2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Haha bizim burda günde 10 taneye yakın zıbın değiştirir dururuz sıcaktan artık elektrikte çok pahalı klima nasıl çalıştıracaz bilmiyorum
Klimasız aslaaaa ya ben zaten temmuz-eylül arası burda durmuyorum zaten duramam. Bir ay kv yayla evinde, bir ay da memlekete gidiyorum yazın mümkün değil adanada yaşanmaz yaşamak zorunda olanların Allah yardımcısı olsun. Ha eylül hatta ekim bile aşırı sıcak oluyor klima açarım ben eşim düşünsün parasını artık

Eşimde şimdiden pazarlığa başladı evden çalışıyorum zaten yazın yaylaya yerleşelim diyor da bebeyle nasıl olur bilmiyorum yoksa mis gibi doğal klima

Tartıyla alakalı geçen gün bizim sağlık ocağındaki hemşire de beni çok strese sokmuştu.. 3.aylık kontrolünde ben araştırma hastanesine götürdüm oğluşumu.. Biliyorsunuzdur belki uzayan sarılık için araştırma yaptıracaktım.. Sarılık meselesi ayrıca bir konu da neyse.. O gün tartıldığında çıplak kuru bezle 7350 çıkmıştı.. Bu tartılışın üstünden 12 gün geçtikten sonra sağlık ocağında tek kat tulumuyla tartıldı 7300 çıktı..(Daha doğrusu ben tartıdaki kiloyu görmedim hemşire kıyafet gramını çıkardım dedi sonuç 7300dedi) Ben de Bunun üstüne ama 12 gün önce de kilosu 7350ydi hiç kilo almadı mı kilo mu verdi? Bana cevabı dümdüz oldu.. Evet hiç kilo almamış kilosunu takip ettirin dedi Bir sonraki gün doktora götürdüm çıplak tartıya koydum 7600 çıktı.. Şimdi o hemşireyi ne yapmalı? O bir gün nasıl bekledim bilmiyorum.. Bir sürü deli sorularla doldu taştı beynim..

Güneşe ateş eden giller memleketi

Üstündeki kıyafet ne ki, kaç gram düştü kim bilir.
Bebek hareket ettiğinde de tartı doğru tartmıyor.

Üstündeki kıyafet ne ki, kaç gram düştü kim bilir.
Bebek hareket ettiğinde de tartı doğru tartmıyor.
İçten atlet çıtçıtlı zıbın, üstüne de ince tulum vardı.. Zaten pusetin içine koyduğum için çok kalın giydirmiyorum terlemesin diye.. tamamen Düşüncesiz bir hemşire.. Bir sürü hakaret edilir de neyse..

Sağlık ocağındaki hemşireler kilo konusunda can sıkıyor zaten. Ada 5 günlüktü asmye götürdük 50 gr almış hiç kilo kaybetmemişti aaa bunun 500 gr alması lazımdı kilo alamamış saatte 1 emzir bilmem ne diye beni strese sokmuştu sonra doktora götürdüm anlattım böyle böyle diye nasıl bebek hemşiresi o, ne güzel kilo kaybetmemiş üstüne kilo almış demişti de öyle rahatlamıştım

Kızlar bi konuda size danışmak istiyorum bu fizyolojik serumu hergün kullanıyorum 1 tanesini günde 2-3 kez şıkmış oluyorum bi arkadaşım sürekli kullanma burun tıkandıkça kullan dedi doğrusu nedir
Öncelikle çok geçmiş olsun.Takip et kendini ihmal etme.mastit tehlikeli bir durum biliyorsundur.Ben de sabahları bir kez temizliyorum burnunu sonra duruma göre.ama iki kez yaptığım cok az olmuştur.bir de ben Ankaradayım ve evim 28 derecelerde.kuruduk iyiceona rağmen ihtiyaç duymadım ikinci temizlemeye.arkadasina katiliyorum

Aman canim bosver onları sen.sen bebisi dinle.Ben ikinci çocukta çok rahatım. Hiç kafama takmıyorum kiloyu veya milletin dediklerini.Sanki bizi annemiz aylık kontrole götürdü kilomuz ölçüldü takip edildi.ek gıda pirinç unu muhallebineyimiz eksik sanki.okuduk iş güç sahibi de olduk.Dur anneme sorayım benim zeka kartlarını saklamış mi

Bizim sağlık ocagiyla doktor tartısı arasında en az 300 Gr fark ediyor. Birde boyu da kısa ölçüyor doktora göre hangisine inanacağını şaşırıyor insan . Birde bu ay 900 Gr almış bebeğime sınırda kilo almış beslenmesine dikkat et kilo alımı düşmesin diyor çoğunluk mama alıyor birde düşün az diyor

At bakalım link
Çok yumuşak değil ama idare eder güzel foto çekinirim sonra rahat donlarını giydirirm
Alerjik mi senin de bebeğin alerjide bol lökosit çıkıyo Mukus falan 3 gün sonra çıkan gaita kültürü oluyo bağırsak florasına bakıyolar inş normal çıkar benim kızımı alerji var dedim ikna edemedim hastanede zorla 3 gün yatırdılar antibiyotik verdiler ya sinir oldm snra heralde alerjidenmiş deyip yolladılar ama seni iyi yatırmamışlar ben diyet yapınca düzeldi ama hala günde 1 bezi taşıyo mesela çok yapıyo kokuyo ama sonrakiler normal oluyo keyfi yerinde kilo alımı da iyiyse tamam diyolar

Bana da asm de hemşire ısrarla su ver dedi.Oglum mama ile buyudu ona da verme demişlerdi.kizim anne sutu de alıyor.hak geçmesin diye kıza da vermiyorum su kime neye inanacagimizi şaştik.herkes herseyi çok iyi biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…