2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya
Ben doğumdan sonra yemeye başlamıştım hatta zeytin ve domatesten tiksinmistim ilkinde dogumun sabahı hastanede kahvaltıda çıkan o zeytinin tadını hala unutamam dünyanın zeytinini yemiştim emzirmeyle tiksinme falan kalmıyor dünya üzerindeki her şeyi yiyecek bir canavara dönüşüyor insan

Ben de pogacadan soğudum geçer diye düşünüyorum oluruna bıraktım =)
Soğuduğum şeyi yemek için tekrar uğraşmıyorum ben gerçekten canım çekerse deniyorum önceden yiyebilirim dediklerimi yiyemiyorum şu an geçen hafta ve önceki hafta en berbat zamanimdi bence

İnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyor
Yaşarken sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama insan unutuyor. Unutulmasa bulantilar 2.yi inanın kimse dusunemez ben suan dejavu yasiyorum. Oglumdada ful yazın kusmak yatmak yasamistim. Busefer tek fark pek yatamiyorum.

İnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyor
Geecekten yaşarken oyle geliyor esim yerken yeter yeme miden bulanacak diyesim geliyor mesela ama geçince hic olmuş gibi gelmiyor ilkinde hep ben nasıl çocuğun altına bakacağım yemek yapacağım diye aklıma gelirdi yaşarken cok zor

Buna sevindim.
Ne kadar ilginç bir durum aslında.
Bir anda bitiyor. Tuhaf

Soğuduğum şeyi yemek için tekrar uğraşmıyorum ben gerçekten canım çekerse deniyorum önceden yiyebilirim dediklerimi yiyemiyorum şu an geçen hafta ve önceki hafta en berbat zamanimdi bence
oglumda 10.hafta zirveydi benim 16da bitti Allah yardimcimiz olsun

İnşallah çabucak geçsin bu günler

Yaşarken sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama insan unutuyor. Unutulmasa bulantilar 2.yi inanın kimse dusunemez ben suan dejavu yasiyorum. Oglumdada ful yazın kusmak yatmak yasamistim. Busefer tek fark pek yatamiyorum.
Gerçekten zor günler geçiriyoruz.
Benim de her sabah bir kere kusma şeklinde başladı.
Gün içinde aç kalırsam yine oluyor ama yiyemiyorum. Canım hiçbir şey istemiyor.
Şuan bile çok kötüyüm midem bir tuhaf

Rol on bitkisel çok seçenek var işinizi görecektir tabi cildiyeye gitmek en iyisi

İlkinde nasıldı canım, aynı mı şekli
20 yaşında doğru dürüst doktora bile gidemedim ne test ne bir şey sakladığım albüm ilk eşyalar hepsi ayrılırken gitti bebeğinden bir hatıra banyo kesesi kaldı o yüzden hiç hatırlamıyorum halbuki arada gittiğin ultrason resimleri saklamıştım

Ben de tüp bebekcilerdenim 15 yaşında oğlu. Var her gafta doktor dayım eşime aynını dedim çok zengin olsam cihaz alıp koyarım paso bakarım

Ben de tüp bebekcilerdenim 15 yaşında oğlu. Var her gafta doktor dayım eşime aynını dedim çok zengin olsam cihaz alıp koyarım paso bakarım
Ben de 15 te bir gidiyorum zor dayanıyorum. Doktor evhamlı olduğumu düşünüyor. Sanki bir öncekini ben kaybetmemişim gibi.

Ben dün senin gibiydim azaldi bulantim resmen bişeylerden igrenmek icin dua ettimakşam üzeri bi başladı ilk kez oh cok şükür dedim sonra arastirdim da bazen azalabiliyomus 8.haftadan sonra
Evet bende bu sefer hiç kusmadım ama bulantım oluyordu bugün baya iyiyim çok şükür böyle olması çok güzel o kadar zor oluyor ki bulantı kusma kızımda maf olmuştum resmen Allah öyle olanlara yardım etsin

Bende aynıyım kuzum neyse çok şükür halimize inşallah çok artmaz bende çok korkuyorum
Valla bu 10 günü atlatırsak daha da artmaz canım ben ilk gebeliğimden biliyorum bulanacak olsa 5-6 en geç 7. Haftada çöküyor bulantı ve kusmalar

Ay evet benimde serum takıldım kilo almayı bırak kilo vermiştim 4 aylık hamileydim gram göbeğim yoktu bunda sigara kokusu ve bi kaç şeyden tiksindim ama iyiyim yani o yüzden şaşkınım ama hep kusacak değiliz ya kötü düşünme her hamilelik farklı olur keyfini çıkar bebeğin gayet iyidir kuzum merak etme

Ne zaman peki doğumdan sonra mi bir anda düzeliyor?

Bende maydonoz ve tavuktan acayip tiksindim ya.
Tavuk severdim oysa ki şimdi görmeye tahammül edemiyorum.
Valla canım ya 12. Haftadan sonra eğer o zaman geçmezse doğumdan sonra. Bir arkadaşımda deli gibi soğan sarımsak yerdi hamileyken ağzına bile sürmedi doğumdan sonra yemeye devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…