İyiyim canım sağ oliyiyim abla sen nasılsın
lenanın gözü iyileşmiypr ya
Doktor ne diyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağ oliyiyim abla sen nasılsın
He evet orada bir tık dalga geçmiş olabilirim ama konu sahibiyle dalga geçmedim ki yaa Mss kışkırttı beni ahskajskjsYelekli olana
El ele gitmişsinizHe evet orada bir tık dalga geçmiş olabilirim ama konu sahibiyle dalga geçmedim ki yaa Mss kışkırttı beni ahskajskjs
Doktor ne diyoriyiyim abla sen nasılsın
İyiyim canım sağ ol
Doktor ne diyor
Doktor ne diyor
Rabbim şifa versin canım dermanı var çok şükürmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
saol ablacımRabbim şifa versin canım dermanı var çok şükür
Yazın geçer diye düşün sıkma canınısaol ablacım
İnşaallah geçer ve ameliyata gerek kalmazmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
Nevoş doktora ne zaman gideceksinRabbim şifa versin canım dermanı var çok şükür
inşallah mavişim saolİnşaallah geçer ve ameliyata gerek kalmaz
İnşallah geçer de ameliyata gerek kalmaz kuzummasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
GünaydınGünaydınlar şekerler
Ahhh be miniğim geçecek buda,inşallah atlatacak bebeğin bu günleridemasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
GünaydınlarGünaydın
İnşallah geçer de ameliyata gerek kalmaz kuzum
Ahhh be miniğim geçecek buda,inşallah atlatacak bebeğin bu günleride
Allah beterinden korusun canım, geçer4 aydır hiç ilerleme olmaynca gerildim ya..
inşallah geçer
teşekkür ederim
Geçecek buda sen moralini bozma sakın olurmu,tedaviside varmış atlatacak bunuda4 aydır hiç ilerleme olmaynca gerildim ya..
inşallah geçer
teşekkür ederim
Yasocum neyin vaar görmemişimGün geçtikçe daha iyi oluyorum elticim. Abimdeydim bugün, eve yeni geldim.
Sen nasıl oldun?