- 18 Mart 2021
- 11.671
- 64.299
İyi akşamlar ablaHayırlı Akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi akşamlar ablaHayırlı Akşamlar
Nasılsın canımİyi akşamlar abla
Daha iyiyim abla işlerim az kaldı,ellerim de baya düzeldiNasılsın canım
Ellerine sağlık canım iyi günlerde kullanDaha iyiyim abla işlerim az kaldı,ellerim de baya düzeldi
Bu gece yemek hazırlıklarına baslicam
Bugün aşırı güzeldi abla yaEllerine sağlık canım iyi günlerde kullan
Hadi bakalım merakla bekliyoruz
Sizin orada hava nasıl burası çok soğuk
Burası 2 gündür çok soğukHatta kayısılar bu yıl yine yandıBugün aşırı güzeldi abla ya
3-4 gün güzel olacakmis keşke bu yarışmada tavuk olsaydı mangal yakması güzel olurdu
Hayırlı Akşamlar
Yazık ya kıyamam meyvelereBurası 2 gündür çok soğukHatta kayısılar bu yıl yine yandı
Yarından sonra güzel olacak
Bayram sonu tam msngal havadı olur
Aşkom hoş geldin nerelerdesin
Onların içi yanıp dökülüyorYazık ya kıyamam meyvelere
Burada da dön vardı ama ağaçların çiçekleri duruyo inşallah çok zarar vermemiştir
Hoşbuldum aşkom,kahvemi içtim geldim, gündüz de yürüyorum bu aralar,sen nasılsın?Aşkom hoş geldin nerelerdesin
Maşaallah aşkomHoşbuldum aşkom,kahvemi içtim geldim, gündüz de yürüyorum bu aralar,sen nasılsın?
Allah daha iyi etsin aşkom Afiyet olsun,valla kız olsun çamurdan olsun derlerMaşaallah aşkom
Bende iyiyim çok şükür
Kızım helva yapıyorÇay eşliğinde bekliyorum
Aynen aşkomAllah daha iyi etsin aşkom Afiyet olsun,valla kız olsun çamurdan olsun derler
Evet evet,arada susuzluktan karnım ağrıyor ama olsunAynen aşkom
Oruç ile aran nasıl alıştın mı
Çok şükürTabi senin böbrek sıkıntılıSu içmeye alıştın mıEvet evet,arada susuzluktan karnım ağrıyor ama olsun
Bagirsaklar da sıkıntılı, kesili,biçiliRamazan öncesi kadar çok değil aşko,Ramazan öncesi rutine girmişti.Çok şükürTabi senin böbrek sıkıntılıSu içmeye alıştın mı
Neyse mecburen bu ay idare edeceksinBagirsaklar da sıkıntılı, kesili,biçiliRamazan öncesi kadar çok değil aşko,Ramazan öncesi rutine girmişti.
Tabii askom,vücut istiyor zaten suyu,mide almıyor kısıtlı zaman diye Halledeceğim Ramazan bir bitsinNeyse mecburen bu ay idare edeceksin
Aşko ramazan sonu eski düzene sokmalısın