- 8 Nisan 2017
- 56.802
- 297.488
Takip etsem ölur muyum demi amaTakip et sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Takip etsem ölur muyum demi amaTakip et sende
Merak ettim seni mesajlarına bakayım dedim Geçmiş olsun canım benim. İnşallah tez zamanda geçer acıların
Sağ olun canlarYaa çok geçmiş olsun yasom,nazar değdi sana allah acil şifalar versin inş
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Cümlemize inşallah elticimRabbim şifa versin canım
Çok çok geçmiş olsun YasoAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Allah sifa versin cancağızımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Rabbim şifa versin canımAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Gecmiş olsun yasocanAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Yaaa yasocum geçmiş olsunAğrılarım fazlalaştı biraz. Dün kv zoru ile hastaneye gittim, sıkıntı yokmuş ama ödem oluşmuş çarpma yerlerimde. Benim bu sakarlıklarım ne olacak?
Hadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde olBu seferki sofracilarin hepsi tembel Nevreste ben ilk gün yapmıştım kazanmıştım
Ben de varım o tembellerin içindeBu seferki sofracilarin hepsi tembel Nevreste ben ilk gün yapmıştım kazanmıştım
Bu hafta eşim evde yapsam da sunamam onunlaHadi o zaman bu hafta yap ve ilklerde ol
Menü de bomba
BendeBen de varım o tembellerin içinde
Sen ne ara menü aldın
yaaa güzelim tarifleri almamissiniz bana kalmışSen ne ara menü aldın
Yap da görelim neymişyaaa güzelim tarifleri almamissiniz bana kalmış