- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Amin aşkomSonu güzel olacak inşallah, çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin aşkomSonu güzel olacak inşallah, çok amin
Çok değişti abla benim oturduğum yerler hiç yoktuŞeker fabrikası lojmanların yanındaydı zaten hatta yoldan geçerken fabrika gözükürdü.
Neler değişmiş ben bile o sene geçerken şaşırmıştım nerde diye.
Senin bahsettiğin farklı bir rahatsızlık herhalde,bunu hiç bilmiyorum .
Sakin ol bence geecek bunlarda,sadece iyi bir dr bulup tam çözümü ve tedaviyi olmak lazım.
Amin aşkom
Sağ ol canım benim Allah razı olsunNevreste canım nevosum dün neler yaşamıssın oyle şimdi okudum allahım yardımcın olsunda bıan once iyileş inşallah agrılarla ugrasmak cok zordur eminim ama inanıyorum alınan parcanın falan sonucları hep ıyı gelecek içini hiç karartma sen güçlüsün seviyoruz seni burda hepimiz birbirimize destek olup kafa dagıtmamıza yardım edıyoruz ben herseyın iyi olacagına inanıyorum
Aminnn inşallah kuzum cümlemizin dualarını inşallahAllah kabul etsin canım benim
Amin canımAminnn inşallah kuzum cümlemizin dualarını inşallah
Amin canım
Nevosum güzel düşünelim güzel olsunYok abla o stad değil şeker fabrikasının içinde bulunan stad benim dediğim
Yok oda kaldırıldı orası millet bahçesi oldu.Yeni stad üniversite yolunda
Abla benim takip ettiğim bir sayfa var dün onunla görüştüm. Zaten diğer sorunla ilgilide konuşmuştuk.O kadın bu hastalıktan muzdarip çok sık ameliyat oluyor ve sayfasına doktorlar alıp canlı yayın yapıyor
O adenomyozisidir dediOda benim şikayetlerim ile birebir aynı
Endometriozis kötü kız kardeşi oluyormuş
Oysa yine yangınlar yine ben
Ben atmadım ama herkes,her şeyi atıyorBuzluğa doldurulmuş şekilde biber dolması atan var mı?
Acaba kötü olur mu pirinçleri bebişim, olmuyorsa biberlerim var doldurup atayım kötü olacaklarBen atmadım ama herkes,her şeyi atıyor
Ben atmadım ama annem yapardı. İçini kavurarak yap. Yoksa pirinçler kırılıyor pişerkenBuzluğa doldurulmuş şekilde biber dolması atan var mı?
Kötü olmuyor dimi yemişsindir annenin yaptıgından? Sarmayı da mı kavurarak yapayım o zamanBen atmadım ama annem yapardı. İçini kavurarak yap. Yoksa pirinçler kırılıyor pişerken
Evet hazır pratik oluyor taze gibi olmasa da güzel oluyor Sarmayı da kavurarak hazırladım iç harcını. Sarıp kaplara koydumKötü olmuyor dimi yemişsindir annenin yaptıgından? Sarmayı da mı kavurarak yapayım o zaman
Sarmayı da hep çiğden yapardım bir de böyle denenemiş olayım sağol beybiEvet hazır pratik oluyor taze gibi olmasa da güzel oluyor Sarmayı da kavurarak hazırladım iç harcını. Sarıp kaplara koydum
Amin canımNevosum güzel düşünelim güzel olsun
Kolay gelsin canımSarmayı da hep çiğden yapardım bir de böyle denenemiş olayım sağol beybi