- 16 Mart 2008
- 45.690
- 222.849
Can arkadaşım benimSultanım hoş geldin
Hoş buldum bitanem Ramazan boyunca hep dualarimda yuregimdeydiniz. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Varlığıniza bin şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Can arkadaşım benimSultanım hoş geldin
AşkomYakşamlar
Çok çekti maalesefGeçmiş olsun canım. Allah esirgesin bela musibetlerden. Toparladım dediğine göre bayağı canın yanmış çok üzüldüm.
Olsun ,seviyorum kendisini Aa,aşkolarim masallah şahanedir,ömürlük dostlarım inşallahCanın sağ olsun.
Aşkonlara çok imreniyorum.
Yaaa hiç haberim olmadı.Çok çekti maalesef
Denk gelmemiştir canım ,daha iyi şimdi, çok şükürYaaa hiç haberim olmadı.
Bundan sonrası inşallah hep sağlıklı olur.
yasminsay tatlım kırık çıkık var mıydı
Daim olsun yakınında olsunlar her zaman.Olsun ,seviyorum kendisini Aa,aşkolarim masallah şahanedir,ömürlük dostlarım inşallah
Ah Amin iyi ,güzel insanlar hep yakınımızda olsunDaim olsun yakınında olsunlar her zaman.
Allah razı olsun iyi ki varsınCan arkadaşım benim
Hoş buldum bitanem Ramazan boyunca hep dualarimda yuregimdeydiniz. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin. Varlığıniza bin şükür.
Sen de nevrestemAllah razı olsun iyi ki varsın
Sağ olasın canımÇok geçmiş olsun canım
Sağ olasın Pari’mAh ya kıyamam çok gecmiş olsun yasocummm
Sağ olasın ablacım, çok şükür ucuz atlattımGeçmiş olsun canım. Allah esirgesin bela musibetlerden. Toparladım dediğine göre bayağı canın yanmış çok üzüldüm.
Minik bir çatlakla kurtardım ablam. Şükür kırık falan olmadı. Gerçi olsaydı da kaburgaya işlem yapılmıyormuşYaaa hiç haberim olmadı.
Bundan sonrası inşallah hep sağlıklı olur.
yasminsay tatlım kırık çıkık var mıydı
Senin de Lenacim. Musmutlu gecelerin olsun.Selammmm ablacım hayırlı akşamların olsunnnnnn
Aminnn inşallah ablammm hepimizin inşallahSenin de Lenacim. Musmutlu gecelerin olsun.
Acil şifalar dilerim canım yaşadığın sıkıntılar son olsun inşallah. kaburga zamanla , korumanla iyileşir.Minik bir çatlakla kurtardım ablam. Şükür kırık falan olmadı. Gerçi olsaydı da kaburgaya işlem yapılmıyormuş
Amin ablacım