Bu dolaptan satış nasıl oluyor yaPatiksiz tulum alıyorum. Normalden uzun doğdu çoğu kıyafeti giyemedi. Sattım dolaptan .
Sonucta atalarımız ne demişBen çorap giydiriyorum sonra patikli tulum sonra patik
Bu dolaptan satış nasıl oluyor ya
Bende satmak
İstiyorum ama cesarette edemiyorum
Kargo ucreti filan
Alerjiden şüpheleniyorlardı yani bu teste göre kesin alerjik oluyor di mi? Peki kesin mi süt alerjisi? Yani ya başka besin grubuna varsa… ya bir de diyeti çok zor değil mi tek peynir bile mi yiyemiyoruzÇok yumuşak değil ama idare eder güzel foto çekinirim sonra rahat donlarını giydirirmaryakids Kız Bebek Leopar Tulum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
aryakids Kız Bebek Leopar Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alerjik mi senin de bebeğin alerjide bol lökosit çıkıyo Mukus falan 3 gün sonra çıkan gaita kültürü oluyo bağırsak florasına bakıyolar inş normal çıkar benim kızımı alerji var dedim ikna edemedim hastanede zorla 3 gün yatırdılar antibiyotik verdiler ya sinir oldm snra heralde alerjidenmiş deyip yolladılar ama seni iyi yatırmamışlar ben diyet yapınca düzeldi ama hala günde 1 bezi taşıyo mesela çok yapıyo kokuyo ama sonrakiler normal oluyo keyfi yerinde kilo alımı da iyiyse tamam diyolar
Kışın hayal ettiğim hayatBen Doğalgazı kapatalı 3 hafta oldu hey gidi memleketim heyy
Aynen ama bazen kıyamayıp havalandırıyorumSonucta atalarımız ne demiş
Ayağını sıcak tut,başını serin
Bende corap giymeyi hic sevmem
Corapla asla uyuyamam
Ama kucuk bebemi asla çorapsız yatiramiyorum
Ben Doğalgazı kapatalı 3 hafta oldu hey gidi memleketim heyy
Tabi 40 indan sonra iki aya yaklaşmışken evde Kur'an okutmuştu kaynanam o zaman almıştımOrayada bakacağım. Oğlun varsa nasıl ni takımdı link atar mısın bakayım
HiiiiAy canım herkesin takıldığı şeyler farklı farklı ama ayağı çorapla yatırmak dolaşımı yavaşlattığından daha çok üşürler diye biliyorum büyük çocuktan, ben ondan hiç giydirmedim uyurken
E bebekten ne aldiysam küçük oldu. Bady, alt üst takımlar falan. Ben de e beebkten aldıklarımı 1 yaş için alıyorum. Yıkayinca çekiyor zaten. 1 yaşındaki çocuk mümkün değil onları giymez niye öyle dar yapiyirlar anlamadım.Lcw kaliplari büyük oluyor genelde.H&m küçük mesela bir de e bebeğin bazı ürünleri
E bebekten ne aldiysam küçük oldu. Bady, alt üst takımlar falan. Ben de e beebkten aldıklarımı 1 yaş için alıyorum. Yıkayinca çekiyor zaten. 1 yaşındaki çocuk mümkün değil onları giymez niye öyle dar yapiyirlar anlamadım.
Ben zaten cıvıl ciyim. Büyük oğlumu da hep civilden giydirdim.
Aynen ben de iki aylikken bir yaş badisi almistim2.ayında 12 aylik badi giydirmeye başladım.Yaz sonu mümkün değil giyemez aradaki farka bak.Kurutmaya atmıyorum bile çekmesin diye
9-12 aldım ben onlarda uzun biraz ama giyilir kıvrılıp.Geçen gün muhabbeti olmuştu. Lcw tulum aldım yazlık 12-18 ay nerdeyse tam geliyor. Bugün giydirdim. Ayarlama yeri olduğu için yazın da gelir. 7-7,5 kiloya12-18 ay iyi geliyor. Biraz uzun ama büyüdüğünde de giyer.
Kız bebek erkek bebek fark ediyor gelişimde. 6-9 lar şuan bize tam oluyo. Yaza daha bişey almadmBenim bebe baya minyonmuş sizinkilere göre siz 12 ay falan diyorsunuz yazlık için aldığım 6-9 aylık kıyafetler bol geliyor bebeme
Çok geçmiş olsunDün akşam çocuklar uyuduktan sonra fenalaştım, sıcak duş almıştım kanallar açılsın diye ondan mı bilmiyorum duştan çıkınca ateşim 39 oldu titriyorum yorganın altından çıkamıyorum sanki ağır gribal enfeksiyon geçiriyormuşum gibi bi halsizlik ben ilk defa mastit oldum bu kadar kötü bir şey olduğunu bilmiyordum. Tekrar duşa girdim ılık suyla eşim tuttu her yerime benim kolumu kaldıracak halim yok ılık duş iyi geldi ateşim düştü biraz. Sol memem sert ateş gibi yanıyor sağıyorum azıcık çıkıyor falan, acile de gidemiyoruz çocukları bırakacak kimseyi bulamadık gurbetin gözü kör olsun nefret ettim güvendiğim çocukları emanet edebilirim dediğim komşularım evde yok haftasonu olduğundan sanırım. Neyse sonra eşim internetten araştırmış ucunda beyaz bir şey oluşmuş o tıkayabiliyormuş, tırnağımla kaldırdım onu sonra ordan süt aktı baya sağdım bu sefer 160 ml kadar çıktı biraz rahatladım ama hala sertlik ve sızı var geçmezse yarın genel cerraha gidicem.
Gündüz 1.5 max 2 saat uyanık kalabiliyorKızlar bebişleriniziz uyku aralıkları kaç saat. 2 saat uyanık bırakıyorum ağlıyor uykuya geçmek için. Geçiriyo muyum acaba o süreyi diye düşünüyorum. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
1,5 saatte uyutmaya çalışınca diretiyor 2 saat olunca uyumak için ağlıyorKızlar bebişleriniziz uyku aralıkları kaç saat. 2 saat uyanık bırakıyorum ağlıyor uykuya geçmek için. Geçiriyo muyum acaba o süreyi diye düşünüyorum. Siz kaç saatte bir uyutuyorsunuz?
Gündüz 1.5 max 2 saat uyanık kalabiliyor
2 saati geçtimi diger uykuya kadar huysuzlanıyor bide yeni huy sinirlenme başladı bizde uykusunu alamayınca sinirleniyor
1,5 saatte uyutmaya çalışınca diretiyor 2 saat olunca uyumak için ağlıyorarası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?