Çok geçmiş olsun canımUyku bastırıyor beni Nevosum
Yeni yeni kendime geliyorum bide elimi kestirdim bugün
Sen nasilsin
Bende temizlik yapıyorum.Ev ahalidi evde olunca bu fırsatı değetlendirmek istedim
Akşam bu saatlerde fena oluyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canımUyku bastırıyor beni Nevosum
Yeni yeni kendime geliyorum bide elimi kestirdim bugün
Sen nasilsin
Insan yığılıp kalıyorÇok geçmiş olsun canım
Bende temizlik yapıyorum.Ev ahalidi evde olunca bu fırsatı değetlendirmek istedim
Akşam bu saatlerde fena oluyorum
Aynen canım ağrılar katlanıyorAma yapmak zorundayımInsan yığılıp kalıyor
Rabbi. Korusun inş hemsomSagol hemsom var bir uğursuzluk ya evet
Yaa geliyo gelmekte olanYok canım o sayfa kapandı
Ben boşa tyt ye gireceğim
Annem saklıyor tatlılardan artan şerbetleriAcilllllllllllll. Revani için hazırlanan şerbet başka bir gün kullanılmak üzere buzdolabında saklanır mı?
Tabi ki saklanırAcilllllllllllll. Revani için hazırlanan şerbet başka bir gün kullanılmak üzere buzdolabında saklanır mı?
Nasip bakalım ne göreceğizYaa geliyo gelmekte olan
Güzel olacak nevoşumNasip bakalım ne göreceğiz
Hepimiz içinGüzel olacak nevoşum
BalHepimiz için
Şekerlenir mi acaba dedim. O kadar anlamıyorum ki. Buzdolabına koysam yeter değil mi, buzluğa mı koyayım yoksa?Tabi ki saklanır
Ben yaptım dolaba kavanozla koydum.Tatlı yapıyorum şerbet hazır. Bitince yeniden yapıyorumYarım kavanoz kaldı
Şöyle göstereyimBenim genelde alt dolapta olurŞekerlenir mi acaba dedim. O kadar anlamıyorum ki. Buzdolabına koysam yeter değil mi, buzluğa mı koyayım yoksa?
Ay çok sevindim buna.Şöyle göstereyimBenim genelde alt dolapta olurEki Görüntüle 3047550
Koy dolaba mutlaka acil durumda kurtarıcı olurAy çok sevindim buna.
Acil durumda şerbetli tatlı yapamam herhalde ya o kadar hamarat değilim ahsjahjsjaKoy dolaba mutlaka acil durumda kurtarıcı olur
cok sukur canim sen nasilsinNasılsın minnakım
neden guldun ki okuyup canim beni takip edermisinSana yazacaktım ay ne güldüm varya okuyunca
Revani yapabilirsinAcil durumda şerbetli tatlı yapamam herhalde ya o kadar hamarat değilim ahsjahjsja