• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Al benden de okadar evim pislikten göçüyor iş yapamamak heryeri pırıl pırıl yapamamak,bir tencere yemek pişirip mutfağa koyamamak bunlar beni çok üzüyor düzelir miyiz kız sence 😪
Bence erkekleri çocuklu hayata hazırlamak için bu dönemler 😁🤣 hayat müşterek ve beyler ev süpürürse ölmezler. Bırakın biraz onlar yapsın😍🤣

Bende eşime aynı şeyi dedim ilkte de demiştim sana belli olmZ 2 seneye unutursun diyor cok ses etmiyorum ama 3. Zorlar beni sanki psikolojik olarak bitiyorum ben hamileliklerde
Bende şimdilik tek çocukla kalmak istiyorum cok zor geldi bulantilar, eşim de unuttursun bi kac seneye görcez diyor☺️

Bence erkekleri çocuklu hayata hazırlamak için bu dönemler 😁🤣 hayat müşterek ve beyler ev süpürürse ölmezler. Bırakın biraz onlar yapsın😍🤣
Canım her işi o yapıyor bugün evin bütün camlarını sildi ben yattım üşeniyordum iyi denk geldi 😁 ama kastettiğim artık kendi işimi de yapmak istiyorum. Bir de benim eşim işinden dolayı 1 hafta eve hiç gelmiyor ozaman her iş bana bakıyor

Bende şimdilik tek çocukla kalmak istiyorum cok zor geldi bulantilar, eşim de unuttursun bi kac seneye görcez diyor☺️
Unutursun unutursun merak etme bak ben ilk çocukta tövbe etmiş insanım hem bulantı hem doğum yüzünden 😁😁ama şimdi insallah nasip ederse rabbim üçüncü geliyor 🤭

Unutursun unutursun merak etme bak ben ilk çocukta tövbe etmiş insanım hem bulantı hem doğum yüzünden 😁😁ama şimdi insallah nasip ederse rabbim üçüncü geliyor 🤭
Şuan bende tovbeliyim😆 ama dediğin gibi tek cocuk da kötü tek kardesinin olmamasi..

O sevgisi var ya o sevgisi bir de şimdi anne öpme anne sarılma tripleri var hic sevdiriyor kardeşi olunca dibimden ayrılmayacak adım gibi biliyorum. Az önce kayinvalidemler pikniğe götürecekler gitmeden önce göreyim diye odadan çağırıyorum sen beni artık cagiramazsin biz pikniğe gideceğiz diye bağırıyor bana kapıdan 😂

O sevgisi var ya o sevgisi bir de şimdi anne öpme anne sarılma tripleri var hic sevdiriyor kardeşi olunca dibimden ayrılmayacak adım gibi biliyorum. Az önce kayinvalidemler pikniğe götürecekler gitmeden önce göreyim diye odadan çağırıyorum sen beni artık cagiramazsin biz pikniğe gideceğiz diye bağırıyor bana kapıdan 😂
Ya en güzel zamanlari ne guzel bıcır bıcır 💖

Evet canım 2 gün kesilmişti bugün yine peçeteye geldi ara ara iğnem 7 tane oldum şimdiye kadar hiç farketmedi açıkçası ama progestan iğne benimki proluton değil bilmiyorum farkı var mı
Cnm proluton fayda etti bende yani bildiğin adet gibi kanama oluyordu hafta 1 vuruluyorum istersen doktora gittiğinde söyle belki oda bu iğneyi verir
Benim çok ilginç şekilde kanama alanı da yok cok az vardi kanama başladığında su an temiz görünüyor tuvaletten sonra sildikce geliyor yapışkan yumurtlama akıntısı gibi
Evet cnm benim var gidene kadar da iğne verdi suan lekelenme tarzda geliyor doktor içerdeki kan birikintiis geliyor dedi belki seninde öyledir

Merhaba kızlar. netim yoktu bir süredir. bebişi iki hafta görmeyince bana da bir endişe gelmeye başladı. şehirdışındayım. anneme geldim. normalde doktor 12de gel demişti ama ben burda 10+5e randevu aldım. benim mide bulantım koku hasaasiyetim falan olmadıgı için 4 hafta beklemem imkansız. merakk 😁 PinkMermaid PinkMermaid bence se de trabzonda randevu al git.ben de dayanamazdım

Merhaba kızlar. netim yoktu bir süredir. bebişi iki hafta görmeyince bana da bir endişe gelmeye başladı. şehirdışındayım. anneme geldim. normalde doktor 12de gel demişti ama ben burda 10+5e randevu aldım. benim mide bulantım koku hasaasiyetim falan olmadıgı için 4 hafta beklemem imkansız. merakk 😁 PinkMermaid PinkMermaid bence se de trabzonda randevu al git.ben de dayanamazdım
Maşallah diyorum siz ve bulantısı olmayan diğer arkadaşlara hamileliğin tadını çıkarın ben zorlanıyorum açıkcası inş hepimizin sağlıkla ilerler gebelikleri bebişleri alırız kucağımıza

Cnm proluton fayda etti bende yani bildiğin adet gibi kanama oluyordu hafta 1 vuruluyorum istersen doktora gittiğinde söyle belki oda bu iğneyi verir

Evet cnm benim var gidene kadar da iğne verdi suan lekelenme tarzda geliyor doktor içerdeki kan birikintiis geliyor dedi belki seninde öyledir
Evet canım benim hep kahverengi zaten kalan kan olduğu çok belli o yüzden de stres yapmamaya çalışıyorum.senin yardıma gelebilecek kimse yok mu canim çocuklar ve senin için

8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler 🙏

8+1 oldu bebeklerim hala bulantım yok. Doktorun "ikiz olduğu için çok bulantın olacak" demesi kulağımda çınlıyor. Salı günü kontrol var umarım iyidirler. Bulantı olmadıkça bir aksilik var diye içim içimi yiyor. Salı geldi çok şükür. Umarım iyidirler 🙏
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ikisini de☺️peki en son ne zaman gittin kontrole

Benim gibi bütün gün uyuyan , nerde yatacak uzanacak yer görse aklına uyku gelen var mı , fena uykuluyum ya böyle olması normal mi iş yerinde bile zor çalışıyorum uyku basıyor kafayı koyar koymaz masada bile uyuyorum

Evet canım benim hep kahverengi zaten kalan kan olduğu çok belli o yüzden de stres yapmamaya çalışıyorum.senin yardıma gelebilecek kimse yok mu canim çocuklar ve senin için
Aynen cnm bende stres yapmiyorum normal dedigi ivin doktor iinsallah sağlıkla gecer bu günler
Yok kuzum büyük kizim yardim ediyor ev işlerinde mecbur yemek yapmaya felan ben kalkıyorum

Ya maşallah ne güzel hep hayalimdi ikiz 😊sağlıkla kucaginiza alin bebisler insllah

Aynen kızlar bırakın yapsınlar😁😁 benim bulantım falan olmadığı için yemek işlerini halledebiliyorum ama dinlene dinlene yapıyorum çünkü hemen enerjim bitiyor çok çabuk yoruluyorum. Onun dışında eşim sağolsun önceden pek yapmazdı şimdi süpürüyo siliyo toparlıyo ortalığı, yapmasa çok zorlanırdım gerçekten 🙏❤️

Back