Yaza bomba gibi gireceksinİyi gidiyorum nevoş bacaklarımda bile selülit azaldı varya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaza bomba gibi gireceksinİyi gidiyorum nevoş bacaklarımda bile selülit azaldı varya
Selam canım nasılsınKızlar nasılSelamlarrr
İyiyim şükür ramazan davetleri ile uğraşıyorumİyidir şükür,sen nasılsın?
Selam mervişim prensesler nasıllarSelamlarrr
Daha verecem nevoş,artur tamam bırak diyorda kızıyor odaYaza bomba gibi gireceksin
Mi noşum ne habersin nasıl geçiyor hayat alıştınmı oralaraİyiyim şükür ramazan davetleri ile uğraşıyorum
Çok şükür abla sen nasılsın alıştım gibi diyelim arkadaşım yok genelde akraba var onlarla da çok sık görüşmüyorum verdim kendimi ev işine burada tanıdığım coconatt var burada onunla görüşürüz onunda beniö gibi kimsesi yok bırada çok şükür iyide anlaşıyoruz böyle iştw sen nasılsın neler yapıyorsun sanırım diywt yapıyorsunMi noşum ne habersin nasıl geçiyor hayat alıştınmı oralara
Bende iyiyim sağol,evet diyetteyim 11 kilo gitti 5 ayda.Çok şükür abla sen nasılsın alıştım gibi diyelim arkadaşım yok genelde akraba var onlarla da çok sık görüşmüyorum verdim kendimi ev işine burada tanıdığım coconatt var burada onunla görüşürüz onunda beniö gibi kimsesi yok bırada çok şükür iyide anlaşıyoruz böyle iştw sen nasılsın neler yapıyorsun sanırım diywt yapıyorsun
Ver abla ne güzel gidiyorDurana kadar devamSelam mervişim prensesler nasıllar
Daha verecem nevoş,artur tamam bırak diyorda kızıyor oda
Çok eski kiloma kadar zor olurda nereye kadar gidersem artık,bıktım artık varya her gün dikakt etmekten cumartesi midem şişti artık az yedim o bile fazla geldi herhalde.Ver abla ne güzel gidiyorDurana kadar devam
Evet abla, aaa maşallah iyi vermişsin daha da gider inşallahBende iyiyim sağol,evet diyetteyim 11 kilo gitti 5 ayda.
Boşver akrabaları filan çok yüz vermeyede gelmez zaten.
En azından birisi var orada görüşme imkanında varsa gayet güzel
Eski kiloma kadar çok uğraş olur o kadar verememde 51 filan iyi olurda sıkıldım artık bu diyet işinden çokt yemiyorum artık epey azaldı resmen aç yaşıyomEvet abla, aaa maşallah iyi vermişsin daha da gider inşallah
Yok bebişim ben yarışmaya katılmadımBenimde var alamadıklarım vallahii hemen sonra sonra bırakmıcan alcan hata ettik
Ramazan sofran gelecekmi
Hahah tamamYok bebişim ben yarışmaya katılmadım
Hello sello hemsoohemşom
Oyyy canım çiçeeem yerim seni
Hepimiz iyiyiz nevoşum siz nasılsınız kontrolleri vardı bugun kızların oraya gittik geldik şükür yolındaymıs hersey sen nasılsınnn kaç kişi kaldık tembel teneke olarak sofra kurmayanSelam canım nasılsınKızlar nasıl
Ama iyi olmuş yürüyüş yap destekle ablaEski kiloma kadar çok uğraş olur o kadar verememde 51 filan iyi olurda sıkıldım artık bu diyet işinden çokt yemiyorum artık epey azaldı resmen aç yaşıyom
Ablaam iyiler şükür bugün kontrolleri vardı sorun yokmus sen nasılsınnSelam mervişim prensesler nasıllar
Daha verecem nevoş,artur tamam bırak diyorda kızıyor oda
Düştüm ablamNasıl yani dştünmü yoksa eşyamı taşıdın
Ahhh e nevoşumm yapma böyle dinlen sen çok yoruyorsun kendini.
Sonuçlarada az kaldı demi
Bak bakkkk geliyor terlik kaçççç hemenn