- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
Ya o kadardan bir sey olmaz rahat ol
Aman gece uyusun da gece uykusuzlugu daha zor gündüz yine bir sekil geciyor da
Benimki de kucağında bebekle telefondan bi şeyler izliyor e oğlan da izliyor haliyle yandan yandan bakıyor kırk kere diyorum buna dikkat et ekrana bakmasın diye yok
Soğuk hava kış gibi üstü ince
Ben de diyorum anne diyo diye hatta eşim de duydu baba da de oğlum diyorBebeğim bir aydır ağlarken anne diye ağlıyorCook net anne diyor. Sizde durum nasıl kizlar
Bir kaç dakika inan bir sey olmaz sen sakındıkça gelir bulur.Doğumda ne kadar süre buz gibi ameliyathanede kaldılar düşün
Aynen canım 2 kilo hastaneden çıkmış 35+0’da doğmuştu. Yani ishal değil dedi doktor 5-6 bez kakalı olur ishalde gün içinde dedi. İçtiğim augmentin de yapabilirmiş bu etkileri. Ama yine de bir kaka testi istedi bebekten. Değerlerin bir kısmı çıkmış bol lökosit diyor. Diğer değer 3 gün sonra çıkacakmış. Sonra doktora tekrar göstereceğiz. Bu arada benim antibiyotik bitince aşırı uyuması da kesildi ama kakası hala kötü kokulu ve bezi taşırarak geliyor, çokça da mukuslu
Mıhtemelen alerjik canım ben 4 hafta her şeyi kestim düzeldi sonra yavaş yavaş test ettim mesela yumurtaya tepki verdi dan aetine tepki verdi kan geldi ama süt diyetini yavaş yavaş deniyom mesela bisküvi yedim kek yedim olması bir şey tathana çorbası içtim yine olmadı bu sabah ekmek arası peynir yedim yeşil geldi ama kan falan yok bakalım ne olcak bekliyom önce kes sonra yavaş yavaş aç zor değil alışıyon ya pilav makarnaya dayanıyon hep zeytnyağlı yiyon bana tavuk tepki vermedi allahtan onu yedim hepAlerjiden şüpheleniyorlardı yani bu teste göre kesin alerjik oluyor di mi? Peki kesin mi süt alerjisi? Yani ya başka besin grubuna varsa… ya bir de diyeti çok zor değil mi tek peynir bile mi yiyemiyoruzayrıca geçmiş olsun canım devlet miydi sanırım orası pek alerji testi yapmıyormuş 3 yaş altına
Canım minies i çok az takıyorum dikkat ederek çişte taşırdı bu gün herşeyini değiştirdim . Cırtlı yerini güzel takamadimmi diye kontrol ediyorum hep . 3 kere iyiyse bir kere taşıyor nedenini bilmiyorum yada emiciligi az. Bitene kadar kullanıcam aynı devam ederse almiycam baby Turco deniycem. Az büyüsün zaten külot lu bezlerden almayı düşünüyorum. Sen nasılsın oldun ağrın varmı ?Aynen m şeklinde, bence rahat kullandığım kanguru, öne dönük durmayı istiyor hep sanırım ondan sevmedi.
Ben de çok hevesleniyodum ama alışamadı denemeden bilemezsin canım. Miniesle nasıl gidiyo?
Bugün tamamen geçti çok şükür normale döndüm.
Bebeğim bir aydır ağlarken anne diye ağlıyorCook net anne diyor. Sizde durum nasıl kizlar
Anladım canım tüh çiş sızdırıyorsa problem ya kullanılmaz. Ben iyiyim canım çok şükür normale döndü.Canım minies i çok az takıyorum dikkat ederek çişte taşırdı bu gün herşeyini değiştirdim . Cırtlı yerini güzel takamadimmi diye kontrol ediyorum hep . 3 kere iyiyse bir kere taşıyor nedenini bilmiyorum yada emiciligi az. Bitene kadar kullanıcam aynı devam ederse almiycam baby Turco deniycem. Az büyüsün zaten külot lu bezlerden almayı düşünüyorum. Sen nasılsın oldun ağrın varmı ?
Anneeemmmm diye bağrıma basıyorum duyuncaben de öyle duyuyorum
Kız kendi yaptığımız veletlerden korkar oldukSaat nerdeyse 9 oldu. Uykusu da geldi, ben yemek yiyene kadar zor dayandı. Altını değiştirdim gece uykusu için hazır. Emziriyorum emerken uyuyor. A. Beşiğe direk koysam uyanır mı? B. Her zaman yaptığım gibi iyice dalsın diye 1 saat kadar ayakta hafifçe sallasam mı?
Ay çok şükür bidaha yaşatmasın. Çiş sızdığı zaman komple üst değiştiriyorum ister istemez 2 kere oldu . Ucuz diye bi anlamı kalmadı.Anladım canım tüh çiş sızdırıyorsa problem ya kullanılmaz. Ben iyiyim canım çok şükür normale döndü.
Kız kendi yaptığımız veletlerden korkar oldukyeter eninde sonunda uyuycak ben öyle diyerek saldım ne zaman isterse uyusun
Benim 12 gibi biter mesaim bu gece. Kaçta yatırırsam yatırayım sabah mesaisi hep aynı saatAyy kızlar öldüm bittim ben bugün. Eşim evde yoktu, oğlum kucağımdan hiç inmedi bütün gün. Gündüz uyumadı da öyle sadece emerken uyudukları var memeyi bırakınca açtı gözünü hep. Akşam eşim gelir gelmez kucağına attım dur bi elimi yüzümü yıkayayım diyor. Oğlanı ona verdim kızıma banyo yaptırdım, sonra oğlanı yıkadım, iftar vakti geldi yemek de yapamadım dünden kalan biraz vardı onları ısıttık yanına peynir zeytin koydum neyse ki zavallım eşim yemek konusunda beni hiç üzmez ne olsa yer, yemeği yedik o kızı uyutmaya gitti ben de oğlanı uyuttum çok şükür sabah 6 da başlayan mesaim 9 gibi bitti
Çok güzel vermişsin bence zamanla gidecek kilolar kolay değil 9 ayda aldık . Abartmadigimz sürece kalmaz hiç bişeyBu arada benim diyet yalan oldu ama bu tempoyla yine de kilo veriyorum, 2 haftada 800 gr vermişim
Doğumda hemen çıkardılar ya5 dk da çıkmış çocuk ben kalmışım buz gibi yerde.
Sorun bir kaç dk değil. Söylemezsem ne kadar kalacaklarını hesap edemiyorum. Görmesem 1 saat işime baksam orda duracaklarına eminim.
Biz hala 3 numara kullanıyoruz, pozisyondan kaynaklı az yapsa da belinden çıktığı oluyor4 numara primada mı sorun var bende mi bilemedim. 3 gündür sırtından çıkıyor kakası. Kaka sıklığı azalınca fazla mı yapıyor bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?