8 buçuktan beri yatıramadım beşiğe çok fena ağladıYa ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar
Bızı beklemeden gıtseydınız keskeRegresyon treni kalkıyor gelmeyen kalmasin
Allahim sag salim varalim istasyona.
Beyaz gurultu deneyin ben oyle uyutmustm8 buçuktan beri yatıramadım beşiğe çok fena ağladı
Ya ben 1 haftadir diyorm size girdik regresyona diye kmse bana inanmiyodu pesimden patir patir geldnz:) ama sana tavsiyem su surecte cok zorlama kendi dalsin dye onlar icin cok zor bi surec yanlarinda olmamiz lazim daha sonra bu surec bitince kendi dalmasi daha kolay olur zaten ogreniyolar
İki gündür Budizz in sensörü kapandığı anda koşa koşa gidip çalıştırıyorum hemenBeyaz gurultu deneyin ben oyle uyutmustm
Onden giren olarak tecrubelerimi paylasaym
Normal canım.. 4. Ay dolduktan sonra olabiliyor ağlayarak uyanmalar.. Çok sakin kal ve rahatlatıcı müzik ya da motor sesi eşliğinde bebeği sakinleştirmeni önerebilirim..Kızlar sizin de bebeğiniz arada uykusundan ağlayarak uyanıyor mu ? Son zamanlar da uykudan ağlayarak uyanmalari basladi
Çok kısa sürüyor zaten beni görünce hemen susuyor. Acaba bir yeri mi ağrıyor diye dusunuyordumNormal canım.. 4. Ay dolduktan sonra olabiliyor ağlayarak uyanmalar.. Çok sakin kal ve rahatlatıcı müzik ya da motor sesi eşliğinde bebeği sakinleştirmeni önerebilirim..
Süt arttırıcı olarak dut kurusunu kullan.. Ben de burdan öğrendim gerçekten inanılmaz şekilde arttırıyor sütü.. internetten tarifini yazarak bulabilirsin..Kızlar güzel bir haberle geldim size annem gelecekti ya şu sondayla beslemeyi deneyecektik gerek kalmadı annemin inadı bizim kızı yendi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi başardık .süt arttırıcı denediğimiz işe yarayan önerilerinizi bekliyorum.çok mutluyum çok şükür sizlerle paylaşmak istedim
1 yemek kaşığı kuru dutu, 1 bardak su da kaynat. Suyunu iç dutlarını ye. Tahin helvası-pekmez, hurma, kuru incir, badem, kayısı hoşafı, dere otu. Kimyon tohumu al 1 tatlı kaşığı, 1 bardak sıcak suya koy demlenince iç. Rezene- anason tohumu karışımı aynı şekilde demleyip içebilirsin. En önemlisi bol su iç. Bir de ss almıştım onu da ekleyeyim. Bol bol sütün olsunKızlar güzel bir haberle geldim size annem gelecekti ya şu sondayla beslemeyi deneyecektik gerek kalmadı annemin inadı bizim kızı yendi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi başardık .süt arttırıcı denediğimiz işe yarayan önerilerinizi bekliyorum.çok mutluyum çok şükür sizlerle paylaşmak istedim
Çok sevindimKızlar güzel bir haberle geldim size annem gelecekti ya şu sondayla beslemeyi deneyecektik gerek kalmadı annemin inadı bizim kızı yendi silikon göğüs ucuyla emzirmeyi başardık .süt arttırıcı denediğimiz işe yarayan önerilerinizi bekliyorum.çok mutluyum çok şükür sizlerle paylaşmak istedim
Bnm ki 7 de sabitledi aslında iyi ama işte insan tereddüt ediyor küçük olduğu için birde o kadar uzun süre emmedigi için bnm göğüsler taş gibi oluyor acaba sütüm azalır mı endişesi yasiyorumBenimki de aynı 8-9 civarı uyuyor 12 de mama yediriyorum ama en geç 6 gibi uyanıyor benimki karnını doyuruyorum geri yatıyor. Acıkınca uyanıyorlar genelde
Ben Hm den almıştım takım onu giydiririmBebişlerinize nerden bayramlık alacaksınız?
Bende akşam mutfak dolaplarını sildimKızlar dün aldım çocukları büyüğü gösteriye goturdum tek başıma çok korkulu gittim bsey olur mu nasıl yaparım diye ama çok şükür abla da bebiste uslu durdular bebişim sürekli uyudu hatta uyandı emdi etrafa baktı uyudu akşam uyumaz dedim ama gelince banyo yaptırdım gene uyudu havalar ısınsın artık daha beni evde kimse tutamaz bir önceki günde çocuklar uyuyunca mutfak dolaplarını biz dolabını sildim oh yavaş yavaş bnde alışıyorum sanırım iki çocuklu ev düzenine bu hafta yağmurlu yağmurlar geçsin camlarımi tullerimi de hallederim deymeyin keyfime
Benimde çok dökülüyor. İ mom ne renk kutusuÇok sevindim
Senin sütün geliyordu zaten
Bol emzirmeyle devam edersiniz surekli ins
Benim 3-4 gündür ciddi azalmıştı
Dün vitamin aldım (imom) denedim bu sefer
Gecen Ay elenetal kullanmıştım
Bugun sütüm gayet yeterli geldi
Psikolojik mi benimki bilmiyorum ama farkı görüyorum
Birde benim saçlarım cok dökülmeye başladı
İcindeki vitaminler saçlarımı da besler ins
Merak etme atak haftası gelince sürekli uyanacak gece sen evdeki işleri bitirmeye bakBnm ki 7 de sabitledi aslında iyi ama işte insan tereddüt ediyor küçük olduğu için birde o kadar uzun süre emmedigi için bnm göğüsler taş gibi oluyor acaba sütüm azalır mı endişesi yasiyorum
Kaç kere uyandı sayamadımBizde girdik ya gece saat başı uyanıyor çünkü ki girmemiz de normal hayırlısıyla çıkarız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?