• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Şeker fabrikası lojmanların yanındaydı zaten hatta yoldan geçerken fabrika gözükürdü.
Neler değişmiş ben bile o sene geçerken şaşırmıştım nerde diye.
Senin bahsettiğin farklı bir rahatsızlık herhalde,bunu hiç bilmiyorum .
Sakin ol bence geecek bunlarda,sadece iyi bir dr bulup tam çözümü ve tedaviyi olmak lazım.:KK200::KK74:
Çok değişti abla benim oturduğum yerler hiç yoktu🤭🤗
Amin ablam sağ ol🥰

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım nevosum dün neler yaşamıssın oyle şimdi okudum allahım yardımcın olsunda bıan once iyileş inşallah agrılarla ugrasmak cok zordur eminim😞 ama inanıyorum alınan parcanın falan sonucları hep ıyı gelecek içini hiç karartma sen güçlüsün seviyoruz seni burda hepimiz birbirimize destek olup kafa dagıtmamıza yardım edıyoruz ben herseyın iyi olacagına inanıyorum🥰🤗🤗💜

Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım nevosum dün neler yaşamıssın oyle şimdi okudum allahım yardımcın olsunda bıan once iyileş inşallah agrılarla ugrasmak cok zordur eminim😞 ama inanıyorum alınan parcanın falan sonucları hep ıyı gelecek içini hiç karartma sen güçlüsün seviyoruz seni burda hepimiz birbirimize destek olup kafa dagıtmamıza yardım edıyoruz ben herseyın iyi olacagına inanıyorum🥰🤗🤗💜
Sağ ol canım benim Allah razı olsun🥰❤️🌹🤲🏻

Yok abla o stad değil şeker fabrikasının içinde bulunan stad benim dediğim🥰
Yok oda kaldırıldı orası millet bahçesi oldu.Yeni stad üniversite yolunda🤗
Abla benim takip ettiğim bir sayfa var dün onunla görüştüm. Zaten diğer sorunla ilgilide konuşmuştuk.O kadın bu hastalıktan muzdarip çok sık ameliyat oluyor ve sayfasına doktorlar alıp canlı yayın yapıyor🤗
O adenomyozisidir dedi🤷🏻‍♀️Oda benim şikayetlerim ile birebir aynı🤷🏻‍♀️
Endometriozis kötü kız kardeşi oluyormuş🤭
Oysa yine yangınlar yine ben🤭
Nevosum güzel düşünelim güzel olsun🤲💜🍒😘

Evet hazır pratik oluyor 😘taze gibi olmasa da güzel oluyor 😍 Sarmayı da kavurarak hazırladım iç harcını. Sarıp kaplara koydum😍
Sarmayı da hep çiğden yapardım bir de böyle denenemiş olayım sağol beybi 😘

Back