• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Doktor mu dedi pozitif die yoksa tahlile mi baktiniz iki test var img ve igg die onlarin biri pozitif oluyir

Canim evde kotuydum mersine denize geldim cok.iyi geldi bi tatil düşün derim. Evet kışın zor idi hamilelik simdi daha rahat. Insallah son aylarda rahat olucak evde serin serin
Hatta biz ta kışta niyet etmiştik hamile kalınca eğer kanama olmazsa hemen gidelim ilk aylarda diye plan bile yapmıştık üstün körü ama sagolsun bizim yavrular hic şaşırtmıyor bu konuda bizi hemen kaniyorlar

3
Alttan kanama yaşamamıştım tam olarak. Yani şöyle pazar gecesi akıntım arttı sarı şeklinde çok afedersiniz peçeteye silince minicik nokta şeklinde 3 5 tane kırmızılar vardı. Ben bundan huylandım pazartesi hemen doktora gittim. Kese gayet güzel hiçbir problem yok dedi öok az bir kanama alanı var dedi. Benim tedaviyle olduğundan dolayı doktorum çok zor elde ettik tedbirimizi alalım dedi zatrn günlük 2 doz progestan kullanıyordum onu 3 doza çıkarttı. Birde proluton (yalnış yazmış olabilirim) diye bir iğne verdi 3 tane
3 kez hamile yaşadım 3 ude kanamalı geçti... Birinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım... İkisi nasip olmadı maalesef...bu işler cidden belli olmuyor... Bebek saglikliysa ve nasibi varsa tutunuyor sadece onu ogrendim

Benimle aynı haftada olan kızlar bulantiniz başladım? Benim başlarda bulantım vardı ama faranjit idim o dönemde... Ondan da kaynaklı olabilir... Su an sanki hamiel değilim. Sadece aç kalınca halsiz düşüyorum o kadar... Oysaki kızımda başımı sadece kusmak için kaldırıyordum...

3
3 kez hamile yaşadım 3 ude kanamalı geçti... Birinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım... İkisi nasip olmadı maalesef...bu işler cidden belli olmuyor... Bebek saglikliysa ve nasibi varsa tutunuyor sadece onu ogrendim
Çok doğru bugün annemle konuşuyordumda. Köyde yaşıyorlarmış bizlere hamileyken. Ne işler yaparmış bahçe ekermiş hayvan bakarmış ağır şeyler çekeler kaldırırmış. Hiçte birşey olmamış. Olmadıktan sonra olmuyor rabbim bir şekilde koruyor demekki. Ama bizim zamanımızdan mıdır. Yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir hamile kalmakta hamileliği sürdürmekte biraz zorlaştı giibi geliyor bana 🙄

Çok doğru bugün annemle konuşuyordumda. Köyde yaşıyorlarmış bizlere hamileyken. Ne işler yaparmış bahçe ekermiş hayvan bakarmış ağır şeyler çekeler kaldırırmış. Hiçte birşey olmamış. Olmadıktan sonra olmuyor rabbim bir şekilde koruyor demekki. Ama bizim zamanımızdan mıdır. Yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir hamile kalmakta hamileliği sürdürmekte biraz zorlaştı giibi geliyor bana 🙄
Aynen... Bu işin içinde bir iş var...ben de çözemedim... Aslında çözer gibiyim ama...ilaçlar, hormonlu gıdalar, paketlenmiş yiyecekler, plastikler, hatta aşılar...modern hayat kolaylıkla beraber çokta zorluk getirdi hayatimiza

Bende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı bana
Bende aynıyım kuzum neyse çok şükür halimize inşallah çok artmaz bende çok korkuyorum

Bende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı bana
Ben de aynen şu an öyleyim... Sanki hamile değilim. Pazartesi doktor kalbi durmuş dese sasirmayacagim... Çünkü nerdeyse sıfır belirti...çok şaşkınım... Keşke bebeğim sağlıklı ve hamileliğimde bu şekilde devam etse... Ben kızımda ilk üç ayim çok kotu geçmişti...

Benimle aynı haftada olan kızlar bulantiniz başladım? Benim başlarda bulantım vardı ama faranjit idim o dönemde... Ondan da kaynaklı olabilir... Su an sanki hamiel değilim. Sadece aç kalınca halsiz düşüyorum o kadar... Oysaki kızımda başımı sadece kusmak için kaldırıyordum...
Çok şanslısın o zaman inşallah hiç olmaz ben fenayım bulantı ve ağız sulanması feci bir halde Allah'ım tüm bulantı çekenlerin yardimcisi olsun oturun kalkın şükredin valla siz bulantısı olmayanlar

Ben de aynen şu an öyleyim... Sanki hamile değilim. Pazartesi doktor kalbi durmuş dese sasirmayacagim... Çünkü nerdeyse sıfır belirti...çok şaşkınım... Keşke bebeğim sağlıklı ve hamileliğimde bu şekilde devam etse... Ben kızımda ilk üç ayim çok kotu geçmişti...
Allah korusun öyle deme inşallah sağlıklıdır bebişin Allah sana bagislasin inşallah iyidir ve öylede devam eder canım sıkma sen canını ben bile bulantı olmasina rağmen ödüm kopuyor kalbi durmussa diye

Kızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya 😖😖
Evet canımm geçiyor şükür ben diğerlerinde de ömür boyu çay içemem diye düşünmüştüm öyle böyle değil kokusu beni öldürüyor şuan da öyleyim asla içemeyecek gibi hissediyorum ama diğerlerinde geçmişti hemen

Isınırsın cnm ben kahveden tiksinmiştim ki çok severim. Sonra mis gibi içmeye devam ettim 🙈🙈
Ne zaman peki doğumdan sonra mi bir anda düzeliyor?

Bende maydonoz ve tavuktan acayip tiksindim ya.
Tavuk severdim oysa ki şimdi görmeye tahammül edemiyorum.

Evet canımm geçiyor şükür ben diğerlerinde de ömür boyu çay içemem diye düşünmüştüm öyle böyle değil kokusu beni öldürüyor şuan da öyleyim asla içemeyecek gibi hissediyorum ama diğerlerinde geçmişti hemen
İnşallah geçer ya.
Ağlayasım geliyor artık tavuk görünce
Normalde de çok severdim.

Aynen... Bu işin içinde bir iş var...ben de çözemedim... Aslında çözer gibiyim ama...ilaçlar, hormonlu gıdalar, paketlenmiş yiyecekler, plastikler, hatta aşılar...modern hayat kolaylıkla beraber çokta zorluk getirdi hayatimiza
Kesinlikle katılıyorum o kadar haklısınız ki. İnşallah sağlıcakla evlatlarımızı alalım kucağımıza elimizden geleni yapıyoruz artık 🙏🏼💙

Üye AdıBTDTYHBKC
P Poouh 1 Şubat 20222763 kg?2
@SiyahPapatyaa3 Şubat 20222763 kg?1
@SimgeD4 Şubat 20222852 kg?1
@Cihanci4 Şubat 20223261 kg?1
@keyemaffas6 Şubat 20223375 kg?2
@Birmuhendisinruyasi7 Şubat 20223173 kg?1
@ba_bu7 Şubat 20223369 kg?1
@gfdes8 Şubat 20222550 kg?1
@Ddm1005158 Şubat 20222455 kg?1
@Zey-has8 Şubat 202229110 kg?2
@startown8 Şubat 20222798 kg?1
@adzeynep9 Şubat 20223044 kg?2
@huzurunmeraklisi9 Şubat 20223595 kg?2
@707209 Şubat 20222350 kg?1
@PinkMermaid10 Şubat 20223365 kg?2
@Muujiii10 Şubat 20223870 kg?1
E eymenayaz 10 Şubat 20223456 kg?3
@Gulbahcesiiii10 Şubat 20223268 kg?2
@pembelishayat10 Şubat 20222482 kg?1
@annemm11 Şubat 20223479 kg?3
@MaviAy13 Şubat 20223165 kg?3
@livelong13 Şubat 20223463 kg?2
@Sarem2113 Şubat 20222760 kg?1
@cagilbilgin14 Şubat 20222667 kg?1
@aymeh14 Şubat 20223367 kg?3
@ulhikay14 Şubat 20223798 kg?1
@eluard14 Şubat 20223270 kg?1
A adaj 15 Şubat 20223544 kg?3
@burcusami16 Şubat 20223263 kg?1
@pensamiento17 Şubat 20223482 kg?2
@elaezgi75417518 Şubat 20223788 kg?2
@exclusive18 Şubat 20223060 kg?2
@MoonfacedMom19 Şubat 20222868 kg?2
Berilyumm Berilyumm 19 Şubat 20223259 kg?2
@Eliftde19 Şubat 20223555 kg?2
@Marjib22 Şubat 20223360 kg?2
@mayaaaa22 Şubat 20223255 kg?3
@Suffa06622 Şubat 20223048 kg?1
@Esco25 Şubat 20223163 kg?1
@Sarikuzum26 Şubat 20223267 kg?2
@g_mutlu27 Şubat 20223266 kg?2

BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
: kaçıncı çocuğunuz

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
14.02.2022
25
70
Belli değil
İlk

Kızlar beni vajinal muayene etti hatta daha net görebilmek ve duyabilmek için karnimi bastırdı doktor . Sözce bu normal mı sizi bilmem ana ben vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum. Neden vajinal muayene yapıyorlar

Kızlar beni vajinal muayene etti hatta daha net görebilmek ve duyabilmek için karnimi bastırdı doktor . Sözce bu normal mı sizi bilmem ana ben vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum. Neden vajinal muayene yapıyorlar
Karından kalp atışı duyamadığı için mi acaba?
Kaçıncı haftadasın?

Back