Evet doğru gördün, bende biraz önce giydirdim. Baktım titriyor. Kombiyi kapattık biz hava derecesi düştü evin içi sıcak değil. Dışarı 16 derece.Canim cok gecmis olsn
Halis mi goruyorm bebegin uzerinde yelek ve basinda sapka mi var. Evin ici kac derece ki hangi sehirdesn sen cok sicak degil mi
Wala genelde gece 4 sabah 8.5 9 da uyaniyorum kiz yanimda debelenio tilki uykusu 6 dan sonra bazen onuda uyumuyorum. Simdilik sorun yok gibi arada haftada 1 cocuklar yatinca hemen yatiyorum iyi gelio duzeni boyle kurdum yoksa olmuo anam oglanin alerjisi var bir kac gun yapmadiydim hemen oksuruk krizleri goz akmalari vs basladi bugun doktor kontrolu var alerji doktorunda bakalim ne dicek gelsin testler gitsin paralarKız hasta olacaksın kaç saat, hangi ara uyuyorsun
Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Geçmiş olsun canım alerji zor. Bende annemle perde cam işlerine girişeceğim bayramdan önce. Bir akşam da iftara misafir meselesi var atlatırsam benden iyisi yokWala genelde gece 4 sabah 8.5 9 da uyaniyorum kiz yanimda debelenio tilki uykusu 6 dan sonra bazen onuda uyumuyorum. Simdilik sorun yok gibi arada haftada 1 cocuklar yatinca hemen yatiyorum iyi gelio duzeni boyle kurdum yoksa olmuo anam oglanin alerjisi var bir kac gun yapmadiydim hemen oksuruk krizleri goz akmalari vs basladi bugun doktor kontrolu var alerji doktorunda bakalim ne dicek gelsin testler gitsin paralar
Nasıl kullanılacağını tam anlamadım ama böyle bir şey.
Oyyyy kuzummmm yaaa aciyordur da ooBenim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Bizim Eylül de 6 sene olacak ama bir insan 7 de neyse 70 de de o oluyor bence kadınlar artık alışıp huylarina alttan almaya umursamamaya baslio gibime gelio bnm 4 sene sonra inşallah yazarım burayaAynen @-Sunset-bizimde temmuz da 4 sene olacak. 1,5 la- 4 sene arasında dağlar kadar fark var. Düşün 6 aylık evliydik çıktım gittim annemlere boşayacaktım onu zor ikna etti beni eşim ve ailesi. Toyluk oluyor ve nasıl davranacağını bilemiyorlar geç olgunlaşıyorlar çocuk gibiler resmen. Benimde 10 seneye daha var
Avrupa yakası olursa tabisi gelirikŞöyle bi istanbul grubu olarak görüşme ayarlasak bizi hangi mekan kabul eder acabaTemmuz anneleri ile buluşma yapmıştık çok keyifliydi mekandan kovulmadan çıktık
Bnm oğlum da çok sıçrıyor abla çok ses yapio korkuo ondan diye düşünüyorum benKızlar 2 gündür bide yatarken çok silkiyo kendini sanki sesten korkmuş gibi defalarca yapıyo sizde de oluyor mu
Ama ses yok ortamda ona rağmen sıçrıyor.Bizim Eylül de 6 sene olacak ama bir insan 7 de neyse 70 de de o oluyor bence kadınlar artık alışıp huylarina alttan almaya umursamamaya baslio gibime gelio bnm 4 sene sonra inşallah yazarım buraya
Avrupa yakası olursa tabisi gelirik
Bnm oğlum da çok sıçrıyor abla çok ses yapio korkuo ondan diye düşünüyorum ben
Ben çoğu zaman cevap vermediğim için kavga etmiyoruz zaten. Yoksa oooo kaç kere ederdik. Buna da hamileyken bebek strese girmesin, şimdi de bizden kötü etkilenmesin vs diye cevap vermeyip duymamazlıktan gelmeye başladım. Bir de onun tribini çekemem bu halimle ben zaten bunalmışım. Huzursuzluğu kaldıracak kafa yok bende. 1 kere sinir ediyorsa beni 3 kere iyi bir şey yapıyor. Birazda ondan aldırmıyorum. Mesela akşam yemek işini o hallediyor oruç tuttuğu haldeBizim Eylül de 6 sene olacak ama bir insan 7 de neyse 70 de de o oluyor bence kadınlar artık alışıp huylarina alttan almaya umursamamaya baslio gibime gelio bnm 4 sene sonra inşallah yazarım buraya
Avrupa yakası olursa tabisi gelirik
Bnm oğlum da çok sıçrıyor abla çok ses yapio korkuo ondan diye düşünüyorum ben
Onlar gelince de zaten yemeği kv yapıyoKız deli misin. Ne güzel sen git seni ağırlasinlar. Onlar sana geldiğinde sen onları agirlayacaksin üstüne evindeki eksiği gediği gorup dedikodumu yapabilirler. Benim öyle bir firsatim olsa ben giderdim. Hep
Yok kız çağırmadim eltimle ,kaynimlari çağırmak lazım ama benim yardım edenim yok bakalım ne olacak. Kocam beyi çalıştırırim olmadı oda duysa boşver çağırma derİftara misafir çağırabilen var mı? Kvyi çağıracaktım eltiler çıktı bir de başıma. Hepsini aynı akşam aradan çıkartayım. Sabah bana çağırmamız gerekiyor diyor. Allahtan annemle kardeşim halledecekler yemeği temizliği. Başka kimseden fayda yok bana. Onlar da olmasa kavga ederdim sabah sabahHaksız mıyım? Sinir oluyorum ya Biraz da ben çekiştireyim
Ay iyi ki diyorum kızımın zamanında almışım hepsi yepyeni duruyor, zamanı geçenleri hep kutulayıp kaldırdım şimdi yavaş yavaş çıkarmaya başladım, hele o waldorf oyuncakları falan o zaman pahalı geliyodu ama şimdi iyi ki almışım diyorum 3-4 yaşına kadar idare eder bu oyuncaklar oğlumu, sonrasında ilgi alanına göre alırız.Oyuncak fiyatlarındaki korkunc artis ne olacak böyle
Benim ki de bazen irkilerek uyanıyor kabus görür mü daha bunlarKızlar 2 gündür bide yatarken çok silkiyo kendini sanki sesten korkmuş gibi defalarca yapıyo sizde de oluyor mu
Kız hasta olacaksın kaç saat, hangi ara uyuyorsun
O da sadece ailesini çağırıyor da, annemde çağırırsa bir şey deme hallederiz dediği için sinirimi içimde patlatıyorum yine. Tamam dedim geçtim.
Benim oğlumun da olmuştu bu kadar çok değildi ama vardı yine de doktor kortizonlu bi krem vermişti 3 sürüşte geçmişti sonrasında mustelanın bi kremini önermişti tam hatırlamıyorum onunla nemlendir demişti ama almadım.Benim bebişimin boynu hep katlı diye bide nemden böyle olmuş daha dün gördümpişik kremi ve zeytinyağı sürüyorm acımıyo umarım. Başka ne yapayım?
Kimse olmasa yemeği ben yaparım derdi. Masayı kurma toplamayı falan da annesine bırakırdı, erkeklere de kendi taşırdı yemekleriYok kız çağırmadim eltimle ,kaynimlari çağırmak lazım ama benim yardım edenim yok bakalım ne olacak. Kocam beyi çalıştırırim olmadı oda duysa boşver çağırma der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?