- 25 Mart 2021
- 82
- 204
- 23
Yok ben damaklarını yırtar dıye korkuyorum bızımkı yumruk yapıp sokuyorYesin elini eldiven vermeseniz. Etrafı tanıması için önemliymiş. Doktor 1 Aydan sonra eldiven takmamızı istememişti.
Yine de siz bilirsiniz ama ben elini yemesini normal buluyorum.
Ellerini agzina almasi dogal gelisim sureci yahu birakin alsinlar agizlarinaYok ben damaklarını yırtar dıye korkuyorum bızımkı yumruk yapıp sokuyorbazen unutması ıcın takıyorumben
Yok anne sütü veremiyorum. En başından beri sütüm yok maalesef. 90 CC sadece yarısını yiyor bırakıyor. Kilo kaybedecek diye korkuyorum. Emzikde almadı baştan beri. Dış kaşıyıcı veriyorum ama elinden atıyor. Ben de doktor gününü bekliyorum. İnşallah geçicidir.Valla ben doktor gününü beklıyorum çünkü benımkıde aynı ellerıne eldıven takıyorum eldıvenler ıslak kollarına ındı ıslaklık salyadan o el agza gidiyor emzık verıyorum oyalansın dıye atıyor onu gene elı agzında diş damakları kaşınmaya baslamıs olabilir bende öyle dusunuyorum çenesine sinir yerlerıne masaj yapmaya basladım karanfılı suda bekletip damaklarına sürüyorum iyi gıbı oluyor bida başa donuyoruz anne sütüde verıyormusun sadece mamaysa bılemıcem belkı anne sütün yogunlaşmıstır dıcektim .
Benimkinde de sorun yoktu. Başta ağzından akıtmaya başladı sonra da ağzından atmaya başladı. Mama markasını mi değiştirsem diyorum. Benim derdim midesinde veya başka organlarında bir problem olduğu için mi almıyor acaba diye dusunuyorumBenimkide oyleydi iste tam olarak birakti bi sure once ama anlamadim biraz once 180 cc yi hemde biberonla kana kana icti benimle dalga geciyor benim kizo 10 gundur agzina surmuyordu
Benim kız gece 12.30 da uyudu sabah 06.30 gibi uyandı. Normalde saldırması lazımdı ama yarısını anca içti. Acıkınca da içmiyor hepsiniGeçen gün ben de anneme bıraktım. Biberon içmiyordu kaşıkla falan versin aman dedim , acıkınca öyle bir içmiş ki Nazı banaymış.
Yok ben damaklarını yırtar dıye korkuyorum bızımkı yumruk yapıp sokuyorbazen unutması ıcın takıyorumben
Benim kız gece 12.30 da uyudu sabah 06.30 gibi uyandı. Normalde saldırması lazımdı ama yarısını anca içti. Acıkınca da içmiyor hepsini
Tarif vereyim sanaValla ben doktor gününü beklıyorum çünkü benımkıde aynı ellerıne eldıven takıyorum eldıvenler ıslak kollarına ındı ıslaklık salyadan o el agza gidiyor emzık verıyorum oyalansın dıye atıyor onu gene elı agzında diş damakları kaşınmaya baslamıs olabilir bende öyle dusunuyorum çenesine sinir yerlerıne masaj yapmaya basladım karanfılı suda bekletip damaklarına sürüyorum iyi gıbı oluyor bida başa donuyoruz anne sütüde verıyormusun sadece mamaysa bılemıcem belkı anne sütün yogunlaşmıstır dıcektim .
Doktor tavsıyesiylemi basladın yoksa kendınmı aldın eczaneden
Ayni sekilde yemeyi kesti benimki ayni seyleri düşündüm... 9 10 gun yemedi ki teklif ettim hep mama ...sadece anne sutu bugun yedi hamfolsun bayram havasi yasadim yeminleBenimkinde de sorun yoktu. Başta ağzından akıtmaya başladı sonra da ağzından atmaya başladı. Mama markasını mi değiştirsem diyorum. Benim derdim midesinde veya başka organlarında bir problem olduğu için mi almıyor acaba diye dusunuyorum
Kullanabilirsin canım benim doktor kalanı doğumdan sonra devam et demiştiHamılelıkten bendede var kullansam bısı olurmuki
Hamılelıkten bendede var kullansam bısı olurmuki
Olmaz sanki ya çünkü doğumdan sonra da Dr verdi kullanmam için ben hepsini bitirmemistim. Q Queen of the North bilir aslinda
Bizimde artık öyle canım 4 saat kadar uyuyorMeraba kızlar uzun zamandır giremiyorum.
Bir konu hakkında bilgi alıcaktım sizden bebişleriniz gece yine 3 saatte 1 mi kalkıyor benimki son 15 gündür gece daha az kalkmaya başladı daha fazla uyuyor.
Aç olsa kalkar diye bişey yapmıyorum ama sizde durumlar nasıl
Evet 3 haftadır bataniyesiyle kavga halindeAy benimki yeni bişey öğrenmiş üstünü başını çekiştiriyo önlüğünü atıyo tutmayı falan mı öğrendi ki
Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar
Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.
Belimdeydi saçlarım geçen gün kestirdim şimdi omzuma anca değiyor çok aşorı dökülüyor ama sonra çıkıuorlar genede benim azaldı saçlarım eskisinden daha az.Benim çok uzundu saçlarım valla kestirdim kısacık dökülecek diye korkumdan
Aynen bende de kan hariç var hepsi ama oralı olmuyorum bakalımTarhanda da süt ürünü var doktor mu dedi dene diye?
Benim oğlanın sadece mukus var, arada yeşil de yapıyo, doktor bir hafta dene bakalım süt ürünlerini kes dedi ama ben hiç bulaşmak istemiyorum bu diyetin sonu gelmiyo onu bunu kese kese yiyecek bir şey kalmıyo sonunda
Ay iyi böyle düşünenlerde varmış demekEvet 1 aydır kestim süt ürünlerini tarhanada hem fermente hem de pişmiş olduğundan önce onunla açmamı istedi diyeti cidden çok zor ya zaten bazı doktorlar yaptrmyo alışsın çocuk sütün kalitesi azalıyo diye kan olmasa ben de devam ederdim de kan beni korkutuyo
Ben sürekli dışardayım galiba yarında gitcez iftara bakalım
Benim kv iftarı bu akşamdı yeni geldimbir şey anlamadım gitmem akşam bir yere daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?