- 5 Mayıs 2020
- 12.756
- 39.504
Eee ben niye almadım kiBende 2 paket krema aldım bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee ben niye almadım kiBende 2 paket krema aldım bugün
Soğuk baklava çiklat rendesiz sunulmazEee ben niye almadım ki
Katla katla bitmiyorduDök abla şuraya katlayiverelim
Ya bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSütlü sos ve kakao ile bile efsane olduSoğuk baklava çiklat rendesiz sunulmaz
Ben bilmez hiç yapmadım tabisiSoğuk baklava çiklat rendesiz sunulmaz
Ay pardon baklava yazacaktımBen soğuk baklava yapiciim, üzeri için çiklat da aldım
Yiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrrKatla katla bitmiyordu
Vardır aşkomun bir bildiğiNevoş hepimize aynı tatlıyı vermiş bebişim
Olur canım, niye olmasın. O da çikolata tadı verir.Ya bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSütlü sos ve kakao ile bile efsane oldu
Nisa’yı yolla, yardım etsinYiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrr
Ellerine sağlık, afiyet olsun aşkomYa bir sefer buzluktan baklava çıkardım.Evde çikolata yok.Ani aşerme diyelimSütlü sos ve kakao ile bile efsane oldu
Ceviz konuluyormu bende ona yabancıyım
Kızartma olana koyuluyorCeviz konuluyormu bende ona yabancıyım
Kolay gelsin bikac tanede bize verrr
Vardır bebişimVardır aşkomun bir bildiği
Baklavalardan en sevdiğim sütlü çünküOlur canım, niye olmasın. O da çikolata tadı verir.
Ama soğuk baklava kremasız olmaz, sade süt ile yapılırsa sütlü Nuriye olur o JOYz
Ben daha güzel yapıyorum, kalsınMaviş,18 bin TL diye bir fiyat gördüm
Yollayayim valla bugün bir yardım etme aşkı oluştu zaten yavrumda Nevos ablası ile katlasinNisa’yı yolla, yardım etsin
Benden başka katlayan olmayınca birikiyorYiğilmisti bütün çamaşırlar nevo isyaaan ediyordu yeter diyordu yeterrrrr
Vardır bebişim