2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Valla dıom beyaz gürültü yaz 5 bılemedım 10dakıkada uykusuna yakın aç dalmassa burdayım
Uyumaya uyuyor da uzun uyumuyor bensiz çözemedim bu durumu. Nasıl uyandırıyor kendini anlamıyorum. Bahçede iniyoruz bebek arabasında uyuyor oturuyorum hatta, evde aynısı olmuyor. Bebek arabasını evde açmıştım onda uyuttum bir kaç kere yarım saat en fazla uyuyordu.

Gündüzleri uzun uyuyan bebekmi var varsa bebek degıldır jhhık benimkide öyle 1 saat een fazla uyanırntekrar uyut 1saat öyle öyle akşam oluverıyor

Maddi manevi hazır hissediliyorsa olsun tabi. Kardeş iyi büyürken. Şu an benim kardeşimle pek paylaşımım yok ama zorda kalınca destekçi oluyor.

5-6 kere yatırdım kaldırdım pışpışladım. Uyur umarım bir saat. Uykusu gelince Ağlıyor yeni doğmuş bebek gibi. Yapmazdı hiç öyle yeni başladı.
Valla noldu bunlara bugün
Off mahvoldum şimdi derin uykuya dalabildi anca
Bi kosu yemegi halledeyim
Gerci Oyle Yoruldumki yatip uyuyasim var benimde yanina

https://www.hepsiburada.com/mustela...?magaza=tahtatarak&url_src=and-product-detail
Canım bunu güzel diyorlar ama ben kullanmadım

Maddi manevi hazır hissediliyorsa olsun tabi. Kardeş iyi büyürken. Şu an benim kardeşimle pek paylaşımım yok ama zorda kalınca destekçi oluyor.
Varlıkları yeter orda abım var ablam var ikizim var dıyebılıyorum bana oda yetıyor maddi manevi ne aldıysam saklıcam 2. Ye

Gündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyor
Aynen ben de. Bnmki gece de gzl uyumaz oldu. Hic olmazsa ilk uykusunu 5 saat uyurdu o da kalmadi dun gece 11bck 3 6bck 7bck uyandi 6bcktan snr yatmadi denebilir ztn uyanmiyo da ama kucakta.
Bu uyku isinde acaba ben mi bi hata yaptm diyorm bebegn mizaci mi

6 saat koyuyorum uyuyor dediğim çocuk son 1 aydır en fazla 3 saat uyuyor. Uykusuna devam etse neyse uyanıyor oyalanıyor tekrar uykuya dalmaya uğraşıyoruz.

Yarım saatten sonra bi daha uyutmayı dene. Bi uğraş böyle böyle 6 hafta uğraşırsan gündüz uykuları uzuyormuş

Kendi yazdigim seyin ustune bu posta denk geldm

Eklentiler

• Screenshot_20220418-184249_Instagram.jpg
    54,7 KB · Görüntüleme: 50
Aa eşimiz de yapabiliyor yani? Ama para bizim ismimize mi yatıyor? Çocuktan oralara gitmek o kadar zor ki belki o gider yapar. Çocuğumun kullanmadığı giysileri satıyorum dolaptan onları bile kargoya vermek zor oluyor evden çıkıp

Ya o degılde bugun bi arkadaşın paylaşımına denk geldim bebegı benden küçük nerdeyse 1ay var aramızda yogurt verırken post atmıs bende daha erken degılmi dedım onun daha bagırsakları neeey dedım oda ben 1.dede böyle verdim sende ver baslamadınmı da aaa dedı herşeyı yer ver dedi tecrubeli anneler ne dıyor bu duruma ?

Yapabiliyor tabi ki ben 7 sinde doğum yaptım 10 unda basvuru yapti .Parayi sadece sen cekebiliyorsun e devletten takip edersin durumu.

daha neler 3 aylik bebek ve herşeyi ver demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…