- 13 Mayıs 2021
- 3.498
- 5.702
- 88
İfşalanmakla ifşalanmamak arasında gidip geliyorum
Bizden sır çıkmazİfşalanmakla ifşalanmamak arasında gidip geliyorum
İnsta Toptantokamalzemeleri takip et bulalımNasıl buluyorsunuz birbirinizi
Aldm ztn tam da supurge sesi uyumasina yardim ediyo diye fark ettigim icin. Daha gecenlerde evde supurge calisirken bi sakinledi gbi geldi sonra supurgeyi acik biraktm o sekil uyuttm ama uyandi mi uyaniyo yani uyumasini kolaylastirdi gunduz ama uyku suresini uzatmamisti. Gecenlerde de uyumadi uyumadi 9dan 12ye kdr 5 6 kez uyandi bu gece bize uyku yok derken spotifydan beyaz gurultu acarak uyuttm. Bunun uzerine budizz aldm iste ilk kez dun calistirdm ama dun yine cok uyandi budizz bi ise yaramadi her uyandiginda calistirdm sensoru ama aglamasini durdurmadi. Ben de isikenerjinin dedigi gibi o uyurken yaninda calissin bzm seslerimize sicramasin dye simdi calistirdm bi de o oyuncaga alissin ileride uyku arkadasi olaeak onu bilsn diye yanina biraktmBen de doğduğundan beri kullaniyorum.Alisti artık sesine.Gece de gündüz uykusunda da kullaniyorum.Su an göbüş ile bacak hizasına koyuyorum ki hareket ettiğinde aktiflessin diye.Ve açık net şunu soyleyim.Yaptigim bebek alışverişinde en aktif kullandığım şey diyebilirim.Ama şu var doğduğundan beri kullandığım için etkili olmuş olabilir.sonradan etkisi olur mu onu bilemiyorum.supurge sesi uykusunu uzatıyorsa hiç düşünme al derim
Evet karıştırmışımkimi bulduysan o ben degilim
Takip ettim ama benim instada direkt kendi adım soyadım var:))İnsta Toptantokamalzemeleri takip et bulalım
Benmkinin gözler kapalı geceleri ama mık mık sesler çıkarıyor öyle oluncada bende ona bakmaktan uyuyamıyorumSeninki de gece uyumuyordu değil mi ? Benim de 7 de yattı gece allah sabır verir inşallah
Felsefecimiz buldum seniTakip ettim ama benim instada direkt kendi adım soyadım var:))
Maskeli benNasıl buluyorsunuz birbirinizi
Gel canim sende eksik kalmaAyy çok özendim size
Iyi olurAklıma başka fikirler geliyor
Bizden kotuluk gelmezİfşalanmakla ifşalanmamak arasında gidip geliyorum
Dedikodu daha sarar simdiKaynana dedikodusu yapmayız artık napalım
İyi de nasıl anlıyorsunuzİnsta Toptantokamalzemeleri takip et bulalım
Allah cezani wllakkqlsjbzb
Sayfaya son üye olanlardan buluyozİyi de nasıl anlıyorsunuz
Sen hangisisin..Felsefecimiz buldum seni
Evet gerçekten çok kullanışlı bir modelmiş.. Keşke daha erken almış olsaydım.. Bu kadar para vermek zorunda kalmazdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?