- 24 Eylül 2018
- 97.360
- 292.785
Super olurBenim işler bitti önümüzdeki hafta yapayım artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super olurBenim işler bitti önümüzdeki hafta yapayım artık
Gecmis olsun aşkom iftar sonrası girmeyince merak ettim,son mesajlarda gördüm,rahatladimHaberlesince iyi oluyor ,insan merak ediyor öbür türlü.Sağ ol aşkomÇok yoğun bir gündü haber veremedim
Çok yorulmuşumİftarı dolerex ile açtım
Sağ ol aşkomYokluğumu farketmen ayrı güzelGecmis olsun aşkom iftar sonrası girmeyince merak ettim,son mesajlarda gördüm,rahatladimHaberlesince iyi oluyor ,insan merak ediyor öbür türlü.
Sen de sağol aşkom Fark etmez olur muyum hiç? tartı bozuktur,arkadaşlar doğru demiştirSağ ol aşkomYokluğumu farketmen ayrı güzel
Arkadaşlarım kilo vermişsin dedilerTartı bana niye yalan söylüyor
CanımsınSen de sağol aşkom Fark etmez olur muyum hiç? tartı bozuktur,arkadaşlar doğru demiştir
Sen de benim canımsın Fark ettiklerine göre etmişCanımsın
Aynen tartı bozuktur
2 kilo düştüm ama oda çok farketmez
Sen de benim canımsın Fark ettiklerine göre etmiş
Verirsin aşkom
Biraz daha verebilsem
İnşaallah aşkomVerirsin aşkom
Amin aşkomİnşaallah aşkom
Sağ olasın cancağzımKeyfin bol olsun cancağızım
Sen de sağol cancağızımSağ olasın cancağzım
Kıyafetlerim gelir iyi olurAmin aşkom
Nasıl oldun elticimSağ olasın cancağzım
Gülemiyorum, öksüremiyorum, sırtımı yaslayamıyorum ve uzun süre ayakta duramıyorum elticim. Bunlar harici iyiyim.Nasıl oldun elticim
İlk hedefKıyafetlerim gelir iyi olur
Geçmişler olsunGülemiyorum, öksüremiyorum, sırtımı yaslayamıyorum ve uzun süre ayakta duramıyorum elticim. Bunlar harici iyiyim.
Sen nasıl oldun elticim?
Umarımİlk hedef
Büyük iftarınız için kendini zora soktun yaniGeçmişler olsun
Ben bugün sahurda iftarda 2 şer ağrı kesici içtim bomba gibi gezdimSahurda içtim sonra dedim ya zehirlenirsem