• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kesenin şekli gebeliğin ilk başında önemliymiş. Yani 6-7.haftaya kadar ki resimlere bakmak gerek . Ama ben yuvarlaksa kız , fasulye gibiyse erkek diye biliyordum acaba hangisiydi bilemedim
Benimde bildiğim karından ultrasonda plesenta sağda ise kız, solda ise erkek diye biliyorum. İnternette bebeğin konumundan çok plesenta yönüne dikkat çekiyorlar

Kızlar aşırı moralim bozuk rubella testim pozitif çıktı aranızda hiç bu durumla karşılaşan oldu mu?
Doktor mu dedi pozitif die yoksa tahlile mi baktiniz iki test var img ve igg die onlarin biri pozitif oluyir
Kesinlikle ikisinde de yattım ama kış hamileliği betermis ya cam falan açamıyordum nefessiz yatmışım yerimde soğuk oluyordu ev aninda şimdi en azından kokuyu giderip havalandırma yapmak sürekli küfür küfür esmesi iyi biseymis ama herkesin tatilinde gözüm kaldı bu yaz o ne olacak bilmiyorum 🥲🤣
Canim evde kotuydum mersine denize geldim cok.iyi geldi bi tatil düşün derim. Evet kışın zor idi hamilelik simdi daha rahat. Insallah son aylarda rahat olucak evde serin serin

Aminnn canım benim çok sağol öğrenir öğrenmez söleyeceğim sana 😍 hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım sağlıkları yerinde olsun yeter 😊
Amiiiiiiin canım benim 🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿 ilk bebeğim olacağı zaman ben de senin gibi dua etmiştim, sağlıklı doğsun ve hayırlısı neyse o olsun demiştim. Şimdi prensesim 4 yaşında, iyi ki var 💕 bu hayatta bir annenin mutlaka bir kızı olmalı, öyle söyleyeyim…🙏 şimdi 2.yi erkek olsa nasıl olur acaba diyorum, o duyguyu da tatmak isterim yalan yok ama kız olunca da çok mutlu olacağım, hem ilerde kızım için daha iyi bir sırdaş, yoldaş olacak , bir kadını en iyi bir kadın anlar ne de olsa 🥰

Doktor mu dedi pozitif die yoksa tahlile mi baktiniz iki test var img ve igg die onlarin biri pozitif oluyir

Doktor söyledi riskli durum ama belki laboratuvar hatası da olabilir dedi yarın tekrar kan vericem o yüzden benim ikiside pozitif yani hem bu hastalığa bağışıklığım var hem de şu an hastalığı geçiriyor olabilir olarak görünüyor değişik p nirşey

Evet evet büyütülmüş hali bayabüyük gözükmüş resimde😅 zaten cok hızlı büyüyorlar bidahaki gitmemizde daha net olcak inşallah
Maşallah canım 🤲🤲 bak benimkş de böyle vajinal bakın net görüntü istiyorum dedim üstten de böyleydi ama yakalayamadı duruşu yüzünden inşallah iyidir. İnşallah bunu da kaybetmem 🥺

Eklentiler

• IMG_20210708_201720.jpg
    IMG_20210708_201720.jpg
    95,4 KB · Görüntüleme: 39
Maşallah canım 🤲🤲 bak benimkş de böyle vajinal bakın net görüntü istiyorum dedim üstten de böyleydi ama yakalayamadı duruşu yüzünden inşallah iyidir. İnşallah bunu da kaybetmem 🥺
Biliyorum bize demesi kolay olabiliyor ama hiç içinizi karartmayın. Umudu kaybetmemek lazım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alıcaz bebişlerimizi kucağımıza 🙏

Benimde bildiğim karından ultrasonda plesenta sağda ise kız, solda ise erkek diye biliyorum. İnternette bebeğin konumundan çok plesenta yönüne dikkat çekiyorlar
Plesanta da 8-9 haftadan sonra anca belirgin oluyor ultrasonda. Benm doktorum 7 +5 iken plesantayı sağda arkada gibi görüyorum demişti . Plesanta previadan şüphelenmiştim sürekli kanamam oluyor diye. Özellikle bakmıştı. Her doktor bakmayabilir 😊

Amiiiiiiin canım benim 🙏🙏🙏🙏🧿🧿🧿🧿 ilk bebeğim olacağı zaman ben de senin gibi dua etmiştim, sağlıklı doğsun ve hayırlısı neyse o olsun demiştim. Şimdi prensesim 4 yaşında, iyi ki var 💕 bu hayatta bir annenin mutlaka bir kızı olmalı, öyle söyleyeyim…🙏 şimdi 2.yi erkek olsa nasıl olur acaba diyorum, o duyguyu da tatmak isterim yalan yok ama kız olunca da çok mutlu olacağım, hem ilerde kızım için daha iyi bir sırdaş, yoldaş olacak , bir kadını en iyi bir kadın anlar ne de olsa 🥰
Canımm aynen öyle 😍 benim annem de hep dua etmiş kız kardeşim olsun diye. Dertleşirler arkadaş olurlar sırdaş olurlar ilerde diye.. gerçekten de öyle kardeşim iyi ki var ve iyi ki kız 😊 maşallah suphanallah kızına 😍 insallah gönlünde ki hayırlısıyla olur 🤲🏻

Başın sağ olsun canım özür dilerim hatırlatmış oldum 😔
Hiç takılmıyorum canım ben geçti gitti olacağı varmış...
Geçmiş olsun canımm ya kuzunu sağlıkla kucağına al inşallah. Kader bu nerden ne olacağı belli olmuyor bende yarın gidip yaptırıcam bu testi inşallah geç olmamıştır
Bulaşıcı hastalıklara bakıyolar komple hamileliği söyleyince. İlk yapılan testlerden.
sağlıklı bi bebeğin var şimdi üzülme inşallah kucağına alıp coooook mutlu olursun Allah sana bağışlasın 😘 💓
Teşekkür ederim, umarım hepimiz mutlu mesut doğururuz :)

Biliyorum bize demesi kolay olabiliyor ama hiç içinizi karartmayın. Umudu kaybetmemek lazım. İnşallah sağlıklı sıhhatli alıcaz bebişlerimizi kucağımıza 🙏
Amin canım inşallah 🤲🤲 inan bir daha aynı şeyleri yaşamak istemiyorum insanoğlu her şeyi kaldırıyor zamanla geçiyor ama yaşarken çok zor oluyor 🙏 rabbim hepimize sağlıklı doğumlar hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🤲

Plesanta da 8-9 haftadan sonra anca belirgin oluyor ultrasonda. Benm doktorum 7 +5 iken plesantayı sağda arkada gibi görüyorum demişti . Plesanta previadan şüphelenmiştim sürekli kanamam oluyor diye. Özellikle bakmıştı. Her doktor bakmayabilir 😊
Doğrudur canım ramzide sanırım o haftalarda belli oluyor.

Hadi yaaa 😂 valla eskilere inanırım 🤭 Allah'ın dediği olur tabii ama eğleniyoruz hoşumada gidiyor bu 😂 hatta şarkıcı bengü'nün ailesi bile kaç cinsiyet testi yapmıslar youtube da izledm koptum gülmekten 😂
Cinsiyeti öğrenmekten daha zevkli bence bu kısım 😂

Canim evde kotuydum mersine denize geldim cok.iyi geldi bi tatil düşün derim. Evet kışın zor idi hamilelik simdi daha rahat. Insallah son aylarda rahat olucak evde serin serin
O kadar ihtiyacım var ki hatta annemler gidiyor bayramda teklif ettiler ama malesef kanamam var canım igneye bile gidip geldiğim gün kanıyor yine uzak yol izin vermez doktor bile sanırım

Back