Hatta biz ta kışta niyet etmiştik hamile kalınca eğer kanama olmazsa hemen gidelim ilk aylarda diye plan bile yapmıştık üstün körü ama sagolsun bizim yavrular hic şaşırtmıyor bu konuda bizi hemen kaniyorlarDoktor mu dedi pozitif die yoksa tahlile mi baktiniz iki test var img ve igg die onlarin biri pozitif oluyir
Canim evde kotuydum mersine denize geldim cok.iyi geldi bi tatil düşün derim. Evet kışın zor idi hamilelik simdi daha rahat. Insallah son aylarda rahat olucak evde serin serin
3 kez hamile yaşadım 3 ude kanamalı geçti... Birinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım... İkisi nasip olmadı maalesef...bu işler cidden belli olmuyor... Bebek saglikliysa ve nasibi varsa tutunuyor sadece onu ogrendimAlttan kanama yaşamamıştım tam olarak. Yani şöyle pazar gecesi akıntım arttı sarı şeklinde çok afedersiniz peçeteye silince minicik nokta şeklinde 3 5 tane kırmızılar vardı. Ben bundan huylandım pazartesi hemen doktora gittim. Kese gayet güzel hiçbir problem yok dedi öok az bir kanama alanı var dedi. Benim tedaviyle olduğundan dolayı doktorum çok zor elde ettik tedbirimizi alalım dedi zatrn günlük 2 doz progestan kullanıyordum onu 3 doza çıkarttı. Birde proluton (yalnış yazmış olabilirim) diye bir iğne verdi 3 tane
Çok doğru bugün annemle konuşuyordumda. Köyde yaşıyorlarmış bizlere hamileyken. Ne işler yaparmış bahçe ekermiş hayvan bakarmış ağır şeyler çekeler kaldırırmış. Hiçte birşey olmamış. Olmadıktan sonra olmuyor rabbim bir şekilde koruyor demekki. Ama bizim zamanımızdan mıdır. Yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir hamile kalmakta hamileliği sürdürmekte biraz zorlaştı giibi geliyor bana3
3 kez hamile yaşadım 3 ude kanamalı geçti... Birinde kızımı sağlıkla kucağıma aldım... İkisi nasip olmadı maalesef...bu işler cidden belli olmuyor... Bebek saglikliysa ve nasibi varsa tutunuyor sadece onu ogrendim
Aynen... Bu işin içinde bir iş var...ben de çözemedim... Aslında çözer gibiyim ama...ilaçlar, hormonlu gıdalar, paketlenmiş yiyecekler, plastikler, hatta aşılar...modern hayat kolaylıkla beraber çokta zorluk getirdi hayatimizaÇok doğru bugün annemle konuşuyordumda. Köyde yaşıyorlarmış bizlere hamileyken. Ne işler yaparmış bahçe ekermiş hayvan bakarmış ağır şeyler çekeler kaldırırmış. Hiçte birşey olmamış. Olmadıktan sonra olmuyor rabbim bir şekilde koruyor demekki. Ama bizim zamanımızdan mıdır. Yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir hamile kalmakta hamileliği sürdürmekte biraz zorlaştı giibi geliyor bana
Bende aynıyım kuzum neyse çok şükür halimize inşallah çok artmaz bende çok korkuyorumBende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı bana
Ben de aynen şu an öyleyim... Sanki hamile değilim. Pazartesi doktor kalbi durmuş dese sasirmayacagim... Çünkü nerdeyse sıfır belirti...çok şaşkınım... Keşke bebeğim sağlıklı ve hamileliğimde bu şekilde devam etse... Ben kızımda ilk üç ayim çok kotu geçmişti...Bende kızımda kusmuştum baya şuan 9 haftalığım çok şükür daha hiç kusmadım, hafif bulantı oluyor çay kahveden tiksindim o kadar. Bende bu duruma alışık olmadığım için bakıyorum buralara ki benden başka var mı diye afalladım çünkü kızımda serum bile takılmıştı bana
Çok şanslısın o zaman inşallah hiç olmaz ben fenayım bulantı ve ağız sulanması feci bir halde Allah'ım tüm bulantı çekenlerin yardimcisi olsun oturun kalkın şükredin valla siz bulantısı olmayanlarBenimle aynı haftada olan kızlar bulantiniz başladım? Benim başlarda bulantım vardı ama faranjit idim o dönemde... Ondan da kaynaklı olabilir... Su an sanki hamiel değilim. Sadece aç kalınca halsiz düşüyorum o kadar... Oysaki kızımda başımı sadece kusmak için kaldırıyordum...
Allah korusun öyle deme inşallah sağlıklıdır bebişin Allah sana bagislasin inşallah iyidir ve öylede devam eder canım sıkma sen canını ben bile bulantı olmasina rağmen ödüm kopuyor kalbi durmussa diyeBen de aynen şu an öyleyim... Sanki hamile değilim. Pazartesi doktor kalbi durmuş dese sasirmayacagim... Çünkü nerdeyse sıfır belirti...çok şaşkınım... Keşke bebeğim sağlıklı ve hamileliğimde bu şekilde devam etse... Ben kızımda ilk üç ayim çok kotu geçmişti...
Isınırsın cnm ben kahveden tiksinmiştim ki çok severim. Sonra mis gibi içmeye devam ettimKızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya
Evet canımm geçiyor şükür ben diğerlerinde de ömür boyu çay içemem diye düşünmüştüm öyle böyle değil kokusu beni öldürüyor şuan da öyleyim asla içemeyecek gibi hissediyorum ama diğerlerinde geçmişti hemenKızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya
Ne zaman peki doğumdan sonra mi bir anda düzeliyor?Isınırsın cnm ben kahveden tiksinmiştim ki çok severim. Sonra mis gibi içmeye devam ettim
İnşallah geçer ya.Evet canımm geçiyor şükür ben diğerlerinde de ömür boyu çay içemem diye düşünmüştüm öyle böyle değil kokusu beni öldürüyor şuan da öyleyim asla içemeyecek gibi hissediyorum ama diğerlerinde geçmişti hemen
Kesinlikle katılıyorum o kadar haklısınız ki. İnşallah sağlıcakla evlatlarımızı alalım kucağımıza elimizden geleni yapıyoruz artıkAynen... Bu işin içinde bir iş var...ben de çözemedim... Aslında çözer gibiyim ama...ilaçlar, hormonlu gıdalar, paketlenmiş yiyecekler, plastikler, hatta aşılar...modern hayat kolaylıkla beraber çokta zorluk getirdi hayatimiza
14.02.2022
Üye Adı BTDT Y HBK C KÇ P Poouh 1 Şubat 2022 27 63 kg ? 2 @SiyahPapatyaa 3 Şubat 2022 27 63 kg ? 1 @SimgeD 4 Şubat 2022 28 52 kg ? 1 @Cihanci 4 Şubat 2022 32 61 kg ? 1 @keyemaffas 6 Şubat 2022 33 75 kg ? 2 @Birmuhendisinruyasi 7 Şubat 2022 31 73 kg ? 1 @ba_bu 7 Şubat 2022 33 69 kg ? 1 @gfdes 8 Şubat 2022 25 50 kg ? 1 @Ddm100515 8 Şubat 2022 24 55 kg ? 1 @Zey-has 8 Şubat 2022 29 110 kg ? 2 @startown 8 Şubat 2022 27 98 kg ? 1 @adzeynep 9 Şubat 2022 30 44 kg ? 2 @huzurunmeraklisi 9 Şubat 2022 35 95 kg ? 2 @70720 9 Şubat 2022 23 50 kg ? 1 @PinkMermaid 10 Şubat 2022 33 65 kg ? 2 @Muujiii 10 Şubat 2022 38 70 kg ? 1 E eymenayaz 10 Şubat 2022 34 56 kg ? 3 @Gulbahcesiiii 10 Şubat 2022 32 68 kg ? 2 @pembelishayat 10 Şubat 2022 24 82 kg ? 1 @annemm 11 Şubat 2022 34 79 kg ? 3 @MaviAy 13 Şubat 2022 31 65 kg ? 3 @livelong 13 Şubat 2022 34 63 kg ? 2 @Sarem21 13 Şubat 2022 27 60 kg ? 1 @cagilbilgin 14 Şubat 2022 26 67 kg ? 1 @aymeh 14 Şubat 2022 33 67 kg ? 3 @ulhikay 14 Şubat 2022 37 98 kg ? 1 @eluard 14 Şubat 2022 32 70 kg ? 1 A adaj 15 Şubat 2022 35 44 kg ? 3 @burcusami 16 Şubat 2022 32 63 kg ? 1 @pensamiento 17 Şubat 2022 34 82 kg ? 2 @elaezgi754175 18 Şubat 2022 37 88 kg ? 2 @exclusive 18 Şubat 2022 30 60 kg ? 2 @MoonfacedMom 19 Şubat 2022 28 68 kg ? 2 Berilyumm 19 Şubat 2022 32 59 kg ? 2 @Eliftde 19 Şubat 2022 35 55 kg ? 2 @Marjib 22 Şubat 2022 33 60 kg ? 2 @mayaaaa 22 Şubat 2022 32 55 kg ? 3 @Suffa066 22 Şubat 2022 30 48 kg ? 1 @Esco 25 Şubat 2022 31 63 kg ? 1 @Sarikuzum 26 Şubat 2022 32 67 kg ? 2 @g_mutlu 27 Şubat 2022 32 66 kg ? 2
BTDT : bebeğin tahmini doğum tarihi
Y : anne yaşı
HBK : hamileliğe başlangıç kilonuz
C : bebeğinizin cinsiyeti
KÇ : kaçıncı çocuğunuz
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2022
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Ben de pogacadan soğudum geçer diye düşünüyorum oluruna bıraktım =)Kızlar bu hamilelik sırasında tiksindiğimiz yiyeceklere sonradan yeniden ısınabiliyor muyuz acaba ya
Karından kalp atışı duyamadığı için mi acaba?Kızlar beni vajinal muayene etti hatta daha net görebilmek ve duyabilmek için karnimi bastırdı doktor . Sözce bu normal mı sizi bilmem ana ben vajinal muayeneyi hiç sevmiyorum. Neden vajinal muayene yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?