Ters zamana geldiİlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ters zamana geldiİlaçların olacak, tutman sıkıntı çıkarmasın![]()
Allah razı olsun canım sağ olİnşallah temiz çıkar abla su mübarek gün duamdasingüzel düşünelim güzel olsun inşallah
![]()
Tutma o zaman, reglin bitince devam edersin. İlk günler dayanamayabilirsin çünkü2-3 gün sonra canım![]()
10 gün falan giderTutma o zaman, reglin bitince devam edersin. İlk günler dayanamayabilirsin çünkü![]()
Tamam aşkom,hayırlısı olacak inşallah,en önemlisi oBelki aksilik olur yapılmaz.Duruma göre bozarım.Zaten ilaç verilir ,kanama olacak![]()
Gel yeO çarpık Gözünü yiriiim![]()
İnşaallah aşkomTamam aşkom,hayırlısı olacak inşallah,en önemlisi o![]()
Amin aşkom![]()
![]()
Ağrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki10 gün falan gider![]()
En önemlisi sağlık zatenAğrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki
Niyetlemediğin oruçsuz günlerin, güne gün olarak tutulur. İyileşince tutarsın canım![]()
Anca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım
Yarın mı biyopsi olacak Nevoş, hadi inşallah temiz çıkacakSabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacak![]()
Aynen öyle cancağzım, zorlanmaya gerek yok. Dinimiz kolaylık diniEn önemlisi sağlık zaten![]()
Bebeler küçük olunca tabiiAnca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım![]()
İnşaallah canımAğrının ya da sancının nasıl olacağını bilemezsin ki
Niyetlemediğin oruçsuz günlerin, güne gün olarak tutulur. İyileşince tutarsın canım![]()
İnsanın içi rahat etmiyor cancağızım ama vücuda zarar olunca da kıymeti yokAynen öyle cancağzım, zorlanmaya gerek yok. Dinimiz kolaylık dini![]()
İş bitmiyorAnca oturdum ve birazdan yine kalkmak zorundayım![]()