlu olun tadını çıkarın evet arada düşüneceksiniz bebeğim iyimi diye ama bunu çok dert etmeyin ben bu bebekte hep mutlu ve umutluyum halada öyleyim hiç strese sokmadim kendimi arada düşündüm ama psikolojimi etkilemesine izin vermedim

Ben direk erkek hissediyorum seninkini nereden malum oluyorsa bana ama sanki 3 oğlun olacak gibi geliyor sen yazdıkça 😂😉
Yaaa gerçekten öyle mi hissediyorsun🤭 benim de hep öyle geçiyor içimden hayırlısı olsun inanın cinsiyet hiç önemli değil yeterki doğsun başka hiç birşey istemiyorum hadi inşallah bir kaç haftaya sırayla öğreneceğiz😘

Ilacin oyle bi etkisi olduğunu hiç bilmiyordum bence o yapıyla ilgili benim direk çıkıyordu 4. Ayda su an çok hafif var çıktı mi bir anda çıkıyor zaten
Benimde karnım çıktı baya baya erken büyüyecek demekki bizimki 🥰

Aynen kuzum bende o sebeple kullanıyorum coraspin ve oksapar igne iki çocuk doğurdum üstüne iki kayıp oldu halbuki iki oglumda hiç kullanmadim kan sulandırıcı düşük önleyici gibi şeyler bunlarda neden böyle oldu bilmiyorum rabbim bize bağışlasın yavrularimizi
Canım covid geçirdin mi geçirmedinse farketmeden geçirmiş olabilirsin bu da kan pıhtılaşması yapan bir hastalık olduğu için düşüklere sebep olmuş olabilir. Kan sulandırıcı kullanman çok iyi olmuş

Canım covid geçirdin mi geçirmedinse farketmeden geçirmiş olabilirsin bu da kan pıhtılaşması yapan bir hastalık olduğu için düşüklere sebep olmuş olabilir. Kan sulandırıcı kullanman çok iyi olmuş
Yok canım sanmıyorum ben olmuş olsam ailemde olurdu sanırım annemde kalıyordum o dönem aşırı bulantım olduğu için hep yatmistim üç dört ay bir kaç kez hastane dışında sokağa dahi çıkamadım oglumuda kardeşim okula götürüp getirdi hep birden durdu kalbi işte patalojiden herhangi bir sonuçta çıkmadı artık rabbim bilir neden olduğunu

Ama korkma inşallah hiç birşey olmaz içini hep ferah tut bide birşey diyeyim snaa ben o kayıptan sonra psikolojik olarak çok yıprandım 9 haftalık olan bebeğimin kalp atışını alamamanin sebebini ona bağlıyorum hep umutsuz davrandım çok mutsuzdum dış gebelikmi boş gebelikmi kalbi atmazsa diye hep kendimi üzdüm o yüzden bebek hiç yasamadi o yüzden kızlar mutlu olun tadını çıkarın evet arada düşüneceksiniz bebeğim iyimi diye ama bunu çok dert etmeyin ben bu bebekte hep mutlu ve umutluyum halada öyleyim hiç strese sokmadim kendimi arada düşündüm ama psikolojimi etkilemesine izin vermedim
Ne güzel dedin canım, stres en büyük etken tabi, insan istemsizce kaygılanıyor ama bunu hayatımızın merkezine koymamak lazım, ne gelirse Allahtan deyip tevekkül etmek lazım. Yaşayacağı ömrü varsa benimle kalacak zaten. Allahım sana da çektiğin acıları unuttursun sağlıklı bir bebişle inşallah🙏🏻 Evlatlarını sana bağışlasın rabbim

Back