- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Çok şükür canım, Amin inşallahDaha görecek günlerim varmış demek evet,insallah mutlu,sağlıklı günlerdir Binlerce şükür canım, Allah hepimizi korusun ⚘
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür canım, Amin inşallahDaha görecek günlerim varmış demek evet,insallah mutlu,sağlıklı günlerdir Binlerce şükür canım, Allah hepimizi korusun ⚘
O zaman başka yolu yok siz sevemiyorsunuzFırında da denedim sen yazmıştın önceden Dışarda yapılanı yedim birkaç kez. Onlar güzel yapıyor yada ben mi beceremedim anlamadım
Uzun süre ulaşamadıkAaa ne zaman
Allah korusun Allah göstermesin bir daha, niye öyle bişey oldu
Bin şükür aşkomÇok şükür şimdi bomba gibisin
Dana ciğeriydi kurban kokusu var bildiğinKız ben yaparım sık sık arnavutu hiç kokmaz Ciğerin iyi değildi belki koyun ciğeri miydi ki?
Bir de kanını iyice süzdürmek lazım
Bin şükür aşkom
Eltim yuruyemedigim dönem bana çanta almış hediye,tekerlekli sandalyeden kalkarsam kullanırım ama zor demiştim kendi kendime,Allah düşmanıma vermesinUzun süre ulaşamadık
Çok şükür canım, Amin inşallah
Çok şükür bebişim çok şükür. Allah bir daha göstermesin inşallah, mutlu mesut günlerin olsun2019,yine Ramazan zamanıydı Apandisit patladı, anlamadılar nasılsa Yoğun bakimlar,uzun hastane tedavileri falan ,arada çok şey oldu da ,uzar. Hayattayım çok şükür
Eşim zaten ağzına sürmez. Etin bile yağlı kısımlarını ayırırO zaman başka yolu yok siz sevemiyorsunuz
Amin bebişim, hep birlikteÇok şükür bebişim çok şükür. Allah bir daha göstermesin inşallah, mutlu mesut günlerin olsun
Rabbim tekrar yaşatmasınÇok şükür hepsi geçtiEltim yuruyemedigim dönem bana çanta almış hediye,tekerlekli sandalyeden kalkarsam kullanırım ama zor demiştim kendi kendime,Allah düşmanıma vermesin
Et sevmiyorsunuz demekEşim zaten ağzına sürmez. Etin bile yağlı kısımlarını ayırır
Antep’te beyrancı ya gitmiştik. Adama 50 kere sordu. Ne etinden yapılıyor diye
Amin,hamdolsun bittiRabbim tekrar yaşatmasınÇok şükür hepsi geçti
Ah Rabbim yaşatmasın tekrarınıUzun süre ulaşamadık
Amin, Allah sağlık versin her birimizeAh Rabbim yaşatmasın tekrarını
Bunu bazen düşünüyorum da burdan konuştuğum birine bişey olsa haberim olur mu falan diye, üzülüyorum
Ay neyse ya hiç birinize bişey olmasın sağ salim oturun
Ay o kuzudan güzel olur kız, güvendiğin kasaptan taze taze almak lazımDana ciğeriydi kurban kokusu var bildiğin
Amin bebişimAmin bebişim, hep birlikte
Amin inşaallah canımAh Rabbim yaşatmasın tekrarını
Bunu bazen düşünüyorum da burdan konuştuğum birine bişey olsa haberim olur mu falan diye, üzülüyorum
Ay neyse ya hiç birinize bişey olmasın sağ salim oturun
Amin bebişim