- 20 Mart 2008
- 140.757
- 211.269
- 60
Ye beniiii çicemmmm nasılsın epeydir karşılaşamadık hiçOyyy canım çiçeeem yerim seni
Her gün yapıyoru yürüş iyi oluyorAma iyi olmuş yürüyüş yap destekle abla
Maşallah onlara ne kadarlık oldu prenseslerAblaam iyiler şükür bugün kontrolleri vardı sorun yokmus sen nasılsınn
Ahhh be yasommm iyisin demi bişi olmamıştır umarım sanaDüştüm ablam
Maşaallah canım çok şükürHepimiz iyiyiz nevoşum siz nasılsınız kontrolleri vardı bugun kızların oraya gittik geldik şükür yolındaymıs herseysen nasılsınnn kaç kişi kaldık tembel teneke olarak sofra kurmayan
Ya lütfen amaÖyle aşko ancak orada rahat olacağım
Bence de şekercigimSende sağol mavişim
Terlik atayım diyırum ne dersin şekercim hak ediyor demi
Gidene kadar rahat yok aşkoYa lütfen amaçözüm olacaksa beraber gidelim
Hello sello hemsoo
İyiyim şükür ramazan davetleri ile uğraşıyorum
Düzeleceğiz inşallah be aşkoGidene kadar rahat yok aşkoYoksa şimdi gidelim demiyorum
Hayattayım ablam, şükür diyeyimYe beniiii çicemmmm nasılsın epeydir karşılaşamadık hiç
Her gün yapıyoru yürüş iyi oluyor
Maşallah onlara ne kadarlık oldu prenseslerbende iyiyim mervişim diyete devam hala
Ahhh be yasommm iyisin demi bişi olmamıştır umarım sana
Sen iyi olda yeterki bişi olmasın çok geçmişler olsun kuzumHayattayım ablam, şükür diyeyim
Sağ olasın ablacımSen iyi olda yeterki bişi olmasın çok geçmişler olsun kuzum
Sağol canım benimKolay gelsin canım
Oyy papatyaamm, kizçeler büyüdü dimiiiAblaam iyiler şükür bugün kontrolleri vardı sorun yokmus sen nasılsınn
Ayran içtik galiba ciceemYe beniiii çicemmmm nasılsın epeydir karşılaşamadık hiç
Yasom nasıl oldunSağ olasın ablacım
Sana kiraz hemso
Yaaa yerim minnoşum sende bana ilaç gibi geldin burda ikimizde yabancıyız burda birbirimize her anlamda faydamız olursa ne mutluÇok şükür abla sen nasılsın alıştım gibi diyelim arkadaşım yok genelde akraba var onlarla da çok sık görüşmüyorum verdim kendimi ev işineburada tanıdığım coconatt var burada onunla görüşürüz onunda beniö gibi kimsesi yok bırada çok şükür iyide anlaşıyoruz böyle iştw sen nasılsın neler yapıyorsun sanırım diywt yapıyorsun
Sağol hemşocanimSana kiraz hemsokeyfin yerine gelsin keyfin yok galiba kov onları kov