• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif 2022 Ramazan İftar Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan İftar Sofraları ''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    436
  • Anket Kapalı .
İşte o kavrularak yapılan ciğerin kokusunu bende sevmiyorum😏Cidden ağır kokuyor🤷🏻‍♀️Tadıda değişik😏
Tiksindiyse yiyemezsin🤷🏻‍♀️
Çok yedirmeye çalıştı babam, ama hep hüsranla sonuçlandı canım. Yemek seçmek değil bu, istemsizce olan bir şey.🤷🏻‍♀️

Aynen kansızlığa iyi geliyormuş ama ne yapılıyor ki ciğer gibi sote mi ne başlamıyor mu bilmiyorum ki
Sotelersin, biber domates vs. ama etin dokusu farklı olunca yemeyene zor normal et gibi değil. Burda çok tüketiyorlar ciğer, dalak yürek vs. 🤷‍♀️

Sotelersin, biber domates vs. ama etin dokusu farklı olunca yemeyene zor normal et gibi değil. Burda çok tüketiyorlar ciğer, dalak yürek vs. 🤷‍♀️
Orası neresi ki
Lastik gibi galiba çiğne çiğne aynı gibi öylemi

Çok yedirmeye çalıştı babam, ama hep hüsranla sonuçlandı canım. Yemek seçmek değil bu, istemsizce olan bir şey.🤷🏻‍♀️
Bende evlendikten sonra yemeye başladım😏
6-7 yıldır fırında yapıyorum onu çocuklarda seviyor🤗Ocakta kavursam beğenmiyorlar.
Dürüm yapıyorum yanına patates salata falan yadırgamıyorlar🤭

Urfa da çok tüketiliyor. Onlar mangalda şişte yapıyorlar. Kuzu ciğeri iyi oluyor denemek istersen, zarı alınmış olmalı. Dana daha sert oluyor
Benim.kan değerlerim düşük canom bana demişlerdi dalağı konu açılınca sorayim dedim
Denesem mi bilmiyorum ki cesaret edemedim doğrusu ne yapmaya ne yemeye 🙄

Sarımsak koyuyor annem arada unutup,çok az bile olsa tadını alıyorum, yiyemiyorum, hastalık döneminden sonra gelişti,yoksa severdim,midem aşırı hassas canım 😬
Doğrudur canım 🤷‍♀️ sağlığına kavuştun çok şükür 🤩 Rabbim bir daha göstermesin

Soteyi bende yiyemiyorum🤦🏻‍♀️
Kayınvalide yapmıştı yiyemedim 🥴
Geçen de dolapta ciğer vardı. Arnavut ciğeri yapim dedim. Güzelce hazırladım,sumaklı soğanı, maydonozu lavaşı. 😂 Yerken yok gitmiyor o kokusu falan 🥴 kimse yemedi çöpe gitti

Back