Evet canım araları da iyi zatenValla annenen helal olsun
Hazırlıktn sonra ins onlarda sizde iftar yapacaklardır
Ben hiç paylaşamadım onlar da mecbur yapıyorlar
Yok wala yemek isi ne bulursak hamdolsun yiyoruz yemegede kalksam hic uyuyamam sanirim hahahahhaa
O da biraz garip değil mi yani dışarı çıkınca birsürü yabancı insan görüyor nazar olmuyor da sosyal medyada sadece tanıdıklarım görünce mi nazar olacakBen hiç paylaşamadım onlar da mecbur yapıyorlareşim çok korkuyor nazardan saklıyor sır gibi
Senin kv sana yaptığını ben kendi kaynanama yapıyorum.Onlar gelince de zaten yemeği kv yapıyoaşırı baskın bi karakter hiçbir şeyi beğenmez illa her şeyi kendisi yapacak ben onun evine gittiğimde bi salata yapmaya korkuyorum kırk kere müdahale eder, marulları şöyle doğra yok havucu şöyle kes falan hiçbi şeyi beğenmez yani açık açık söylemez beğenmediğini ama davranışlarıyla belli ediyo.
Az uykuya benim bünye de alıştı. Ama yine de bir anda yormuyorum kendimi ki kızımla ilgilenmeye halim olsun gündüz bırakmıyor beniYok wala yemek isi ne bulursak hamdolsun yiyoruz yemegede kalksam hic uyuyamam sanirim hahahahhaa
Oglumun alerjisi icin bi yerde mecburum yoksa bende deli degilimkizim bi tek 12 1 arasi uyuyor gunduz diger uykulari hep boluk boluk o sattede supurge silme isini yapiyorum. Ve isin garibi ne kadar az uyursam o kadar enerjik oluyorum alistim deneyin bence
Ha orda büyükler derken sizin abiler ablalar da böyle kıskançlıklar yapıyor mu demek istemiştim konu nerelere geldiBen hiç paylaşamadım onlar da mecbur yapıyorlareşim çok korkuyor nazardan saklıyor sır gibi
Aile içinde de yakınlarımız görüyor foto istiyor. Asıl onlar nazar yaparO da biraz garip değil mi yani dışarı çıkınca birsürü yabancı insan görüyor nazar olmuyor da sosyal medyada sadece tanıdıklarım görünce mi nazar olacak
Ben de paylaşmıyorum daha kızımın bile bi kere fotoğrafını koymamışımdır hatta eşimi bile koymam süslenip püslenip kendi fotoğraflarımı koyuyorum sadece bi bana nazar değmiyo Allahtan
Ay ben en başta kendimi paraladim paylaşmayın etmeyin diye. Sanki demişim ki sosyal medyada paylaşmayın bakdim wp gruplarında geziyor ona buna atılmış fotoğrafları saldım bende çok fotoğraf atmadım bende 1-2 tane ama hep arkadan çekilmis yinede kıyamadım yüzünü atmayaAile içinde de yakınlarımız görüyor foto istiyor. Asıl onlar nazar yapar
Pişik olmuş canım ben her zaman ıslak pamukla aklıma geldikçe siliyorum sonrada losyon ya da yağ sürüyorum yoksa kızarıyorBenim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Ne zaman tutmaya başlayacak bunları benimki daha tutmuyoruyurken de elinden bırakmadıEki Görüntüle 3047153
Canım bunun içi peluş mi? Ben yaz için artık bakıyorum ne alabilirim öneriniz varmı kızlar?
Canım bağışıklık yapmışsın yapmazsan kendini eksik hissediyor olabilirsin. Demekki düzenini öyle kurdun tabi 2 çocukla kolay değil. Beni en çok zorlayan çamaşır yıkamak sonra ütü yapmak bitmiyor valla bıktım. Kısır döngü oldu . Kurutma fiyatlarına şöyle bir bakayım dedi o fiyatlar ne öyle uçmuşYok wala yemek isi ne bulursak hamdolsun yiyoruz yemegede kalksam hic uyuyamam sanirim hahahahhaa
Oglumun alerjisi icin bi yerde mecburum yoksa bende deli degilimkizim bi tek 12 1 arasi uyuyor gunduz diger uykulari hep boluk boluk o sattede supurge silme isini yapiyorum. Ve isin garibi ne kadar az uyursam o kadar enerjik oluyorum alistim deneyin bence
Yesinler
Hic kendini zorlayip alma vala olanlarda elektrik parasindan kullanmio hava guzel dio asioCanım bağışıklık yapmışsın yapmazsan kendini eksik hissediyor olabilirsin. Demekki düzenini öyle kurdun tabi 2 çocukla kolay değil. Beni en çok zorlayan çamaşır yıkamak sonra ütü yapmak bitmiyor valla bıktım. Kısır döngü oldu . Kurutma fiyatlarına şöyle bir bakayım dedi o fiyatlar ne öyle uçmuş
Teşekkür ederim nasıl duruyor mu içinde?Nasıl kullanılacağını tam anlamadım ama böyle bir şey.
Ne zaman tutmaya başlayacak bunları benimki daha tutmuyor
Teşekkür ederim nasıl duruyor mu içinde?
Canım bunun içi peluş mi? Ben yaz için artık bakıyorum ne alabilirim öneriniz varmı kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?