Uyumaya uyuyor da uzun uyumuyor bensiz çözemedim bu durumu. Nasıl uyandırıyor kendini anlamıyorum. Bahçede iniyoruz bebek arabasında uyuyor oturuyorum hatta, evde aynısı olmuyor. Bebek arabasını evde açmıştım onda uyuttum bir kaç kere yarım saat en fazla uyuyordu.Valla dıom beyaz gürültü yaz 5 bılemedım 10dakıkada uykusuna yakın aç dalmassa burdayım
Gündüzleri uzun uyuyan bebekmi var varsa bebek degıldır jhhık benimkide öyle 1 saat een fazla uyanırntekrar uyut 1saat öyle öyle akşam oluverıyorUyumaya uyuyor da uzun uyumuyor bensiz çözemedim bu durumu. Nasıl uyandırıyor kendini anlamıyorum. Bahçede iniyoruz bebek arabasında uyuyor oturuyorum hatta, evde aynısı olmuyor. Bebek arabasını evde açmıştım onda uyuttum bir kaç kere yarım saat en fazla uyuyordu.
İkinci el bakayım belki uygun bulurumKanguru Mini Jersey - Dark Grey 3D
Kanguru Mini Jersey - Dark Grey 3D uygun fiyat avantajlarıyla Minycenter'da! Birçok ürünü indirim fırsatlarını kaçırmadan satın almak için hemen tıklayın!www.minycenter.com.tr
Bu model benmki
Doğurulur yengem doğurdu 40yasında oğlunvardım20 yasında smdı yenıden anne oldu iyiki yapmısım dıo oluyorsa yap gitsin sjsjsjsj ben bıle yaş derdıne düştüm 30da olurmu dıom djdjdjdj 35e kadar 2tane daha doğurabılırmıuım djdjdjdjd 28yasındayım suan tek kalmasınınistemıyorum benım ablam var abım var kardeşim var hepsi dağ gibi tek olmaz ya kardeş sart
Valla noldu bunlara bugün5-6 kere yatırdım kaldırdım pışpışladım. Uyur umarım bir saat. Uykusu gelince Ağlıyor yeni doğmuş bebek gibi. Yapmazdı hiç öyle yeni başladı.
https://www.hepsiburada.com/mustela...?magaza=tahtatarak&url_src=and-product-detailKızlar bu ara yoktum kaynanam gelmıcem dedi geldi kızıyordum falan sanırım oğlu konustu kadın elımı hıc bırseyw sürdürmedi 1 haftadır yemek bulaşık temızlık onda ayy dünya varmıs dedim gitmesin dıye baktım bide bırasürü erzak getirmiş pırasa brokoli karnıbahar tereyağ hepsi bahcesinden kendı yapıyor yoğurt bu ara sütüm fışkırıyormamayı azalttım valla neyse gitmesın dıye baktımda gitt kadın yaa ne güzel iyydim böyle sağolsun cocugumla ılgılendı yeri geldi ama her güZel şeyın sonu varmış benımkıde bu ara şu gereksiz anne karnı sesıne takıldı onda uyuyor basım şişti telefondan acıyordum sürekli aldm bitane oyuncak anne karnı sesı dıye budizmidir nedir yedek telefonda yok bırı arasa pat uyanıyor güneş kremi alcamda benım bebe beyaz tenli malum doğudayım ığdırın sıcaklıgı yazın 40 45 cehennem gibi bana önerecegınız bol güneş kremine ihtiyacım var bu arada bebem agzını yırtmıs gene eldıven giymeye devam damaklar iyice coştu
Ben az önce son sen pop müzik açarak uyuttumAnne karnı sesını dene ona bagımlı oldu benımkı seste yapıyorum sayesındeküt pat umrunda degıl valla rüzgardan kapı çarptı ayy dedm cocuk korktu cocuk uyanmamıs bıle
Teşekkürler baya beyaz tenli bizimkihttps://www.hepsiburada.com/mustela...?magaza=tahtatarak&url_src=and-product-detail
Canım bunu güzel diyorlar ama ben kullanmadım
Varlıkları yeter orda abım var ablam var ikizim var dıyebılıyorum bana oda yetıyor maddi manevi ne aldıysam saklıcamMaddi manevi hazır hissediliyorsa olsun tabi. Kardeş iyi büyürken. Şu an benim kardeşimle pek paylaşımım yok ama zorda kalınca destekçi oluyor.
Cnm ben de o hevesle budizz aldm ama yok anam benimki anca kucak koyunca ses mes dinlemiyo sensor var gbi uyaniyoValla dıom beyaz gürültü yaz 5 bılemedım 10dakıkada uykusuna yakın aç dalmassa burdayım
Aynen ben de. Bnmki gece de gzl uyumaz oldu. Hic olmazsa ilk uykusunu 5 saat uyurdu o da kalmadi dun gece 11bck 3 6bck 7bck uyandi 6bcktan snr yatmadi denebilir ztn uyanmiyo da ama kucakta.Gündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bileBırakınca uyanıyor
Yarım saatten sonra bi daha uyutmayı dene. Bi uğraş böyle böyle 6 hafta uğraşırsan gündüz uykuları uzuyormuşUyumaya uyuyor da uzun uyumuyor bensiz çözemedim bu durumu. Nasıl uyandırıyor kendini anlamıyorum. Bahçede iniyoruz bebek arabasında uyuyor oturuyorum hatta, evde aynısı olmuyor. Bebek arabasını evde açmıştım onda uyuttum bir kaç kere yarım saat en fazla uyuyordu.
Kendi yazdigim seyin ustune bu posta denk geldmAynen ben de. Bnmki gece de gzl uyumaz oldu. Hic olmazsa ilk uykusunu 5 saat uyurdu o da kalmadi dun gece 11bck 3 6bck 7bck uyandi 6bcktan snr yatmadi denebilir ztn uyanmiyo da ama kucakta.
Bu uyku isinde acaba ben mi bi hata yaptm diyorm bebegn mizaci mi
Aa eşimiz de yapabiliyor yani? Ama para bizim ismimize mi yatıyor? Çocuktan oralara gitmek o kadar zor ki belki o gider yapar. Çocuğumun kullanmadığı giysileri satıyorum dolaptan onları bile kargoya vermek zor oluyor evden çıkıpHazır hissediyorsan yaparsın yoksa hic zorlama kendini
Mersi beybim kizin kumbarasına gitti
2.çocuk 400 tl. Aile sosyal politika bakanligina bağli il müdürlüğü ya da İlce sosyal hizmet müdürlüğüne bir form doldurup vermişti eşim .3 ay icinde yatacagi soylenmis .Süresi hakkinda bilgim yok ama bir an önce yap geç kalma
Aa eşimiz de yapabiliyor yani? Ama para bizim ismimize mi yatıyor? Çocuktan oralara gitmek o kadar zor ki belki o gider yapar. Çocuğumun kullanmadığı giysileri satıyorum dolaptan onları bile kargoya vermek zor oluyor evden çıkıp
Ya o degılde bugun bi arkadaşın paylaşımına denk geldim bebegı benden küçük nerdeyse 1ay var aramızda yogurt verırken post atmıs bende daha erken degılmi dedım onun daha bagırsakları neeey dedım oda ben 1.dede böyle verdim sende ver baslamadınmı da aaa dedı herşeyı yer ver deditecrubeli anneler ne dıyor bu duruma ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?