2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Isikenerji budizz uyku arkadaşının pilleri ne kadar gidiyor? Uyku arkadaşı bakıyorum, gündüzleri sallamayı bırakınca hemen uyanıyor işe yarar diye düşündüm
Pillerinin bankadan dayanacağı tamamen kullanıma bağlı canım.. Zaten kullanma kılavuzunda da bim marketteki power pilleri öneriyorlar.. Gerçekten de o piller Daha uzun dayanıyor.. Ben duracell pili falan denedim asla Bim deki Pilin performansını alamadım..
Bir hafta hiç kapatmadan kullanırsan dayanıyor..

Bende anam köye gitmeden halledeyim bari ya mayista is basi gozumde oyle bir büyüyor ki
Sabah 7'de kızım uyandi üstünü başını değiştirdim karnını doyurdum sonra başladım işe gözünde büyütmezsen kolay oluyor girmedigim delik kalmadı . Annemde kızım uyudukca yardım etti sağolsun rahatladım ama yine akşama misafir geliyor bunca yorgunluğun üstüne ne çekilir ama

Yazlik kislik degisimi olacak oglanin kitabi defteri ayrilacak of valla cok mutfak 2 gün zaten ama dur ya haftaya baslayayim yavas yavas

Ben bayramdan sonraya bıraktım büyük temizliği. Halıları kaldırıcam camlar perdeler mutfak vs.günde günde yaparım sanırım ya eşim evde oldukça bi oda bi oda yaparım.

Tamam bende deniycem biraz birikme olmuş orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…