- 24 Eylül 2018
- 100.457
- 298.766
- 898
AmiiinCümlemizi inşallah cancağzım
Kahve kazanına düştün mü sende?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiinCümlemizi inşallah cancağzım
Sende mi düştünCümlemizi inşallah cancağzım
Bir demliğin sonuna geldik elticimSende mi düştün![]()
Bende bu yıl öyleyim yaBir demliğin sonuna geldik elticim
Bir kase çorba, 1-2 yemek kaşığı ana yemek ve koca demlik çay. Ramazan rutinimiz böyle![]()
1 patlıcan ile musakka yaptım yensin bitsin diye, yarısını zor yedikBende bu yıl öyleyim yaYemek yenmiyor
Ama çay içiyorum![]()
Neden 11 tane?
Bende az yapıyorum ama yine kalıyor1 patlıcan ile musakka yaptım yensin bitsin diye, yarısını zor yedik
Küçük sahanla yemek pişirmeye başladım canım![]()
Merhaba nasılsın canım
Saydın mı yav ciddenNeden 11 tane?![]()
Ramazan ayının bereketi, yakında sadece çorbaya geçiş yaparız hep beraberBende az yapıyorum ama yine kalıyor![]()
Saydım dabiiiiSaydın mı yav cidden![]()
Aynen öyleRamazan ayının bereketi, yakında sadece çorbaya geçiş yaparız hep beraber![]()
Bende yapmıyorum, en rahat oruç tutabilme şekli sahursuz olanAynen öyleBen zaten sahurda yapmıyorum
![]()
Aynen canım çok rahatBende yapmıyorum, en rahat oruç tutabilme şekli sahursuz olan![]()
Bu ara su sıkıntısı da çekmiyorum benAynen canım çok rahatBen suya dayanamıyorum
Yarın orucu bozabilirim
![]()
Bence de en rahat olanı sahursuz tutmak,aşko sen hiç niyetlenme zaten benceAynen canım çok rahatBen suya dayanamıyorum
Yarın orucu bozabilirim
![]()
Sabah erken gideceğim.Gideyim belki aksilik olur almazlar bozmam.Alırlarsa istemesemde bozulacakBu ara su sıkıntısı da çekmiyorum ben
Niyetlenme zaten yarın canım, kaçta gideceksin?