2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Aaa oldunmu ben hala neden olmadım olsamda stres olmasam ayrı stres olup rahatlamak istiyorum

Bende lohusalıkta sonra ilk adet oldum 15 günü geçti hala bitmedi hergun az az geliyor bazen yoğun bazen değil ama hiç kesilmesi artık ozure girdi benim ki ama neden bitmedi bende anlam veremedim hala devam ediyor
Benim de Ramazan 1de başlamıştı. Hâla az çok devam ediyor.
Ramazan öncesi doktor kontrolüm vardı. Rahmimi çok beğenmişti, özellikle “harika tertemiz” demişti. “Biriken kan var, her an gelebilir” dedi.
Ramazan 1den beri bazen az bazen çok geliyor. Yeniden o hastane kalabalığına girmek canım istemiyor, ne yapayım bilemiyorum.

Rotayı yaptırmaya gittik doktor yapmadı ya en son 4 gün öncesiymiş 14 haftadan sonra yapmamız riskli bağırsak düğümlenmesi olabilir dedi, onun riskini alacağumıza rotayı alalım 2 3 serum yer iyileşir dedi. Sağlık ocağı en son 14 hafta dememişti 3. Ayda demişti. Kaldık öyle aşısız artık hayırlısı

Kizlar yaaa benim canim kizin beslenmedine skiliyor ya sabahtan mama yiyo ama 70 cc flan sonra hep meme mamayi istemiyor ama cizli bezi 3 kez flan oluyor ama tam boyle lök gibi olmadan aliyorum altindan kaka 1 kez yapiyor doktor en az 4 5 cisli bez dedi beslenemiyormu napiyor 21 inde kontrol belki ek gidaya baslatir yavas yavas

Gündüz uyumuyor imkanı yok taş çatlasa yarım saat uyuyor çok nadir yanında uyursam 2 saat uyuyor o zaman bende iş yapamıyorum. Bu akşam gece de uyumadı her saatte kalkıp meme istedi ben anlamadım. Büyüyorlar bence gündüzleri çok uyumaz bundan sonra

Vardır bunda bir hayır inşallah.

Gündüzleri de mesela ayına göre sallıyorum 3-4 saat uyuması gerekiyor. Kızımında uykusu geliyor sıkıntı yok ama ya sallamam gerekiyor ya da kucağımda emerken uyuyor. Bırakırsam arkamdan uyanıyor. Gündüz az uyutayım gece uyusun dersen yine çok yorgun düştüğü için gece de uykuya dalamaz. Yanında yatarken uyuyorsa o şekilde uyutmaya çalış diğer türlü huzursuz olur yeterli uykuyu uyumamış olur

Ayın 21ine kadar mama vermeye, emzirmeye devam et baktın olmuyor ek gıdaya başlatır kesin. Doymasa huzursuz olup ağlamaz mı hep? Kilolu olması da sağlıklı olduğu anlamına gelmiyor. Sen asm ye gitmiştin dimi? Onlara gıcık oluyorum ben kilo konusunda moral bozuyorlar. Doktoruna gittiğinde doğru yolu gösterir sana

Ben bi buraya bakıyorum ya ne işşn var başka ellerde
Doğum değilde dış gebelik sonrası ilk adetim nerdryse doğum sonrası gibi sancılı olmuştu. Ben daha adet olmadım
Ek gıda için erkrn sanki 1 ay daha bekletirler gibi
Vardır bunda bir hayır inşallah.
İnşallah

3. Ay da değil de 3 aylık demesi lazım. Ben o zaman götürdüm

Evet asm demisti ama doktoruyla telde konustuk her emzirmeden sonra sag sagdigin sutu biberonla ver vs demisti olmuyorsa mama dedi ama biberonu pek almiyor kasik siringa eds hepsini denedim bakalim ne olacak sagligi yerinde olsunda zaten kilolu olmak zorunda degil hani oyle bi takintim yok zaten. Sozlu olarak doktor veya ebeden Beslenemiyor ibaresini duymak cab skici

onlar biraz ileriden gidiyor ya neler oluyor diye bakıyorum

Oglum mama meme aliyordu yasli bir doktordu 4. Ayda yogurda baslatti 4.5 5 aylikti corbalara meyveye baslamistik canim ama doktordan doktora degisiyor

Yok ya normal mandal gibi niye izi kalsin ki
Suan bebegin coraplari agiz bezleri hep buna asiyorm gomlek de asiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…