- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Bende yapmadımBen sarma da yapmadım perim üzülme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapmadımBen sarma da yapmadım perim üzülme
Normal dolabın buzluğu fazla bişey almıyor. Biz 2 yıl önce derin dondurucu almıştık. O iyi oluyor. Herşeyi alıyor hemde pratikBuzlukta hiç yerim yok oksa vende koyarım
Karnıyarık,taze fasulye,içli köfte var sadecePoğaça ,bazlama falanDolma kolay zaten ben yarım saatte 1 tencere yaparım
Öyle ağır çorba alan yokSen ne aldın Yüksük çorbası deme sakın
5 çeşit hakkınız var. İyi değerlendirmek lazımBı sarma stokladim yaa valla nörecem başkaa çok şey yapmasın bu zalımlar
Ben şok neysem iyi iyiO yok bu ay
Benim annemin vardı ona koyuyordum 2 yıldırOnada ne oldu biliyorsunNormal dolabın buzluğu fazla bişey almıyor. Biz 2 yıl önce derin dondurucu almıştık. O iyi oluyor. Herşeyi alıyor hemde pratik
Hadi canımÖyle ağır çorba alan yok
Yok yok Nevoş ben onu yoğuramam o kadar içime sıkıntı gelirİçli köfte yap 3-4 tane
O taşınıyor ya toplamış tabaklarıBen şok neysem iyi iyi
Mercimek,ezogelin,lebeniye,domates,kesme çorbası,yayla,kabak,mantar yani hep bu tarz alındıAklıma gelenlerHadi canım
Sağlık olsunBenim annemin vardı ona koyuyordum 2 yıldırOnada ne oldu biliyorsun
4 tane için hamur doğurmak zor olmazYok yok Nevoş ben onu yoğuramam o kadar içime sıkıntı gelir
Bi şef alayım yaparım
İnşaallah canımSağlık olsun
İnşaallah kendi dolabında olur
Bir yuvalama yokMercimek,ezogelin,lebeniye,domates,kesme çorbası,yayla,kabak,mantar yani hep bu tarz alındıAklıma gelenler
Bişey dicem benim ne aldığım kabak gibi belli değil mi şuandaMercimek,ezogelin,lebeniye,domates,kesme çorbası,yayla,kabak,mantar yani hep bu tarz alındıAklıma gelenler
Kelle paça çorbası aklımdaydı ama ramazanda kokmasın dedimÖyle ağır çorba alan yok
DomatesBişey dicem benim ne aldığım kabak gibi belli değil mi şuanda
Soğuk baklavayı kim aldı encok onu meraktayimBaşka alanda var
Kiz ben sana veririm fazla yaptimmmm oy kurban olurumBen sarma da yapmadım perim üzülme
Hadi canim benim niye haberim yokherşeyi niye ben son duyuyorumyaO taşınıyor ya toplamış tabakları
Sana zor olmaz tabi4 tane için hamur doğurmak zor olmaz
Şırnak, tabi olursaSoğuk baklavayı kim aldı encok onu meraktayim
Kiz ben sana veririm fazla yaptimmmm oy kurban olurum
Hadi canim benim niye haberim yokherşeyi niye ben son duyuyorumya
C A N O kuzu hayırdır nereye tasiniyorsun