2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benimki de kucağında bebekle telefondan bi şeyler izliyor e oğlan da izliyor haliyle yandan yandan bakıyor kırk kere diyorum buna dikkat et ekrana bakmasın diye yok

Bak maç izliyor oğlum diyor. İzletme diyorum bakmasın diyor

Bir tane de dayımız var. Kız arkadaşıyla görüntülü konuşurken gösteriyor, bebeğin de ekrana bakmasını istiyor. Ekranı gösterme diyorum çocuğu ondan sakındığımı sanıyor. Sanki kızı istemiyorum. Baksın kız bebek baksa ne anlar

Bir kaç dakika inan bir sey olmaz sen sakındıkça gelir bulur.Doğumda ne kadar süre buz gibi ameliyathanede kaldılar düşün

Doğumda hemen çıkardılar ya 5 dk da çıkmış çocuk ben kalmışım buz gibi yerde.
Sorun bir kaç dk değil. Söylemezsem ne kadar kalacaklarını hesap edemiyorum. Görmesem 1 saat işime baksam orda duracaklarına eminim.

Mıhtemelen alerjik canım ben 4 hafta her şeyi kestim düzeldi sonra yavaş yavaş test ettim mesela yumurtaya tepki verdi dan aetine tepki verdi kan geldi ama süt diyetini yavaş yavaş deniyom mesela bisküvi yedim kek yedim olması bir şey tathana çorbası içtim yine olmadı bu sabah ekmek arası peynir yedim yeşil geldi ama kan falan yok bakalım ne olcak bekliyom önce kes sonra yavaş yavaş aç zor değil alışıyon ya pilav makarnaya dayanıyon hep zeytnyağlı yiyon bana tavuk tepki vermedi allahtan onu yedim hep

Canım minies i çok az takıyorum dikkat ederek çişte taşırdı bu gün herşeyini değiştirdim . Cırtlı yerini güzel takamadimmi diye kontrol ediyorum hep . 3 kere iyiyse bir kere taşıyor nedenini bilmiyorum yada emiciligi az. Bitene kadar kullanıcam aynı devam ederse almiycam baby Turco deniycem. Az büyüsün zaten külot lu bezlerden almayı düşünüyorum. Sen nasılsın oldun ağrın varmı ?

Anladım canım tüh çiş sızdırıyorsa problem ya kullanılmaz. Ben iyiyim canım çok şükür normale döndü.

Kız kendi yaptığımız veletlerden korkar olduk yeter eninde sonunda uyuycak ben öyle diyerek saldım ne zaman isterse uyusun

4 numara primada mı sorun var bende mi bilemedim. 3 gündür sırtından çıkıyor kakası. Kaka sıklığı azalınca fazla mı yapıyor bilemedim.

Benim 12 gibi biter mesaim bu gece. Kaçta yatırırsam yatırayım sabah mesaisi hep aynı saat

4 numara primada mı sorun var bende mi bilemedim. 3 gündür sırtından çıkıyor kakası. Kaka sıklığı azalınca fazla mı yapıyor bilemedim.
Biz hala 3 numara kullanıyoruz, pozisyondan kaynaklı az yapsa da belinden çıktığı oluyor
Bezin arkasını hafif içe katlayarak bağlayınca orda bariyer olup taşmayı önlermiş denemedim ama hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…