2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Sızlamıyor da sertleşiyor. Mastit olur muyum diye korkuyorum. Yoksa uyuyorum o şekilde

Kızım 3 aylık olmasına yakın ateşlendi biraz enfeksiyon vardı o kadar dikkat etmeme rağmen. O yüzden menenjit aşılarını bekletmeyeceğim.
Kız bunlar 10 dk da olsa yalnız kalmayacaklar mı, aklım kalır benim

Bizim doktorumuzda aciliyeti yok 13.ayda yaptıralım dedi anlamadım çok önemli mi acaba

Gaz olmadı mı ya bende sulu sulu yemek istiyorum artık korkudan bakliyat dolabını bile açmıyorum eşime de yapmıyorum

Kızlar Bizim doktor 2. Ay kontrolüne gittiğimde sadece rotavirus asisindan bahsetti bu menenjit aşısını 3. Ayda mi söylediler size

Atak haftaları
Değişen Duyular Dünyası - 5. Hafta
Oluşumlar Dünyası - 8.Hafta
Yumuşak Geçişler Dünyası - 12.Hafta
Olaylar Dünyası - 19.Hafta
İlişkiler Dünyası - 26.Hafta
Kategoriler Dünyası - 37.Hafta
Zincirleme Olaylar Dünyası - 46.Hafta
Programlar Dünyası - 55.Hafta
İlkeler Dünyası - 64. Hafta
Sistemler Dünyası - 75.Hafta

14. Bilmem ama 12 atak

Gaz olmadı mı ya bende sulu sulu yemek istiyorum artık korkudan bakliyat dolabını bile açmıyorum eşime de yapmıyorum
Yok değişen bişi olmadı aynı gaz oranıydı
Bizim kız 2 hafta erken geldi 14 heralde bizim şu anda çok acayip sesler çıkarmaya başladı pek yumuşak geçmiyor

Sizinkilerde sürekli bağırmaya başladı mı ya bugün sürekli bağırıyor resmen gel konuş der gibi hiç susmadı, bide huysuz uyumuyor heralde ataktır inşallah yani

40. Hafta doğum yapmış gibi hesaplayacaksın atak haftalarını.
Valla bizim sebepsiz ağlamalar, uykudan ağlayarak uyanmalar, şikayet eder gibi konuşmalar öyle geçiyor salı günü bitecek inşallah

Valla bizim sebepsiz ağlamalar, uykudan ağlayarak uyanmalar, şikayet eder gibi konuşmalar öyle geçiyor salı günü bitecek inşallah

Norma doğduğu vakitten itibaren hesaplanmasi gerekir diye biliyorum.41-42 .haftaya sarkan doğumlarda oluyor.O nedenle atak haftalari 1-2 hafta ileri geri oynayabilir diye okudum

Gerci ayni şeyi söylüyoruz yine benim beynim şu an kafamin cinde değil

Son düzenleme:
Cnm emzirme sonrası sağarsan artabilir sütün ne kadar talep o kadar süt diyor emzirme danışmanları bi dene istersen

Cnm emzirme sonrası sağarsan artabilir sütün ne kadar talep o kadar süt diyor emzirme danışmanları bi dene istersen

Onu da denemistim süt stoklayayim diye ama cikmadi .Bugün yenidogan muamelesi yapiyorum sık sık emzirmeye çalişıyorum ama 3.ayda oluyormus bu durum bugun arastirdim biraz,kizlarda soylemisti zaten .Teşekkür ederim.

Aynı zamandayız sen kaçta doğurdun?

Kızlar bi arkadaşın çocuğu krem gibi büyük tuvaletini yapmıştı ya kimdi bi sorun çıkmış mıydı benim kızda o şekil yapıyorda endişeliyim pzts randevu bulabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…