- 14 Haziran 2019
- 13.400
- 47.221
- 598
Baloncugum cok gecmıs olsun canım benımmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baloncugum cok gecmıs olsun canım benımmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
Başka bir eveNereye?![]()
Negzel keşke biz de taşınsak.Başka bir eve![]()
TaşınınNegzel keşke biz de taşınsak.![]()
Oturduğumuz semtte 3+1 daireler 5000 lira.Taşının![]()
Bizim de öyle en az 4500 5 ten başlıyor. Ama evimiz satılacakmış, mecburOturduğumuz semtte 3+1 daireler 5000 lira.![]()
tşkler orimBaloncugum cok gecmıs olsun canım benım![]()
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benimDaha da iyi olursun inşallah![]()
Belli olmadı :)
Sağol yasom. Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim![]()
Allah yardım etsin canımBizim de öyle en az 4500 5 ten başlıyor. Ama evimiz satılacakmış, mecbur![]()
Çok geçmiş olsun miniğeSağol yasom. Allah razı olsun![]()
![]()
Ramazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılırYasocum neyin vaargörmemişim
Çok geçmiş olsun canımRamazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır![]()
Amin canım sağolAllah yardım etsin canım
Ah ya kıyamam çok gecmiş olsun yasocummmRamazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır![]()
Sultanım hoş geldin
Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin bela musibetlerden.Ramazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır![]()