- 28 Şubat 2019
- 4.674
- 11.168
- 208
İnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyorBen de pogacadan soğudum geçer diye düşünüyorum oluruna bıraktım =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyorBen de pogacadan soğudum geçer diye düşünüyorum oluruna bıraktım =)
Ben doğumdan sonra yemeye başlamıştım hatta zeytin ve domatesten tiksinmistim ilkinde dogumun sabahı hastanede kahvaltıda çıkan o zeytinin tadını hala unutamam dünyanın zeytinini yemiştim emzirmeyle tiksinme falan kalmıyor dünya üzerindeki her şeyi yiyecek bir canavara dönüşüyor insanKızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya
Soğuduğum şeyi yemek için tekrar uğraşmıyorum ben gerçekten canım çekerse deniyorum önceden yiyebilirim dediklerimi yiyemiyorum şu an geçen hafta ve önceki hafta en berbat zamanimdi benceBen de pogacadan soğudum geçer diye düşünüyorum oluruna bıraktım =)
Yaşarken sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama insan unutuyor. Unutulmasa bulantilar 2.yi inanın kimse dusunemez ben suan dejavu yasiyorum. Oglumdada ful yazın kusmak yatmak yasamistim. Busefer tek fark pek yatamiyorum.İnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyor
Geecekten yaşarken oyle geliyor esim yerken yeter yeme miden bulanacak diyesim geliyor mesela ama geçince hic olmuş gibi gelmiyor ilkinde hep ben nasıl çocuğun altına bakacağım yemek yapacağım diye aklıma gelirdi yaşarken cok zorİnşallah geçer insan bu mide bulantısı bir ömür boyu devam edecek gibi hissediyor
Buna sevindim.Ben doğumdan sonra yemeye başlamıştım hatta zeytin ve domatesten tiksinmistim ilkinde dogumun sabahı hastanede kahvaltıda çıkan o zeytinin tadını hala unutamam dünyanın zeytinini yemiştim emzirmeyle tiksinme falan kalmıyor dünya üzerindeki her şeyi yiyecek bir canavara dönüşüyor insan
oglumda 10.hafta zirveydi benim 16da bitti Allah yardimcimiz olsunSoğuduğum şeyi yemek için tekrar uğraşmıyorum ben gerçekten canım çekerse deniyorum önceden yiyebilirim dediklerimi yiyemiyorum şu an geçen hafta ve önceki hafta en berbat zamanimdi bence
Kesınlıkle katılıyorumCinsiyeti öğrenmekten daha zevkli bence bu kısım
İnşallah çabucak geçsin bu günlerGeecekten yaşarken oyle geliyor esim yerken yeter yeme miden bulanacak diyesim geliyor mesela ama geçince hic olmuş gibi gelmiyor ilkinde hep ben nasıl çocuğun altına bakacağım yemek yapacağım diye aklıma gelirdi yaşarken cok zor
Gerçekten zor günler geçiriyoruz.Yaşarken sanki hiç geçmicek gibi geliyor ama insan unutuyor. Unutulmasa bulantilar 2.yi inanın kimse dusunemez ben suan dejavu yasiyorum. Oglumdada ful yazın kusmak yatmak yasamistim. Busefer tek fark pek yatamiyorum.
Rol on bitkisel çok seçenek var işinizi görecektir tabi cildiyeye gitmek en iyisiBen en iyisi cilt doktoruma gideyim çünkü cildim problemli herşeyi kafama göre kullanamıyorum çok yakın zamanda akne problemi yaşadım.
Yüz yıkama jelimi, kremlerimi hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım kullanılmaması gerekiyordu çünkü.
Ama yazın deodorant ,parfüm kullanmadanda yapamadım umarım sıkıntı olmamıştır.
20 yaşında doğru dürüst doktora bile gidemedim ne test ne bir şey sakladığım albüm ilk eşyalar hepsi ayrılırken gitti bebeğinden bir hatıra banyo kesesi kaldı o yüzden hiç hatırlamıyorum halbuki arada gittiğin ultrason resimleri saklamıştımİlkinde nasıldı canım, aynı mı şekli
Ben de tüp bebekcilerdenim 15 yaşında oğlu. Var her gafta doktor dayım eşime aynını dedim çok zengin olsam cihaz alıp koyarım paso bakarımMerhabalar Doktorum Şubat 20 ama ikiz oldukları için o güne kadar beklemezler Ocakta doğum olur dedi :) Ama ben hafta olarak sizlerle yakın olduğum için buraya yazmak istedim 7+4 bugün. Bir oğlum var 10 yaşında oğlum normal yolla. Bunlar tüp bebek iki kese de iki kalp atışı da duyuldu. Umarım iyidirler günler geçmiyor kontrol günleri gelmek bilmiyor. Burayı okumaktan başka hiçbir şey yapmak istemiyorum. Bebek konusu dışında hiçbir şey ilgimi çekmiyor. Bundan önce 8.haftada bir kaybım oldu onu zor atlattım bu yüzden hep endişe korku içindeyim. Hafif bulantı koku hassasiyeti var tam anlamıyla bulantım yok bu da beni endişelendiriyor. Oğlumda çok bulantım vardı.Nasil geçecek bu günler bilmiyorum keşke elimizin altında ultrason cihazımız olsa
Ben de 15 te bir gidiyorum zor dayanıyorum. Doktor evhamlı olduğumu düşünüyor. Sanki bir öncekini ben kaybetmemişim gibi.Ben de tüp bebekcilerdenim 15 yaşında oğlu. Var her gafta doktor dayım eşime aynını dedim çok zengin olsam cihaz alıp koyarım paso bakarım
Onlar için sıradan böyle şeyler yaşayan anlarBen de 15 te bir gidiyorum zor dayanıyorum. Doktor evhamlı olduğumu düşünüyor. Sanki bir öncekini ben kaybetmemişim gibi.
Sizin ne kadarlık bebeğinizOnlar için sıradan böyle şeyler yaşayan anlar
Evet bende bu sefer hiç kusmadım ama bulantım oluyordu bugün baya iyiyim çok şükür böyle olması çok güzel o kadar zor oluyor ki bulantı kusma kızımda maf olmuştum resmen Allah öyle olanlara yardım etsinBen dün senin gibiydim azaldi bulantim resmen bişeylerden igrenmek icin dua ettimakşam üzeri bi başladı ilk kez oh cok şükür dedim sonra arastirdim da bazen azalabiliyomus 8.haftadan sonra
Valla bu 10 günü atlatırsak daha da artmaz canım ben ilk gebeliğimden biliyorum bulanacak olsa 5-6 en geç 7. Haftada çöküyor bulantı ve kusmalarBende aynıyım kuzum neyse çok şükür halimize inşallah çok artmaz bende çok korkuyorum
Ay evet benimde serum takıldım kilo almayı bırak kilo vermiştim 4 aylık hamileydim gram göbeğim yoktu bunda sigara kokusu ve bi kaç şeyden tiksindim ama iyiyim yani o yüzden şaşkınım ama hep kusacak değiliz ya kötü düşünme her hamilelik farklı olur keyfini çıkar bebeğin gayet iyidir kuzum merak etmeBen de aynen şu an öyleyim... Sanki hamile değilim. Pazartesi doktor kalbi durmuş dese sasirmayacagim... Çünkü nerdeyse sıfır belirti...çok şaşkınım... Keşke bebeğim sağlıklı ve hamileliğimde bu şekilde devam etse... Ben kızımda ilk üç ayim çok kotu geçmişti...
Valla canım ya 12. Haftadan sonra eğer o zaman geçmezse doğumdan sonra. Bir arkadaşımda deli gibi soğan sarımsak yerdi hamileyken ağzına bile sürmedi doğumdan sonra yemeye devam ettiNe zaman peki doğumdan sonra mi bir anda düzeliyor?
Bende maydonoz ve tavuktan acayip tiksindim ya.
Tavuk severdim oysa ki şimdi görmeye tahammül edemiyorum.