- 14 Haziran 2019
- 13.306
- 47.044
Baloncugum cok gecmıs olsun canım benımmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baloncugum cok gecmıs olsun canım benımmasaja devam edin... havalar sıcaklayınca 1 hafta denize götürün tuzlu suya...
geçmezse ameliyat
Başka bir eveNereye?
Negzel keşke biz de taşınsak.Başka bir eve
TaşınınNegzel keşke biz de taşınsak.
Oturduğumuz semtte 3+1 daireler 5000 lira.Taşının
Bizim de öyle en az 4500 5 ten başlıyor. Ama evimiz satılacakmış, mecburOturduğumuz semtte 3+1 daireler 5000 lira.
tşkler orimBaloncugum cok gecmıs olsun canım benım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benimDaha da iyi olursun inşallah
Belli olmadı :)
Sağol yasom. Allah razı olsunHakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım benim
Allah yardım etsin canımBizim de öyle en az 4500 5 ten başlıyor. Ama evimiz satılacakmış, mecbur
Çok geçmiş olsun miniğeSağol yasom. Allah razı olsun
Ramazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılırYasocum neyin vaar görmemişim
Çok geçmiş olsun canımRamazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır
Amin canım sağolAllah yardım etsin canım
Ah ya kıyamam çok gecmiş olsun yasocummmRamazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır
Sultanım hoş geldin
YakşamlarYakşamlar
Geçmiş olsun canım. Allah esirgesin bela musibetlerden. Toparladım dediğine göre bayağı canın yanmış çok üzüldüm.Ramazan ayının başında merdivenlerden yuvarlandım kuzu, toparladım sayılır