- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.495
Yiyebilene şifa olsunOda güzel oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yiyebilene şifa olsunOda güzel oluyor
Yarasın bebişimeAy bayılırım
Önceden rahatsızlık geçirmiştiNe oldu ki
Gitti,geldiÖnceden rahatsızlık geçirmişti
Yok canım ,o zaman diyorum,hala herkes toplanınca bahsediyor,herkese travma olmuş,hep bekledik falan diyorlar . 2 kere kalp duruncaYine noldu
Doktora gidebildin mi?
Canım ,Allah razı olsun,geçti şükürGeçmiş olsun canım Jenna16 ⚘
Fırında denedin miKayınvalide yapmıştı yiyemedim
Geçen de dolapta ciğer vardı. Arnavut ciğeri yapim dedim. Güzelce hazırladım,sumaklı soğanı, maydonozu lavaşı. Yerken yok gitmiyor o kokusu falan kimse yemedi çöpe gitti
Öyle aşkoYiyebilene şifa olsun
Ben değil miBirinci belli
BebişimYarasın bebişime
Bebişim
Rabbim korumuş canım. Allah göstermesin bidaha. Bugün iyiyiz yarınımızı bilmiyoruz. Hepsi bir sınavYok canım ,o zaman diyorum,hala herkes toplanınca bahsediyor,herkese travma olmuş,hep bekledik falan diyorlar . 2 kere kalp durunca
Çok şükür şimdi bomba gibisinGitti,geldi
Fırında da denedim sen yazmıştın önceden Dışarda yapılanı yedim birkaç kez. Onlar güzel yapıyor yada ben mi beceremedim anlamadımFırında denedin mi
Ben ve kızım kansızBizim yememiz lazım
Ondan sevmeleri için uğraşıyorum
Aaa ne zamanYok canım ,o zaman diyorum,hala herkes toplanınca bahsediyor,herkese travma olmuş,hep bekledik falan diyorlar . 2 kere kalp durunca
Daha görecek günlerim varmış demek evet,insallah mutlu,sağlıklı günlerdir Binlerce şükür canım, Allah hepimizi korusun ⚘Rabbim korumuş canım. Allah göstermesin bidaha. Bugün iyiyiz yarınımızı bilmiyoruz. Hepsi bir sınav
Çok şükür bugünümüze.
Kız ben yaparım sık sık arnavutu hiç kokmaz Ciğerin iyi değildi belki koyun ciğeri miydi ki?Fırında da denedim sen yazmıştın önceden Dışarda yapılanı yedim birkaç kez. Onlar güzel yapıyor yada ben mi beceremedim anlamadım
2019,yine Ramazan zamanıydı Apandisit patladı, anlamadılar nasılsa Yoğun bakimlar,uzun hastane tedavileri falan ,arada çok şey oldu da ,uzar. Hayattayım çok şükürAaa ne zaman
Allah korusun Allah göstermesin bir daha, niye öyle bişey oldu