• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
Normaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burda

Normaldir çünkü geçenki genel kan idrar tahlili için muayene dahil 550tl verdim, ama özel hastane di mi bu, devlette ücretsiz yapılıyor mu bilmiyorum, özel hastaneler ticarethane gibi çalışıyor maşallah, devletten de randevu bulmak mümkün değil burda
Aynen hamilelik testi için kan aldıklarında 180+28 tl ödedim.Özel hastaneler para kesiyor devlet hastaneleri ayrı olay ..

Evet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordum
Sonrasında üçlü tarama detaylı ultrason ve şeker yükleme var doğuma kadar bir doğum parası daha bırakacağız hastaneye anlaşılan 😁

Bugün hastaneyi arayıp ikili tarama testi fiyatını sordum muayene ücreti+test 450 TL dedi Normal mi sizde hiç fiyat soran var mı
Bana normal gibi geldi canım, 4 sene önce hatta kızımda buna yakın fiyat vermiştik 😉

Evet özel hastane, bende kan sayımı idrar tahlili istemişti hepsi 430 TL tutmuştu . Şimdi ikili tarama testi için daha zamanım var da merak edip sordum
Sonrasında üçlü tarama detaylı ultrason ve şeker yükleme var doğuma kadar bir doğum parası daha bırakacağız hastaneye anlaşılan 😁
Şeker yükleme çok iyi birşey değil diye biliyorum canım, mümkünse yaptırma derim 👍🏻👍🏻

Benim ilk gebeliğim de bi sorayım dedim tecrübeli annelere 😍 hiç devlete de gitmedim oradaki düzen nasıl hiçbir fikrim yok bide malum pandemi dönemi kalabalıktır diye düşünüyorum
İyi yaptın canım, 2’li taramayı mutlaka yaptır canım, çok önemli 👍🏻 Allah korusun down sendrom gibi şeyler anlaşılıyor, önden görebilirsin bu ve benzeri durumları 😉 ayrıntılı ultrason da çok önemli ve gerekli, onu da pas geçme derim 👍🏻

Ben kızımda 4 sene önce özelde yaptırmıştım, o zaman için 300 küsür tutmuştu, özel sağlık sigortam olduğu için %20 sini ödedim, şimdi de öyle yapabilirdim ama devlette hepsi ücretsizmiş, bu sefer devlette yaptırdım , bütün hamilelik testleri ve idrar..😉 2.çocuk olunca biraz daha tutumlu oluyorsun galiba 😁☺️

Şeker yükleme çok iyi birşey değil diye biliyorum canım, mümkünse yaptırma derim 👍🏻👍🏻
Lütfen böyle fikirler vermeyin. Şeker yükleme testini biz gün içinde kaç kere yiyoruz :KK48: 3 dilim baklava yemekten hiç bir farkı yok:KK73: Sırf bu saçmalığı yüzünden Canan Karatay hekimlikten uzaklaştırma bile aldı.

***Glikoz yükleme testi sağlık kuruluşlarında 50 gram şeker içeren 150 ml hacmindeki sıvının tüketilmesi ile gerçekleştirilir. Şeker yüklemesini takiben 1 saat sonrasında kişinin kan şeker düzeyi ölçülür. İncelenen kan şekeri düzeyi desilitrede 140 miligram'ın altında sonuçlanması normal olarak değerlendirilir.

Ne güzel disariya çıkınca iyi olmaniz ben sehir dışına hastaneye gidiyorum 1,5 saatlik yol beni mahvedio migrenim tutuo hava cok guzel dışarı çıkmak istiyorum ama sıcak migrenim tutuyor eve hapsolmus durumdayim🙄

İmkanın varsa özel sağlık sigortası yaptır ben özelde devam etmeye karar verdim doktoruma sonra araştırdık muayane ücreti doğum falan yaptırdığımız sigortadan daha fazlaya debk geliyor.Muayane ücreti 180 tl idi doğum 4000 arada yapılacak tahliller falan bunlarıda hesaba katınca sağlık sigortası daha uyguna geldi.

Kayinvalidemlerdeyim bu arada kizlar onlar benden daha cok hamile sanki bir domatesi fazla doğradım die surati düşen gorumcem var :) hayir demiyor bu kiz domates dograyacak kadae iyi cok şükür domateae takiliyor :KK66:)
Amaan hic takma tatilinin tadını çıkar sen baktın cok sariyorlar kendimi iyi hissetmiyorum diye dinlenmeye al kendini hiç değmez surat çekmene

Ben şuan inanılmaz heveslıyim eşime diyorum bi geçsin bulantilarim herşey yicem😀
Bende ama bi yandan da bunda kontrollü gidicem kilomu erkenden vereceğim az alacağım son aylarda spor yapacağım diye de düşünüyorum sürekli midem bulanirken instada tarif kaydediyorum yemek videosu izlemek cok iyi geliyor 😂

günaydın kızlar bu sabah çok kötü uyandım azalmak yerine artıyor sanki midem hep ağzımda lokma yiyemiyorum kontrolüm var o bile gözümde büyüdü nasıl gideceğim diye lütfen dua edin bana
Sakin ol canim bebeğini görünce iyi olacaksın 11 e yaklassan azalacak cok az kaldı iki gündür dhaa iyiyim sanki

Canım dün akşam düğünümüz vardı inanır mısın 1 kez midem bulanmadı oynadım bile hatta 2 kase çorba içtim yemek yedim psikolojik mi anlayamadım neden açık havada sevdiklerimizle olunca bulantı vs olmuyor
Valla bende öyle olduğunu düşünmeye başladım insan unutuyor galiba

Ben sormadım ama muayene ucretjn ne kadar ki muayene içindeyse uygun gibi geldi

Back