- 20 Mart 2008
- 140.615
- 210.815
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecmis olsun ablacimİlacı alamadım düm dr sonucu eksik yazmış gene gidiyorum hastaneye şansa bak dikkatsizlik işte
Hastalık yine de iyi bir şeye vesile oluyor. Benim gibi su içmediğin için kurumaktan iyidir.Benim tiroit ya da talasemiden bilmiyorum.Çok susuyorum,ağzım hep kuruNormalde yine çok su içerim.
En korktuğum şey susuz kalmak
Nevosum gittin mi doktoraBenim tiroit ya da talasemiden bilmiyorum.Çok susuyorum,ağzım hep kuruNormalde yine çok su içerim.
En korktuğum şey susuz kalmak
Öğle sonu testler çıkacakNevosum gittin mi doktora
Selam canımlar, mutlu bereketli günler
Güzel haberler ınş canımcimÖğle sonu testler çıkacak
Yaa şapşik yirim senibebelerim naparsiniz
Doktor keyfimi bozduGüzel haberler ınş canımcim
sosyalımmmmYaa şapşik yirim senibebelerim naparsiniz
ne oldu ablaaaDoktor keyfimi bozdu
Sonuç belli olsun söylerim.sosyalımmmm
görüşemiorus bibiğimmmmmmmm
özleştik
nasılsın
ne oldu ablaaa
İnşallah olumlu şeyler olur ablacımSonuç belli olsun söylerim.
Umarım canımİnşallah olumlu şeyler olur ablacım
Sağol minnoşum şimdi geldim eve düzeltmeyi uzman dr yapacak gün içinde yarına kaldı ilaç durumu.gecmis olsun ablacim
Su içmiyormusun yoksa yanlış yapıyorsun kuzu.Hastalık yine de iyi bir şeye vesile oluyor. Benim gibi su içmediğin için kurumaktan iyidir.
ÇicemmmmmmSelam canımlar, mutlu bereketli günler
Güzel sonuçların olsun nevoşumÖğle sonu testler çıkacak
Doktor keyfimi bozdu
Bişimi dedi yoksaaSonuç belli olsun söylerim.
Neden nevoşum ne dediDoktor keyfimi bozdu
Bende özledim minnosumm yaaa, küçük annem benim ben iyiyim şükür sen nasılsın, bebişim nasıl işyerinde canin sıkkındı düzeldi misosyalımmmm
görüşemiorus bibiğimmmmmmmm
özleştik
nasılsın
Canımmm gül goncam sende mi doktora gittin geçmiş olsun çiçeeemmÇicemmmmmm
Rapor çıktı dün kolestrol için rakamı ysnlış yazmış dr,düzelmesi lazımdı onun için gittim,çok sağol çicemmmCanımmm gül goncam sende mi doktora gittin geçmiş olsun çiçeeemm