• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
Kayınvalide yapmıştı yiyemedim 🥴
Geçen de dolapta ciğer vardı. Arnavut ciğeri yapim dedim. Güzelce hazırladım,sumaklı soğanı, maydonozu lavaşı. 😂 Yerken yok gitmiyor o kokusu falan 🥴 kimse yemedi çöpe gitti
Fırında denedin mi🤷🏻‍♀️
Ben ve kızım kansız🤷🏻‍♀️Bizim yememiz lazım🤦🏻‍♀️
Ondan sevmeleri için uğraşıyorum🤷🏻‍♀️

Yok canım ,o zaman diyorum,hala herkes toplanınca bahsediyor,herkese travma olmuş,hep bekledik falan diyorlar . 2 kere kalp durunca 🤷🏼‍♀️
Rabbim korumuş canım. Allah göstermesin bidaha. Bugün iyiyiz yarınımızı bilmiyoruz. Hepsi bir sınav❤️🌹

Çok şükür bugünümüze.

Fırında denedin mi🤷🏻‍♀️
Ben ve kızım kansız🤷🏻‍♀️Bizim yememiz lazım🤦🏻‍♀️
Ondan sevmeleri için uğraşıyorum🤷🏻‍♀️
Fırında da denedim sen yazmıştın önceden 🤷‍♀️ Dışarda yapılanı yedim birkaç kez. Onlar güzel yapıyor 🤭yada ben mi beceremedim anlamadım 🙄

Yok canım ,o zaman diyorum,hala herkes toplanınca bahsediyor,herkese travma olmuş,hep bekledik falan diyorlar . 2 kere kalp durunca 🤷🏼‍♀️
Aaa ne zaman 😧
Allah korusun Allah göstermesin bir daha, niye öyle bişey oldu :(

Rabbim korumuş canım. Allah göstermesin bidaha. Bugün iyiyiz yarınımızı bilmiyoruz. Hepsi bir sınav❤️🌹

Çok şükür bugünümüze.
Daha görecek günlerim varmış demek evet,insallah mutlu,sağlıklı günlerdir 🥰 Binlerce şükür canım, Allah hepimizi korusun ♥️♥️♥️🌷

Fırında da denedim sen yazmıştın önceden 🤷‍♀️ Dışarda yapılanı yedim birkaç kez. Onlar güzel yapıyor 🤭yada ben mi beceremedim anlamadım 🙄
Kız ben yaparım sık sık arnavutu hiç kokmaz 🤔 Ciğerin iyi değildi belki koyun ciğeri miydi ki?
Bir de kanını iyice süzdürmek lazım

Aaa ne zaman 😧
Allah korusun Allah göstermesin bir daha, niye öyle bişey oldu :KK43:
2019,yine Ramazan zamanıydı 😒Apandisit patladı, anlamadılar nasılsa :ukala: :ukala: Yoğun bakimlar,uzun hastane tedavileri falan ,arada çok şey oldu da ,uzar. Hayattayım çok şükür ♥️

Back