Acı hissi tamamen yerini ağrıya bıraktı canım. Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun
Çok geçmiş olsun canımAcı hissi tamamen yerini ağrıya bıraktı canım. Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun
Sen nasıl oldun?
NasılsınızGünaydın tatlım
Yaz gelmiyorNe zaman ısınacak bu havada artık
İyidir şükür,sen nasılsın?Nasılsınız
Aynen tam ısndık dedik gene soğuğu yiyozYaz gelmiyor
Yasom ne oldu canısıAcı hissi tamamen yerini ağrıya bıraktı canım. Rabbim dayanma gücü veriyor hamdolsun
Sen nasıl oldun?
Kanama ve ağrın ne durumda canım?Çok geçmiş olsun canım
İdare etmeye çalışıyorum canım
Merdivenleri sırtımla indim ablamYasom ne oldu canısı
Kanama arkası regl oldum ama bu ay kısa sürdüKanama ve ağrın ne durumda canım?
3 hafta var sonuca değil mi?
Ah be aşkomKanama arkası regl oldum ama bu ay kısa sürdü
Ama ağrı kesilmiyor.Zaten benim her regl sonrası ağrı artıyor.Bu ay birazda koşturmalı geçti.Ondan ağrı arttı diyorum.
Dün mesela bayağıdır kursa gitmiyordum.2 saat uykuyla kursa gittim.
Sonra eve geldim iyi değilim.Oğlumu alınca 2 saat uyudum.Çocuklara kayseri yağlaması yapacağım demiştim.Kalktım onu yaptım.Ama son lavaşları hazırlarken benim sağ taraf koptuYani ağır bir şey yapmadım,ağır kaldırmadım,yürümedim Bu işle ben ben değilim
Bunun bitmesini istiyorum artık
Bayram sonu giderim artık.
Allah yardımcın olsun canım, dinlenmen lazım ama nasılKanama arkası regl oldum ama bu ay kısa sürdü
Ama ağrı kesilmiyor.Zaten benim her regl sonrası ağrı artıyor.Bu ay birazda koşturmalı geçti.Ondan ağrı arttı diyorum.
Sonra eve geldim iyi değilim.Oğlumu alınca 2 saat uyudum.Çocuklara kayseri yağlaması yapacağım demiştim.Kalktım onu yaptım.Ama son lavaşları hazırlarken benim sağ taraf koptuYani ağır bir şey yapmadım,ağır kaldırmadım,yürümedim Bu işle ben ben değilim
Rabbim şifa versin inşallahKanama arkası regl oldum ama bu ay kısa sürdü
Sen nasıl oldun canımMerdivenleri sırtımla indim ablam
Ah be aşkom
Allah yardımcın olsun canım, dinlenmen lazım ama nasıl
Allah razı olsunRabbim şifa versin inşallah
İyi diyelim, iyi olalım canımSen nasıl oldun canım
Allah razı olsunSağ olun
Yasmin ben kendim duramıyorumBenim durmam mezara inşaallah
Mecburiyetler
Allah iyilik versin canımİyi diyelim, iyi olalım canım
Sen ne yaptın, toparlandınız mı, netleşti mi?