2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kız sen orucu tutuyo. Dimi
Senden güc aldım basladım
Hepsini tutucam borcum olmayacak diye sevinirken
Ta taaaam malesef bir hafta ara
Kucagmda uyuttm yerine koysam da 1bck saat tis tis uyusa diyorm ama sanmiyorm
Kolum da koptu birakmali miyim birakmamali mi tum mesela bu
Uyanirsa pispislarim yine uyumazsa yine alir sallarm ama o zamana da uykusu aciliyo sonsuz bi dongu:)
Bizde bugub böyleyiz
Ayagimda sallayinca uyuyor
Gezince aykta sorun yok
Koyunca ağlıyor
Butun isim gücüm kaldı
Ev kalkmış gidiyor
Dogum parasini cektim simdi e devlette ödeme aşamasinda görünüyordu 10 ocakta basvuru yapildi bilginize
Ohh gule gule harca bacımsu
Hayrını gör

Benmki sadece bgn degil her gun boyle malesef:)

Hazır hissediyorsan yaparsın yoksa hic zorlama kendini
Mersi beybim kizin kumbarasına gitti
Hayrını gör canım 300 müydü? Ne zamana kadar başvuru yapabiliyoruz ve nasıl oluuor anlatır mısın canımm
2.çocuk 400 tl. Aile sosyal politika bakanligina bağli il müdürlüğü ya da İlce sosyal hizmet müdürlüğüne bir form doldurup vermişti eşim .3 ay icinde yatacagi soylenmis .Süresi hakkinda bilgim yok ama bir an önce yap geç kalma

Bugün genel olarak kabul günü bebelerin galiba hepsi huzursuz . Benimki de 15-20 dakika uyuyor agliyarak uyanıyor

Kucagmda uyuttm yerine koysam da 1bck saat tis tis uyusa diyorm ama sanmiyorm
Kolum da koptu birakmali miyim birakmamali mi tum mesela bu
Uyanirsa pispislarim yine uyumazsa yine alir sallarm ama o zamana da uykusu aciliyo sonsuz bi dongu:)
Gündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyor

Kızlar bu ara yoktum kaynanam gelmıcem dedi geldi kızıyordum falan sanırım oğlu konustu kadın elımı hıc bırseyw sürdürmedi 1 haftadır yemek bulaşık temızlık onda ayy dünya varmıs dedim gitmesin dıye baktım bide bırasürü erzak getirmiş pırasa brokoli karnıbahar tereyağ hepsi bahcesinden kendı yapıyor yoğurt bu ara sütüm fışkırıyor mamayı azalttım valla neyse gitmesın dıye baktımda gitt kadın yaa ne güzel iyydim böyle sağolsun cocugumla ılgılendı yeri geldi ama her güZel şeyın sonu varmış benımkıde bu ara şu gereksiz anne karnı sesıne takıldı onda uyuyor basım şişti telefondan acıyordum sürekli aldm bitane oyuncak anne karnı sesı dıye budizmidir nedir yedek telefonda yok bırı arasa pat uyanıyor güneş kremi alcamda benım bebe beyaz tenli malum doğudayım ığdırın sıcaklıgı yazın 40 45 cehennem gibi bana önerecegınız bol güneş kremine ihtiyacım var bu arada bebem agzını yırtmıs gene eldıven giymeye devam damaklar iyice coştu

Eklentiler

• 76DE6169-CC4A-4044-9697-ADAF50A073ED.jpeg
    72,1 KB · Görüntüleme: 53
Gündüz uyuttuktan sonra uyuyan bebelere özeniyorum. Benimki gündüz bana bağımlı uyurken bile Bırakınca uyanıyor
Anne karnı sesını dene ona bagımlı oldu benımkı seste yapıyorum sayesınde küt pat umrunda degıl valla rüzgardan kapı çarptı ayy dedm cocuk korktu cocuk uyanmamıs bıle

Doğurulur yengem doğurdu 40yasında oğlunvardım20 yasında smdı yenıden anne oldu iyiki yapmısım dıo oluyorsa yap gitsin sjsjsjsj ben bıle yaş derdıne düştüm 30da olurmu dıom djdjdjdj 35e kadar 2tane daha doğurabılırmıuım djdjdjdjd 28yasındayım suan tek kalmasınınistemıyorum benım ablam var abım var kardeşim var hepsi dağ gibi tek olmaz ya kardeş sart

Yazlık ciciler aldım oğluma ay geçen bi kısa kollu giydirdim kollarını ısırdım djdjdjdj bunları nasıl giydircem aaayy 3üne 180lira verdm dolaptan aldım

Eklentiler

• DF6984D5-C26B-4584-8394-D2542B2AB047.png
    415,7 KB · Görüntüleme: 54
  • 59FD2195-3A1C-4392-993D-1DD839F2EDB6.png
    350,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 3BB9F3EB-5527-42BC-A58A-2B402C07D87A.png
    315,2 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…