- 24 Eylül 2018
- 97.170
- 292.445
Öyle amaçsız bir şey AhahahahDemi hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle amaçsız bir şey AhahahahDemi hahaha
Ayyy, hiç sevmemBi hayvanın dalagindan bir şey yapılmıyor her halde
Hamileyken kansızlık çoktu bende. Eşim almış getirmiş, ciğer dalak. Allah affetsin yiyemedim ağızda gitmiyorO anca şişiyor galiba
Sende bendensin cancağızımAyyy, hiç sevmem
Çiğne çiğne yutamazsın
O da travma bende
Edebimle kansız kalirim daha iyiHamileyken kansızlık çoktu bende. Eşim almış getirmiş, ciğer dalak. Allah affetsin yiyemedim ağızda gitmiyor
Devamı az sooonraaBilmem artık daha ne yapıyorlar
Desinleeeer seviyorum napiyim bak canım böbrek çekti ahahahaDerleeeer derler
Doğumdan sonra kan nakli olmuştu Damarlarımda Urfalı kanı var artıkEdebimle kansız kalirim daha iyi
İşte o kavrularak yapılan ciğerin kokusunu bende sevmiyorumCidden ağır kokuyorTadıda değişikMuhtemelen küçükken tiksindim, çocukluğumda da evde yapamazlardı. Büyüdüm, anneanneme ya da teyzelerime gittiğimde evde pişirirlerdi.
Evlendim, kurbanda direkt ciğeri anneme ya da görümceme yollarım. Ya da kurban kesemeyen birine.
Ramazan’da görümcemler dışarıda iftara götürmüştü yıllar evvel. Restorana girdim, ciğer kokuyor dedim. Menüde ciğer görünmüyor, hususi bakmışlar üstelik. İftar saati geldi, ortaya tam önüme ciğer geldi.
Koşa koşa çıktım restorandan, tam kapıda böğğğğ
Orucum 10 dk evvel bozuldu
Benim babam senin gibi,he bir de abimDesinleeeer seviyorum napiyim bak canım böbrek çekti ahahaha
Aynen kansızlığa iyi geliyormuş ama ne yapılıyor ki ciğer gibi sote mi ne başlamıyor mu bilmiyorum kiHamileyken kansızlık çoktu bende. Eşim almış getirmiş, ciğer dalak. Allah affetsin yiyemedim ağızda gitmiyor
Sıra gecesi de oluyordur içindeDoğumdan sonra kan nakli olmuştu Damarlarımda Urfalı kanı var artık
İlik ağır oluyor kokusu tadı ama bende yapıyorum. Çocuklar çorbada içiyorKemik suyuna çorba yapmış annem bir gün,şifa niyetine,koyundu sanırım, yiyemedimAy aklıma geldi kokusu
Koyun yaliyormusum gibiydiİlik ağır oluyor kokusu tadı ama bende yapıyorum. Çocuklar çorbada içiyor
Bazen mutfağa çay koymaya gidip şemmame diye halay çektiğim olmuyor değilSıra gecesi de oluyordur içinde
Nefes almadan içKoyun yaliyormusum gibiydi
Ahahahah süperBazen mutfağa çay koymaya gidip şemmame diye halay çektiğim olmuyor değil
Tadını ne yapacağuk?Nefes almadan iç
Şimdi geldilerDevamı az sooonraa