2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Kızlar bez takibini nasıl yapıyoduk benim kız gece sadece anne sütü alıyor bezi de o sarı çizgi mavi oluyor dolulukta var ama mama yediği gibi dolu dolu değil acaba doymuyor mu?

Yesin elini eldiven vermeseniz. Etrafı tanıması için önemliymiş. Doktor 1 Aydan sonra eldiven takmamızı istememişti.
Yine de siz bilirsiniz ama ben elini yemesini normal buluyorum.
Yok ben damaklarını yırtar dıye korkuyorum bızımkı yumruk yapıp sokuyor bazen unutması ıcın takıyorumben

Yok anne sütü veremiyorum. En başından beri sütüm yok maalesef. 90 CC sadece yarısını yiyor bırakıyor. Kilo kaybedecek diye korkuyorum. Emzikde almadı baştan beri. Dış kaşıyıcı veriyorum ama elinden atıyor. Ben de doktor gününü bekliyorum. İnşallah geçicidir.

Benimkide oyleydi iste tam olarak birakti bi sure once ama anlamadim biraz once 180 cc yi hemde biberonla kana kana icti benimle dalga geciyor benim kiz o 10 gundur agzina surmuyordu
Benimkinde de sorun yoktu. Başta ağzından akıtmaya başladı sonra da ağzından atmaya başladı. Mama markasını mi değiştirsem diyorum. Benim derdim midesinde veya başka organlarında bir problem olduğu için mi almıyor acaba diye dusunuyorum

Geçen gün ben de anneme bıraktım. Biberon içmiyordu kaşıkla falan versin aman dedim , acıkınca öyle bir içmiş ki Nazı banaymış.
Benim kız gece 12.30 da uyudu sabah 06.30 gibi uyandı. Normalde saldırması lazımdı ama yarısını anca içti. Acıkınca da içmiyor hepsini

Benim kız gece 12.30 da uyudu sabah 06.30 gibi uyandı. Normalde saldırması lazımdı ama yarısını anca içti. Acıkınca da içmiyor hepsini

Günleri günlerini tutmuyor sanırım. Bazen memeyi kopartacak gibi hırsla emiyor, bazen burun kıvırıyor.

Tarif vereyim sana

Eklentiler

• 00DA556D-D471-4B7A-B014-0A7070097942.png
    682,9 KB · Görüntüleme: 69
Ayni sekilde yemeyi kesti benimki ayni seyleri düşündüm... 9 10 gun yemedi ki teklif ettim hep mama ...sadece anne sutu bugun yedi hamfolsun bayram havasi yasadim yeminle

Bizimde artık öyle canım 4 saat kadar uyuyor
Ay benimki yeni bişey öğrenmiş üstünü başını çekiştiriyo önlüğünü atıyo tutmayı falan mı öğrendi ki
Evet 3 haftadır bataniyesiyle kavga halinde
Off saçlarım dökülmeye başladı benimde ne önerirsiniz kızlar

Benim de avuç avuç dökülüyor, önerileri ben de alabilirim ilkinde hiçbir şey işe yaramamıştı.

Benim çok uzundu saçlarım valla kestirdim kısacık dökülecek diye korkumdan
Belimdeydi saçlarım geçen gün kestirdim şimdi omzuma anca değiyor çok aşorı dökülüyor ama sonra çıkıuorlar genede benim azaldı saçlarım eskisinden daha az.
Aynen bende de kan hariç var hepsi ama oralı olmuyorum bakalım
Ay iyi böyle düşünenlerde varmış demek
R ROSEE34

Simdi yarin iftara gidiyor muyuz cheescake yaptım götürcem kayınanneme ne kadar iyi bir gelinim allahim
Ben sürekli dışardayım galiba yarında gitcez iftara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…