2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266

İyi kötü bir kurutma öneririm. Evler küçük. Çamaşır asacak yer yok. Narin şeyleri atmıyorum . Ama iç çamaşırı havlu nevresim pijamalar için iyi oluyor. Diğer kıyafetler yıpranıyor. benim makinem yıpratıyor.

Dolapdanmi aldın ? Ben ordan nuna anakucagi aldım sevmedi benimki oturmuyor en fazla 10 dk oda bana kar şu anda yemek yiyorum o sırada 3 ay sonra satmayı düşünüyorum emeklemeye başlayınca boşuna almışım

Dolapdanmi aldın ? Ben ordan nuna anakucagi aldım sevmedi benimki oturmuyor en fazla 10 dk oda bana kar şu anda yemek yiyorum o sırada 3 ay sonra satmayı düşünüyorum emeklemeye başlayınca boşuna almışım

Dolaptan aldım . Yüzü dışa dönük belki sever. Ben de yazın satarım . Merak ettim keşke alsaydım demem.

İyiymiş valla canım. Sadece takıntılı olması sıkıntılı. Arkandan da temizliğine evine laf soylemiyorsa ne iyi

Kizlar bebek dogmadan once ikeadan su askiligi almistm ikinci resimde yaninda gorunen kucuk camasir askisiyla beraber. Cok az yer kapliyo koca camasirligi onceden keremin odasi bostu orayi camasirlik utu odasi gbi kullanirdm smdi yer kalmadi ama bu ikisi camasir makinesinin yanina aciyorm koca askinin aldigi esyayi aliyo kurutma da var bende ama cok sevemedm camasirlari yipratiyo bi de her turlu nemli kaliyo oyle de kaldiramiyosn yine asmak gerekio belki bnm makinem iyi degildr

T tulperde sana güzel haber söylemeye geliyordum her şey güzel gidiyordu miniesle çişi 5 saat değiştirmedim bilerek çok güzel emdi 2 bezde 3 ciyi taktiğim zaman takı şu olay olana kadar . Ana kucağında yatıyordu hiç kipirdatmadim yapıp bitirene kadar ama yinede paket bitene kadar şans vericem

Çişin üstüne kaka yapınca Primada da çıkıyor. Ama bu kadarı olmadı hiç.7-8 saat beklettiğimde falan oldu.

Çişi taşırmadı kakayı taşırdı değil mi?
Prima da öyle çişi hiç kaçırmadık daha ama kakanın taştığı oluyor özellikle emerken yaptığında belinden çıkıyor ama bu kadar değil hakikaten bu neymiş kaç gündür kaka yapmıyodu bu çocuk dur bakalım devam et bence de primayı ben akşam 7-8 civarı takıyorum sabah 9-10a kadar çişin üstüne kaka yapıyo öyle değiştiriyorum böyle bir performans gösteremeyecekse minies hiç boş yere macera aramiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…